4 kids and braids

Vinn familjebiljetter till Parken Zoo!

God morgon lördag!

I annonssamarbete med Parken Zoo.

Idag klockan 10:00 öppnar Parken Zoo upp för säsongen!

Som ni vet var vi där på deras smygpremiär för några dagar sedan och vi hade en helt fantastisk dag!

Tildas höjdpunkt var helt klart när hon fick hälsa på hos Lemurerna!

Om ni också som vi fick göra vill komma bakom kulisserna kan ni läsa mer här. 

Vi började dagen i Djurparken och avslutade den i Nöjesparken. Ni kan se fler bilder från våran dag här.

Inför vårt besök hade jag en tävling här på bloggen och vet ni nu kör vi en tävling till!

Jag kommer lotta ut 5 familjebiljetter till lyckliga vinnare!

Det du behöver göra för att vara med och tävla är att lämna en kort motivering varför just du vill vinna!

Tävlingen pågår fram till den 9/5 kl.23.59 och vinnaren presenteras här.

För att vara med tävla måste du ha fyllt 18 år.

(Värdet på vinsten är 469kr/vuxen och 375/barn och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.)

Önskar er alla ett stort lycka till!

Ha en underbar lördag!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer Gustavsson

    Vi bor i Strängnäs, alltså 20min ifrån Parken Zoo och ändå har jag inte kommit dit på säkert 10år. Nu har jag en ettåring hemma som jag så gärna skulle vilja ta med dit. Samtidigt som dem två större barnen kan roa sig på tivolit. Jag skulle verkligen bli så glad om jag kunde få överraska familjen med en nära men perfekt utflykt, det skulle sätta guldkant på en hittills oplanerad semester!

  2. Emma Fröjd

    Semesterplanerna lyser med sin frånvaro, så familjen skulle bli överlycklig om vi vann detta ?

  3. Susanne

    Å jag skulle så gärna vilja åka dit med min handikappade son,min dotter och min kille. Min son ska operera sig den 7:e juni och det skulle vara så kul att få åka dit innan dess. Det skulle både han och vi uppskatta. Få ha en rolig dag tillsammans innan vi hamnar på sjukhus. Tycker er blogg är så himla härlig, känner igen mig själv i att man ständigt satt i bilen och skjutsade fram och tillbaka när mina stora barn var små. Har också en fyrklöver som er. Ha en härlig sommar. Kram Susanne

  4. Emma V

    För tillfället har vi inte en enda plan för sommaren och ångesten börjar smyga sig på. Vill så gärna göra något kul med familjen men orken att planera har inte funnits på länge och istället för att se fram emot det känns det bara tungt och jobbigt. Så nu håller jag tummarna att få överraska familjen och mig själv med en tur till parken zoo och få en behövlig ljusglimt i en annars för tillfället rätt grå vardag.

  5. Sarah Altin

    Jag skulle så gärna vilja bjuda med min kompis och hennes barn till parken zoo. En dag när vi kan ha roligt och släppa allt som annars tar upp tankarna skulle vara helt fantastiskt.

  6. Marion Svankvist

    Men vad mysigt! ?

    Jag skulle så gärna vilja vinna & kunna överraska barnen & min man med något spännande och roligt. Vi gör väldigt sällan saker ihop hela familjen, så detta skulle vara guldvärd för oss alla & speciellt barnen som älskar djur & även nöjesfält, skulle vara en stor dröm som gick i uppfyllelse om vi blev dom lyckliga vinnarna ❤️

  7. Sara Wikström

    Hej! Denna parken Garbo aldrig besökt men verkar väldigt mysig. Vi har två stora barn 15 och 18 samt våra lilla sladdis som är fem år och som älskar djur men tyvärr inte kan få några hemma pga allergi. Detta skulle alla gilla, ett nytt ställe även för de stora barnen. Det är inte så lätt att hitta på nåt som passar hela familjen längre☺️

  8. Emma

    Jag skulle så gärna vilja bjuda med mina 2 söner och mina föräldrar. En minisemester med de som bryr sig mest om barnen. 3 generationer som hänger tillsammans.

  9. Eva

    Hej – om jag skulle vinna dessa biljetter så skulle jag bjuda med mig min man,våran äldste son och hans sambo och hennes två barn?. De skulle vara så mysigt att få överraska dom med en dag på Parken zoo- de skulle barnen gilla jättemycket ? . De skulle ge en energikick efter 3 jobbiga år med mkt smärta och värk . Kram från mig ?

  10. Michaela

    Jag har 5 barn här hemma som tyvärr inte kan hänga med på så många aktiveteter som kostar pengar då vi har det ganska tufft ekonomiskt just nu. Jag har precis börjat jobba efter min sjukskrivning, tyvärr inte heltid.

    Så det hade varit helt magiskt att få ge barnen denna upplevelsen då vi äskar djur och äventyr.
    Lyckan i deras ögon hade verkligen inte gått att beskriva. Och vem vill inte ge lyckan till barn. ?

    Vi håller tummar och tår här hemma!

  11. Paulina

    Om jag skulle vinna vill jag ta med mig min sambo och det skulle vara kul att se fram emot att tillsammans åka dit med våra 4 små tjejer.
    Att få se deras glädje och lust att upptäcka en ny plats med två små som älskar djur och två större som älskar karuseller vore det såå kul! Att dessutom få underbar familjetid tillsammans slår allt ❤️?.

  12. Jennifer

    Jag skulle vilja vinna detta för att jag vill hitta på något med min lilla familj och våra nära vänner, vi har inte riktigt ekonomin att hitta på saker denna sommar, så denna minitripp hade betytt så mycket och dottern hade fått sin första utflykt!

  13. Kristina

    Skulle gärna vilja ge det till mina barn att få åka till Parken Zoo i sommar. Jag har en sjukdom som gör att jag kör permobil, vilket gör att många utflykter är svåra med barnen. Men har hört att Parken Zoo ska vara bra anpassat.

  14. Matilda palmqvist

    Ja skulle såå gärna vilja ta med familjen på en heldag och få komma iväg och tänka på nått annat! Min mamma är sjuk i cancer och all min lediga tid spenderar jag såklart med henne ❤️ Men de skulle vara kul att få göra nånting med min man och mina barn och bara få umgås som familj och se på alla fina djur! Tack för en super bra blogg och fin Instagram kraam

  15. Lovisa

    Åh skulle så gärna vilja ta med barnen hit då speciellt min 6åring som är världens största djurvän.
    Vore också kul att visa barnen deras pigga roliga mamma. Då jag är sjukskriven just nu 🙁

  16. Emma E

    Jag hade velat vinna då jag skulle överraska min kompis med biljetter som är ensamstående till 2 barn och så skulle jag tagit med mig min lillasyster på detta! Hade varit så otroligt roligt att överraska dom 🙂 Håller alla tummar och tår för att kunna ge dem en fin sommarupplevelse!

  17. Ida Byström

    Jag skulle bjuda med min sambo och hans tre barn, barnen skulle uppskatta det mycket, då våran ekonomi inte tillåter stora äventyr. Och de förtjänar mer än grilla korv i skogen:)

  18. Malin

    2017 föddes vår son Elton – lite tidigt. 11 dagar liten blev han hemskt sjuk, och han förlorade 90% av sin hjärna. Han har 3 äldre syskon – och en lillasyster. De andra barnen får ofta stå tillbaka för att Elton behöver oss, de får ofta vänta för att vi måste ta hand om honom först. Det hade varit fint att komma iväg med barnen för en dag och ge dem en familjedag Utanför hemmets väggar ♥️

    (Malinbromander instagram)

  19. Sophie

    Om jag vinner bjuder jag med min bästa vän Åsa och hennes barn. Sen jag bytte jobb hinner vi inte ses så samma sätt och våra barn har så kul ihop de stunder vi numer hinner ses. Håller tummarna för en heldag i parken ?

  20. Angelica Junegard

    Jag skulle vilja vinna så jag får ta med min dottern mitt ex samt hans son då vi är oerhört bra vänner och gärna hittar på saker med våra barn ❤️

  21. Elin

    Ja, klart vi är med och tävlar! ??
    Vill vinna för att överraska barnen, såklart. Min Ebbe på fyra år är superintresserad av djur och skulle vara i extas hela dagen. Mim vilding Idun på snart två skulle njuta livet av att få springa runt på Eskilstunas häftigaste upptäcktsplats.

    Håller tummarna!

  22. Anna Johansson

    Jag vill vinna så jag kan ge biljetterna till en familj som har flera tuffa år bakom sig på grund av svåra sjukdomar och utmattning på grund av det. Deras barn är fullt med energi och lust att upptäcka, att få åka till Parken zoo tillsammans skulle ge dem och oss så mycket! Barnen skulle få upptäcka alla djur och de vuxna i familjen skulle inte behöva tänka på hur de ska ha råd att hitta på något kul i sommar efter de senaste årens beroende av Försäkringskassans godtycklighet… en vinst skulle glädje familjen, och mig så mycket!

  23. Frida

    Skriva en kort motivering för att styra om vår navigering.
    Tänkt att få komma till Eskilstuna zoo kanske snurra på ett hjul och vinna marabou.
    Upptäcka alla djur, ta en rundtur, kanske en åk tur upptäcka alla vilddjur.
    Vi är en familj på flera stycken så om vi vinner titta ansiktsuttrycken.
    Alla skulle bli så glada vi kanske till och med kan ta med baddräkt och solbada.
    Kanske jag inte är duktig på att rimma men jag ger det en chans för familjen att vinna.
    Håller mina tummar och tår och hoppas vinsten blir vår.
    Kramar från familjen Palmqvist vi som inte vill komma sist.
    Först vore det rätta men det vet vi inte är det lätta. ?????????????

  24. Minella

    Jag skulle älska att överraska mina barn med något som dom verkligen tycker är så roligt. Ena grabben med adhd har inte många intressen men djur har han alltid tyckt om och han lär mig saker om vissa djur som jag inte hade en aning om. Jag håller alla tummar som finns för att få ge honom och hans syskon en heldag.

  25. Kristina Svensson

    Klart man vill vinna…vem vill inte det???
    Parken zoo verkar ju vara ett toppenställe att va på, iallafall när man ser hur ni har haft det där.
    Hoppas på att få en lika lyckad o trevlig dag där som ni!

  26. My

    Hej, så härliga bilder.. jag vill gärna vinna för att ta med barnen dit.. vore otroligt roligt! Har tre barn som älskar djur här hemma som skulle hoppa av glädje om vi vann dessa biljetter ! Tusen kramar från oss ?⭐️

  27. Petra Lidman

    Det skulle vara så kul att ta med barnen till Eskilstuna, Parken Zoo. Jag har trillingar och en storasyster precis som du och kostnaderna runt sommaren är alltid många och möjligheten att åka i väg allihopa brukar ibland bli svår.

    Så skulle vi vinna detta skulle både jag, min man och mina barn bli superglada och vårt sommarlov skulle bli det bästa ❤️

  28. Victoria Axelsson

    Att plugga på högskola har många fördelar men även många nackdelar ? ekonomin är inte den mest optimala och sommaren är som värst fast de egentligen är då man vill hitta på roliga saker med nära och kära.. skulle bli så lycklig om jag kunde få bjuda med mina syskonbarn till parken zoo då vi bor i Västerås så de är väldigt nära ? hoppas hoppas att turen är på min sida denna gång! Kram till hela familjen ?

  29. Jessica Lund

    Vi i familjen har beslutat att ligga lite lågt med utgifterna denna sommaren då dom flesta aktiviteter för barn kostar massor. men skulle så gärna vilja överraska barnen med detta ❤

  30. Rebecca Living

    Att få åka till parken med mina två barn skulle bli ett härligt avbrott i vardagen för oss. Vi älskar att titta på djur och barnen är galna i karuseller så detta skulle passa dem perfekt! Skulle bli så glad om jag fick den här chansen tillsammans med dem, mina två små hjältar som fått stå ut med så mycket sjukhusbesök och stick i vardagen pga deras sjukdom. Dem är mina hjältar!

  31. Anette

    Jag hade gärna tagit med mig mina två barn samt dotterns bästis och hennes mamma till Parken Zoo. Svårt att få till det ekonomiskt när man är ensam med två underbara barn. Tack för en trevlig blogg!

  32. Maria V

    Jag är själv tvilling och älskar att ha en syster så nära. Det är speciellt och jag skulle vilja bjuda med henne och hennes barn tillsammans med mig och mina barn för att få skapa fina minnen tillsammans att minnas.

  33. Maria Vallin

    Jag är själv tvilling och älskar att ha en syster så nära. Det är speciellt och jag skulle vilja bjuda med henne och hennes barn tillsammans med mig och mina barn för att få skapa fina minnen tillsammans att minnas.

  34. Marie

    Jag skulle så oerhört gärna vilja vinna biljetter till Parken zoo så att jag kan få ge min älskade dotter en dag med det hon älskar mest av allt.

    De senaste 8 månaderna har varit fruktansvärt tuffa för hela familjen. Jag blev väldigt svårt skadad i samband med förlossningen av lillasyster för cirka 8 månader sedan och höll på att mista livet på sjukhuset. Jag har sedan dess vårdats mycket på sjukhus och varit sjukskriven med fruktansvärda smärtor, operationer och enormt mycket lidande.
    Och mitt i allt detta har min älskade 3-åring varit helt fantastiskt trots att tillvaron vänts upp och ner för henne med en mamma som inte är sig lik och som tvingas kriga mot hemska smärtor dygnet runt. Mina skador och smärtor begränsar möjligheterna totalt för vad jag kan göra tillsammans med henne, vilket är så oerhört ledsamt. Men hon har varit helt enastående och så kärleksfull i allt elände och jag skulle verkligen älska att få ge min dotter, som är den mest djurälskande person jag någonsin mött, en heldag på Parken zoo tillsammans med familjen. Det skulle vara helt fantastiskt att få göra henne så glad i den situation vi befinner oss.

  35. Maria Afram-Abrahamson

    Åh, det hade varit helt underbart att ta med min lilla familj till parken zoo. Efter att ha haft många besvärliga år med långtidssjukdom är min man äntligen frisk men ekonomiskt är det inte så bra, tänk om vi vann dessa biljetter helt underbart att kunna åka på en liten utflykt för första gången!

    Tack för en fin blogg.

    Kram

  36. Sandra scholvin

    Jag har inte varit på Parken zoo sedan jag själv var barn men minns det med såå mycket glädje, älskade att dom hade både djur, bar och karuseller! Så mycket roligt ?
    Det vore fantastisk roligt att få ta med våra två barn dit så att dom kan få samma härliga upplevelse som jag fick som barn.

  37. Maria

    Vore så härligt att få inleda sommaren med ett besök på parken zoo! Vår son Ebbe 1,5 år skulle bjuda med bästa kompisen Oliver med och sen ha en härlig dag med mycket djur som är hans favorit just nu!

  38. Erica Hillerström

    Detta hade varit en perfekt examenspresent till min barndomsvän, då hon gärna vill ta med sin familj dit. Att få överraska med det vore magiskt. ?

  39. Maria

    Det vore ju helt fantastiskt att få åka till Eskilstuna & uppleva en heldag på Parken Zoo, då kan hela familjen hälsa på djuren, åka karuseller & äta gott i lugn och ro! Våra barn har kämpat på så bra med förskola & skola tycker vi, de är så värda en sån här fin sommarlovspresent & va glada de skulle bli!

  40. Therése Sandberg

    Att få överraska vår dotter med en utflykt till parken zoo skulle vara guld värt. Efter en 7 års kamp för ett syskon som kostat mycket pengar och kraft har äntligen lillebror kommit. Att få umgås hela familjen en heldag på parken zoo skulle vara helt underbart.

  41. Therése

    Att få överraska vår dotter med en utflykt till parken zoo skulle vara guld värt. Efter en 7 års kamp för ett syskon som kostat mycket pengar och kraft har äntligen lillebror kommit. Att få umgås hela familjen en heldag på parken zoo skulle vara helt underbart.

  42. Thérese

    Att få överraska vår dotter med en utflykt till parken zoo skulle vara guld värt. Hon har hamnat lite åt sidan när lillebror har kommit efter 7 års kämpande efter ett syskon, som kostat massor av pengar och kraft. Så håller verkligen tummarna nu.

  43. Malin

    Och nu det svåra att ha en bra motivering till att vinna, men kan inte komma på något mer än att vi gärna hade velat vinna biljetter till Parken Zoo. Just på grund av att vi inte har några direkta planer för semester i sommar så ett besök hit hade ju varit ett besök att utgå från när vi funderar mer på vad vi vill göra plus att barnen är 13 och 10 så kanske sista året man får med den stora på något sådant här så gäller att passa på ?.?? vi är fyra stycken i familjen som gärna vill besöka Parken Zoo ??

  44. Nadja

    Jag skulle bli helt överlycklig om jag hade turen att vinna, jag är ensamstående med 4 barn . Jag har de senaste 10 åren levt i 2 st väldigt destruktiva förhållanden med våld och missbruk som vardag , Det fanns aldrig möjlighet att åka på semestrar med barnen och det är något som tynger mig ordentligt. Jag har varit fri i ett år nu men fick börja om i en tom lägenhet så alla pengar har gått till att bygga upp vårat liv igen. Min största önskan är att kunna ta med hela min lilla familj på semester i sommar, så skulle jag vinna biljetterna vore det fantastiskt kul ❤

  45. Linda

    Vore en fantastisk möjlighet att få ta med familjen till Eskilstuna och få gå på Zoo. Barnen mellan 4-11 år skulle älska det!! Och vi vuxna också!

  46. Jessica ivarsson

    Hade varit en perfekt present till dottern som fyller år i sommar. Vi har aldrig varit i parken och med 3 barn och endast 1 arbetande föräldern får man inte alltid ihop det. Sommarlovet skulle få guldkant!

  47. Anna Wedin

    När våra guldklimpar fyller 2 och 4a,
    vill vi dem till Eskilstuna styra.
    En upplevelse för hela vårt gäng,
    det skulle bli ett härligt häng.
    Barnen älskar karuseller och djur,
    nu hoppas vi att vi har tur!

  48. Anna Wedin

    När våra guldklimpar fyller 2 och 4a,
    vill vi dem till Parken Zoo styra.
    En upplevelse för hela vårt gäng,
    det skulle bli ett härligt häng.
    Barnen älskar karuseller och djur,
    nu hoppas vi på tur!

  49. Lovisa

    Är nyblivna småbarnsföräldrar så den här sommaren är helt oplanerad av mig och sambon så vi skulle så väldigt gärna hitta på något tillsammans med vår son som då kommer vara lite större.

  50. Sarah

    Jag tycker om många djurparker och deras bevarandeprojekt av djuren! Det är ett fantastiskt jobb djurvårdarna gör med berikning av inhängnader och träning av djuren mm. Jag har aldrig varit på just parken zoo, det skulle vara så roligt att få åka dit och se hur dem har det där! Spännande tävling, hoppas hoppas på vinst!

  51. Veronica H

    Skulle överraska dottern som har haft en hemsk vår. Hon har epilepsi, och har haft många anfall den senaste tiden. Mycket beror på skolan och all press som finns där. Tror hon skulle bli överlycklig om vi vann. Även med hennes syskon och pappa skulle älska att få åka dit.

  52. Daniella

    Jag skulle gärna vilja åka dit med mina barn då dem båda snart fyller år. Det skulle bli en jätte kul överraskning!?

  53. Victoria

    Vore fantastiskt att få ta med dottern, 4 år, som är full av energi och älskar djur på en tripp. Om jag sen hade möjligheten att bjuda med en vän med barn, som är som familj för oss, hade det varit ännu mer fantastiskt. Att få ge tillbaka lite grann till de som alltid finns där, det skulle kännas underbart. Önskar och hoppas.

  54. A.r

    Vore såååå kul att få åka till parken zoo med familjen en dag! Har inte haft möjligheten att besöka någon nöjespark på flera år nu…
    Håller tummarna att vi får komma iväg denna sommar! ( 2 vuxna& 2 barn)

  55. Mia söderström

    Jag hoppas få visa parken zoo för våra två yngsta barn som aldrig varit där!!!

  56. Ellen

    Jag skulle tycka det var jätte kul att få komma till parkens zoo med min dotter på 1år och 9 månader i sommar tillsammans med hennes pappa.
    Då vi båda är unga och jobbar om varandra för att få ihop ekonomin skulle det vara en perfekt sommar utflykt för våran lilla familj.

  57. Therese

    Jag skulle vilja ge biljetterna till min bror med familj. Dom är en stor familj med 7 barn och jag vet att det skulle uppskattas väldigt mycket att göra något mysigt med familjen. Barnen älskar djur och brukar leka att dom går på Zoo.

  58. Anna Andersson

    Jag är sjukskriven efter en knäoperation och våran semesterkassa är därmed ett minne blott pga detta, tänk om vi kunde vinna familjebiljetter till parken zoo så att vi kunde förgylla någon dag på sommaren med att inte bara förbli hemmavid❤️ håller en superhård tumme för Frejas 2.5 år för en upplevelse hon inte kommer glömma❤️ kram Anna

  59. emma grahn

    skulle vara fantastiskt roligt att ta med barnen som nyss fyllt 3 och 5 på en utflykt till Parkens Zoo som passar barnen perfekt med både djur, bad och karuseller och en massa lekparker. Detta år har lillasyster passerat 90 cm och kommer kunna åka de mesta med storebror:)

  60. Jessica

    Tänk vad glada våra 3 barn skulle bli för att inte tala om oss vuxna. Tack för att ni delar med er av ert liv i bloggen, man blir så glad av er. Kram

  61. Jessica R

    Skulle göra 3 barn mycket glada och vi två vuxna också. Vilken upplevelse. Tack också för att ni delar med er av ert liv. Man blir så glad av er blogg. Kram

  62. Jessica

    Skulle göra 3 barn mycket glada och vi två vuxna också. Vilken upplevelse. Tack också för att ni delar med er av ert liv. Man blir så glad av er blogg

  63. Linda Hayes

    Vi skulle hemskt gärna vilja fira in sommarlovet med ett besök på Parken Zoo. Hela familjen älskar djur så det skulle vara ett perfekt äventyr för oss. ? Hoppas på tur!

  64. Yasmine

    3 av mina barn fyller år i augusti så det skulle bli en helt fantastisk födelsedagspresent till dom med en tripp till Parken zoo. De älskar djur och karuseller:-)

  65. Maria

    Hej och tack för en härlig blogg! Jag skulle vilja vinna för att få komma till Eskilstuna Zoo med mitt äldsta barnbarn den här gången, sist jag var där var när mina egna barn var små. Jag och Gustav 3år skulle vilja ta med oss farfar också, vi tre har så roligt ihop och jag älskar det!❤️

  66. Pernilla Hjalmarson

    Hade varit så kul att överraska barnen med en utflykt till Parken Zoo! Med tre barn i olika åldrar kan det ibland vara svårt att hitta på saker som uppskattas lika mycket utav alla tre. Djurpark, Tivoli och bad är ett säkert kort för alla!

  67. Petra Sandell

    Hej!

    Jag och min familj står just nu i en stor förändring i livet, vi ska flytta i sommar och det kommer knappt inte finnas någon tid eller pengar alls för att göra några aktiviteter. Vi vill så gärna åka på en tripp till parken zoo, barnen skulle bli överlyckliga ??

  68. Anna Sandström

    Min dotter skulle också älska lemurerna! Om jag vinner så blir det en rolig överraskningsdag för min dotter och man 🙂

  69. Josefine

    Skulle va så himla kul få göra nånting ihop hela familjen, alla är på sina håll så man hinner aldrig träffas.

  70. 4hjärtan

    Denna vinst skulle få mina tre barn att hoppa i taket av glädje. Då vi haft en tuff vinter och vår men en mamma som carit inlagd på sjukhus pga gravidillamående till max vore det så underbart att skapa ett sommarminne från parken zoo tillsammans med mannen och barnen innan lillasyster gör entré i sommar?

  71. Camilla, Västerås

    Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna, då det skulle vara väldigt roligt o skönt att få komma iväg med familjen o bara vara. Att få tänka på annat för 1 dag. Det har Vart så mycket nu, så jag skulle verkligen jubla av ren glädje att få överaska familjen. <3 <3

    Kommer hålla hårt i tummarna! =)

  72. Camilla Andersson, Västerås

    Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna, då det skulle vara väldigt roligt o skönt att få komma iväg med familjen o bara vara. Att få tänka på annat för 1 dag. Det har Vart så mycket nu, så jag skulle verkligen jubla av ren glädje att få överaska familjen. <3 <3

    Kommer hålla hårt i tummarna! =)

  73. Emma Björnberg

    Vi har lite planer på att åka upp mot Stockholms trakten i sommar med husvagnen. Då hade detta vart toppen att överraska äldsta sonen på 5 år här hemma med, Han fullkomligt älskar nöjesparker. Parken zoo har vi aldrig besökt, så hade varit riktigt roligt att få testa något nytt ?

  74. Donya Nöjd-Käck

    Skulle vara fantastiskt kul att kunna ta med mina 5 barn dit i sommar. Jag kommer att vara själv med barnen då maken ska studera hela sommaren. Är säker på att denna överraskning skulle göra succé!

  75. Elona Göransson

    Det skulle vara jätteroligt att få överraska min åttaåring med en dag i Parken Zoo efter en termin av envist pluggande för oss båda.

  76. Susanne

    Jag skulle vilja överraska mina 4 barn med ett zoo besök nu när deras pappa är bortrest i 1,5 månad. Saknaden är stor och detta skulle nog glädja dom ❤️

  77. Elin H

    Skulle vara så roligt och vinna och ta med dottern på 2 år, min snart blivande sambo (förhoppningsvis) och dotterns och min bästa vänner! En stor härlig familjedag med de man älskar. Efter en stressig vardag som student och kämpande för att allt ska gå ihop skulle det vara perfekt för oss alla att avnjuta tillsammans!
    Dottern älskar att kolla på era fredagsvideosar?

  78. Elin H

    Skulle vara så roligt och vinna och ta med dottern på 2 år, min snart blivande sambo (förhoppningsvis) och dotterns och min bästa vänner! En stor härlig familjedag med de man älskar. Efter en stressig vardag skulle det vara perfekt för oss alla att avnjuta tillsammans!
    Dottern älskar att kolla på era fredagsvideosar?

  79. Emelie A

    Det skulle vara underbart att få överraska våra två söner med en heldag på parken zoo. De älskar djur och vilken fantastisk födelsedags present det skulle bli då de båda fyller år snart!

  80. Elin

    Vi är mitt i tvåbarnschocken – en lillebror på
    4 veckor som håller oss vakna på nätterna och en storasyster som inte riktigt hinns med. Hade varit så roligt att få ta med familjen till Parken Zoo, och få ordentligt med tid till storasyster❤️

    1. Anna andersson

      Jag vill jätte gärna vinna ha en sambo och ett barn som fyller 11 år. Jag vill gärna vinna för min dotter hade sett ditt inlägg och sakt till mig att hon ville till parken zoo så vinner jag så kommer hon bli jätte lycklig tänkte att det kunde vara en present då hon fyller 11 år snart och hon önskarde sig det i pressent med❤❤

  81. Sabina :)

    Mina barn som är 4 år, 2.5 år & 2.5 år älskar allt som har med djur att göra. Som ensamstående trebarns mamma som trots allt jobbar heltid så lever man ändå på allra sista kronan varje månad. Det finns inget utrymme för något extra nöje. All ledighet vi har spenderas alltid hemma då vi inte har pengar för att hitta på något speciellt. Så för oss så skulle en vinst som detta vara helt underbart. Att även som mamma få överraska barnen på något speciellt som aldrig annars händer.

  82. Sandra Bergman

    Jag vill vinna då jag lever med dödsdomen ALS, jag har en begränsad tid med min familj. Att vara sjukskriven blir man inte rik på, därför hade det varit underbart att få kunna ta sin familj dit på en liten mini semester. Håller tummarna

  83. Sabina

    Mina barn som är 4 år, 2.5 år & 2.5 år älskar allt som har med djur att göra. Som ensamstående trebarns mamma som trots allt jobbar heltid så lever man ändå på allra sista kronan varje månad. Det finns inget utrymme för något extra nöje. All ledighet vi har spenderas alltid hemma då vi inte har pengar för att hitta på något speciellt. Så för oss så skulle en vinst som detta vara helt underbart. Att även som mamma få överraska barnen på något speciellt som aldrig annars händer.

    1. Victoria

      Vore fantastiskt att få ta med dottern, 4 år, som är full av energi och älskar djur på en tripp. Om jag sen hade möjligheten att bjuda med en vän med barn, som är som familj för oss, hade det varit ännu mer fantastiskt. Att få ge tillbaka lite grann till de som alltid finns där, det skulle kännas underbart. Önskar och hoppas.

  84. Camilla Sjöberg

    Jag vill vinna för att jag har inte varit där sedan jag var liten. Vi bor långt borta. Vi har inte haft en riktig semesterresa tillsammans i Sverige, vi har varit utomlands en gång med våra 4:a barn. Skulle så gärna vilja ta med dem dit då vi alla i familjen älskar djur ?✊✊

  85. Reka Santibanez

    Åå älskar djur och skulle vara perfekt present till familjen 3 av barnen fyller år i maj/juni skulle passa perfekt att få fira de där♡❤?❤

  86. Sarah Eriksson

    Åh jag skulle så gärna vilja ta med familjen dit, djurparker är det närmsta vi kommer med äldsta dottern pga av allergier. Sen få en kvalitetstid tillsammans hela familjen ??‍?‍?‍? Skulle även ta med min systerdotter som aldrig vart på
    Djurpark.?????

  87. Ann

    Jag skulle verkligen vilja vinna så vi kan åka dit med familjen i sommar. Som föräldrarledig räcker pengarna inte till allt kul man vill göra så barnen har ställt in sig på en sommar här hemma på baksidan. Så det skulle vara väldigt kul att få överraska dom med detta!

  88. Sara

    Ååh underbara ni ? Skulle vara lycka att få vinna en tripp till parken zoo med barnen. Speciellt nu när man är mamma ledig och maken sjukskriven, så ekonomin är inte på topp och min lilla sessa som snart fyller år har tjatat om att hon vill åka till djurparken. Inte har man hunnit med så mycket kul i vardagen med det nya tillskottet i familjen heller, även fast det är super mysigt med en lillebror så har hon ju förlorat en hel del tid och uppmärksamhet som man gärna tar igen ?❤

  89. Sara

    Ååh underbara ni ? Skulle vara lycka att få vinna en tripp till parken zoo med barnen. Speciellt nu när man är mamma ledig och maken sjukskriven, så ekonomin är inte på topp och min lilla sessa som snart fyller år har tjatat om att hon vill åka till djurparken. Och inte har man hunnit med så mycket kul i vardagen med det nya tillskottet i familjen heller även fast det är super mysigt med en lillebror så har hon ju förlorat en hel del tid och uppmärksamhet ?❤

  90. Ann Lindroth

    Jag skulle verkligen vilja vinna så vi kan åka dit med familjen i sommar. Som föräldrarledig räcker pengarna inte till allt kul man vill göra så barnen har ställt in sig på en sommar här hemma på baksidan ☀️? Så det skulle vara väldigt kul att få överraska dom med detta! ?

  91. Sofie Blomqvist

    En familjetripp till Parken Zoo skulle vara en perfekt familjetripp och överraskning till sonen som snart fyller 4 år. Barnen skulle bli överlyckliga. Vistelsen skulle toppas med en natt på hotell i Eskilstuna.

  92. Michelle

    Skulle så gärna ta med mig familjen dit igen. Sist vi var där var min minsta bara några dagar så vore så kul att få ta med honom nu och få uppleva alla djur. Och att själv få se parken, för jag satt större delen av tiden på en parkbänk och ammade så hann inte se speciellt mycket.

  93. Sofie Blomqvist

    En familjetripp till Parken Zoo skulle vara en perfekt familjetripp och överraskning till sonen som snart fyller 4 år. ? Barnen skulle bli överlyckliga. Vistelsen skulle hoppas med en natt på hotell i Eskilstuna. ❤

  94. Veronica

    En liten tripp med barnen skulle sitta fint då vintern/våren mest gått åt till jobb, studier och trix med att få ihop skjutsar till och från barnens aktiviteter. Mycket sällan jag gör något med båda barnen samtidigt tyvärr och det här vore något för dem!

  95. Emelie

    Jag skulle villa vinna biljetterna då jag för andra året i rad är student och har inte så lätt att bygga upp en sommarbudget. Mina pojkar på 5 och 7 år skulle älska att besöka djurparken ? Jag hållar alla tummar och tår för att vi skulle få komma iväg på något roligt denna sommar ?

  96. Emelie Andersson

    Jag skulle villa vinna biljetterna då jag för andra året i rad är student och har inte så lätt att bygga upp en sommarbudget. Mina pojkar på 5 och 7 år skulle älska att besöka djurparken ? Jag hållar alla tummar och tår för att vi skulle få komma iväg på något roligt denna sommar ?

  97. Anki

    Åh jag vill så gärna ta med min sambo och våra 4 barn på detta! De skulle uppskatta det så mkt då de senaste månaderna har en att bestått av att måla och renovera. Barnen har länge tjatat om parken zoo men vi har inte lyckats komma dit än, skulle vara så kul att få överraska dem med ett besök!
    Håller våra tummar och tår

  98. Evelina

    Skoj tävling!! Klart vi vill vara med….Det vore toppen att få ta med sig familjen och ev mormor på en tripp till Eskilstuna. Något mysigt att se framemot till semestern.