4 kids and braids

Vilken helt fantastisk dag-Parken Zoo

God kväll onsdag!

I annonssamarbete med Parken Zoo.

Alltså vilken helt fantastisk dag vi har haft!

Var väldans trött när klockan ringde. Alla ville ha håret fixat eller trillingarna ville så det var bara till att hoppa upp och köra igång. Vi kom iväg lite senare än planerat men när man lever med Micke så funkar det i alla fall då han alltid är ute i så god tid. Blev en Mc Donalds frukost på vägen. Det började regna när vi närmade oss men slutade strax innan vi kom fram.

Vi blev välkomnade med en fika och sedan fick vi möjlighet att dela ut biljetter till de som vunnit i tävligen! Efter en liten brief intog vi parken.

Vi började hos de stora Aldabraköldpaddorna vilket var en helt magiskt upplevelse.

Sedan vidare till Låglandstapirerna och Kapybarerna.

Vi fick mata och borsta pälsen.

Vi kunde sedan spendera tid med att bara vara och njuta av dagen medan tjejerna åkte karuseller i nöjesparken.

 

Vi har inte varit där sedan tjejerna var små. Jag blev så otroligt positivt överraskad då det var så mycket vackrare i parken än vad jag mindes. Sedan att tjejerna å då framför allt trillingarna uppskattade både djurparken och nöjesparken så otroligt mycket ja det blev verkligen så lyckat. Fick även möjlighet att umgås med en tjej och hennes familj som jag lärt känna vi Instagram. Det förgyllde verkligen dagen. Fick även säga hej till en av mina mest trogna följare på Instagram!

Ni som inte hade turen att vinna vid förra tävligen så vill jag berätta att det kommer en ny tävling här till helgen där ni har möjlighet att vinna entré biljetter!

Nu ska jag jobba lite innan jag intar sängen. Lyckades slockna en stund på soffan så risken finns att jag kommer vara vaken lite längre ikväll!

Kram på er och ha en underbar kväll!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.