Header Image

Det ljuva 40+ livet

Jag fyllde 40 år sommaren 2011 och så här är mitt liv på andra sidan kullen. Jag är sambo med D och tillsammans har vi två augustitjejer födda 2006 och 2008. Vi bor lite lantligt på Ingarö i Stockholms skärgård. När jag inte är på jobbet myser jag med familjen, fotograferar, pysslar, sjunger och tränar döttrar i friidrott. Om inget annat anges är alla bilder fotograferade av mig. <I>Kontakt:<BR> 40plus(at)outlook.com</I>

Rawfood – kokos, aprikos och cashewnötsbollar

Publicerad,

Jag har fått smak för rawfoodbollar. Att göra egna går snabbt, är enkelt och det är GOTT! Helt perfekta att äta i samband med träning för snabb energi, som snacks eller mellanmål.

raw apricot1

RAWFOOD – kokos, aprikos och cashewnötsbollar

  • 150 g torkade aprikoser delade i lite mindre bitar
  • 100 g naturella cashewnötter
  • 1 dl rostade kokoschips
  • 2 msk färspressad apelsinjuice

Mixa först nötterna i en matberedare en liten stund. Jag valde att behålla lite bitar för knaprigheten skull. Lägg i aprikoser och kokoschips och kör mixern ett par minuter. Tillsätt apelsinjuice och mixa ytterligare några sekunder till du har en smet som håller ihop. Rulla bollar. Förvara i kylen eller frys in.

raw apricot 2

1 Kommentar

  1. Det här låter verkligen som något för min son! Rostade kokoschips har jag aldrig sett men får väl leta lite i affären.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *