Vi firar Kramens dag med lite självvalda kalorier och massor av kramar.
Kramkakan blev kanske inte så snygg, men ack så ljuvligt smakrik och saftig. Försvinnande god med andra ord!
Banan-, choklad-, kokoskaka med chokladglasyr
Vispa 2 ägg och 1,5 dl socker poröst.
Blanda 3 dl mjöl, 1,5 tsk bakpulver, 2 msk kakao i en separat bunke.
Mosa en välmogen banan.
Hacka 50 g choklad.
Smält 100 g smör.
Häll i mjölblandningen, chokladhack, 1 dl kokos, smälta smöret och 1 dl mjölk i äggsmeten. Rör om försiktigt till en jämn smet.
Häll smeten i en smord form och grädda i ca 30 min på 175 grader.
Glasyr
Vispa 50 g rumsvarmt smör med 100 g Philadelphiaost till en slät smet.
Tillsätt 3 dl florsocker och 1 msk kakao fortsätt vispa till en jämn kräm.
Ställ i kylskåp.
Bred på krämen när kakan har svalnat.
Garnera med kokos.
Massor med kramar på kramens dag!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också,
klicka här!