Premiärgrillade i helgen, underbart! Så glad över min grill på balkongen. Det är inte överallt man får grilla på balkong, men i vår förening får man. Testade att grilla Svensk Rapsgris – Fläskytterfilé. Det var verkligen totalt lyckat. jag hade tänkt marinera, men hann inte. Vet ni, det behöver ni inte, den blir perfekt att grilla sådär upp och ner bara. Grilla till 70 C innertemperatur. Till det Rotselleriaioli (otrolig!) och grillad vattenmelonsallad med feta mm (underbar!), recept på allt är på väg.
Det är något alldeles speciellt med att grilla och äta ute….och det här var bara början.
Så imponerad av Rapsgris fläskytterfiléen. Den måste vara det säkraste kortet du kan ge till barn, så mild och saftig i smaken. Mina barn åt massor och har nu i veckan ätit tunna skivor av det som vi inte åt upp vid griltillfället, de älskar den även kall.
Detta ser verkligen så himmelskt gott och otroligt mysigt ut!!! Alltid lika inspirerande att läsa din blogg! Ha en fin helg!
Tack Lotta! Blir alltid så glad att höra från dig! Tack också för så gulliga ord. Ha en soligt underbar helg!