Räkorna är där, men verkar har sjunkit ner lite i soppan minsann
Du behöver 500 g jordärtskockor 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor 1½ dl vitt vin 8 dl hönsbuljong 2 dl vispgrädde ½ dl mjölk flingsalt, peppar, olivolja Topping 580 g handskalade räkor i lake 1 kruka dill 2 tomater 1 msk olivolja Gör så här Skala och skiva jordärtskockor, schalottenlök, vitlök. Fräs det skivade i olivolja. Tillsätt vin och låt koka ihop lite. Häll på buljongen och låt småputtra tills skockorna är mjuka. Mixa soppan slät i mixer eller med stavmixer. Tillsätt grädde och mjölk och koka upp. Smaka av med salt och peppar. Topping Häll av räkorna och låt rinna av i durkslag. Hacka dillen lite grovt. Dela tomaterna och gröp ur innanmätet. Hacka in mindre bitar. Blanda ihop räkor, tomathack och dill, tillsätt olivolja och rör runt. Servera soppan toppad med räkröran