Här har ni en finfin klassisk cocktail, Bellini. Den är väldigt lätt att fixa dessutom. För att lyxa till det så använd vaniljstänger som drinkpinne.
Du behöver
1 konservburk med persika i lag
mousserande vin/champagne
vaniljstänger
Gör så här
Mixa hela innehållet i konserven så det blir en slät pure. Häll i ca 1/4 pure i cocktailglas, toppa med mousserande vin/champagne. Ta en tesked och rör runt i botten så allt blandas. Ta en vaniljstång per drink. Skär upp den lite i ena sidan så vaniljfröna kommer ut i drinken lite d¨å du rör runt med den som en drinkpinne.
Jag skulle bli så glad om DU ville nominera mig till VANILJIMPORTENS tävling om att göra det bästa receptet med vanilj. Om du klickar HÄR så har du nominerat mig.
Kul sätt att servera drinken på, det ska vi minsann ta och lägga på minnet!
Åhhh vilken smarrig drink! En sån skulle jag kunna tänka mig är en bra start på helgen! Tack för den jättefina awarden!! Ha en riktigt skön helg!