Till tävlingen Det Bästa Vita Julbordet gjorde jag en
rödkålssallad med bitar av sharonfrukt, den blev så god att jag tänkte dela med mig av receptet. Sen så blev den även otroligt vacker med de starka färgerna. Den är dessutom enkel att göra och vinner på att stå och dra i kylen över natten.
Du behöver
1/2 -1/4 dels rödkålshuvud (beror på hur stort det är)
1 Sharonfrukt
2 msk neutral olja
2 msk äppelcidervinäger
2 msk äppeljuice
1 kruka persilja
Gör så här
Strimla rödkålen. Blanda ihop ingredienserna till dressingen och häll över rödkålen. Blanda om. Precis innan serveringen skär du sharonfrukten i mellanstora tärningar och klipper/skär persiljan och blandar ner.
Hoppas det smakar!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också,
klicka här!
Vilken smarrigt bord! Ser fantastisk gott ut!
Kramkram
Färgerna är verkligen härliga och jag gillar ingredienserna också!
Verkligen snygga färger! Älskar kålsallader och frukt i mat så detta skulle jag nog gilla.