Tävling skiphop – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Tävling skiphop

Dags för en tävling igen tycker jag. Denna gången är det från Skip hop – amvina & deras zoo kolektion. Jag har själv lådorna & dom är perfekta att lägga leksaker i. Att dom är underbart söta är en bonus.

Två vinnare. En får en låda & en får en korg i valfritt motiv.

Pictures15

Det du behöver göra är att

 • Besöka Skip hop & tala om vilket ditt favorit motiv är ur zoo kollektionen.
 • Kommentera bilden med vad du vill vinna. Antingen en Zoo låda eller en Zoo korg.
 • Glöm inte lämna din mail så vi kan kontakta dig.

Vill du inte ha dessa själv så är detta en perfekt julklapp till barnen, barnbarnen eller ja vem som helst.

Tävlingen avslutas fredagen den 17 oktober & vinnarna presenteras i bloggen & via mailen. Lycka till!

SH_LOGO

AVSLUTAD! Vinnarna presenteras i ett nytt inlägg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Petra

  Hej!

  Skiphop gör så ortoligt roliga figurer, älskar apan över allt annat. Både som ryggsäck, paraply och nu de här. En apkorg hade varit absolut super!
  Ett apleende till alla,
  får ju vem som helst att falla!

 2. sienna

  Åh vilken rolig tävling! Har lääänge gillat uggla ryggan men nu när jag gick in på hemsidan så föll jag pladask även för zebra, pingvin och räv ryggorna. Vilket köpbegär man får. Gillar även idén med fina & barnsliga resväskor/bagageväska, en sån hade jag nog velat ha själv när jag var liten. Tänk vad mycket roligare att resa då!

  Men till din tävling då, jag och min kille tyckte båda två att bi korgen var väldans fin, hoppas vi vinner den till våran 10 månaders då han äääälskar att leta fram/plocka ur sina plastlådor här hemma, och att ha en fin stor korg med leksakerna när han har lärt sig att stå – det vore nog häftigt! Tror verkligen han skulle älska den.

 3. Angelica

  Jag bara älskar ugglan.
  Min dotter ska få ett eget rum nu och jag skulle jätte gärna vilja ha en uggle korg där 🙂

 4. Malin Wiktor

  Ugglorna är absolut sötast och skulle bli överlycklig för en korg med ugglemotiv. Där skulle dottern kunna lägga i lite gosedjur så att hon får plats i sängen.

 5. Carola

  Kabinväskan är en favorit bland produkterna, och Bi motibet är urgulligt. Om jag vinner skulle jag vilja ha en Bikorg 🙂

 6. Eva

  Hej!

  En apkorg till min lilla klätterapa Nils hade varit perfekt!!
  Han älskar “Fem små apor klättrade i trädet och reta krokodilen…”

  Kramkram!

 7. Kim

  Jag gillar biet bäst! Äldsta sonen har dessutom den som ryggsäck och han valde den själv så jag vet att det även är hans favvo! Om jag vinner hoppas jag på en låda, givetvis i form av ett bi 😉

 8. Linda Persson

  Är gärna med och tävlar om ugglekorgen då ugglor är ett favoritdjur här hemma och förvaring får man aldrig för mycket av ☺

 9. Anna Malin R

  Hej! Jag vill gärna vara med i denna grymma tävling. Mitt absoluta favoritmotiv i Zooserien är ugglan. Den är fantastisk söt och jag har förälskat mig i färgkombinationen! Den skulle göra sig så bra i dotterns rum!

  Har jag turen med mig hoppas jag på en zoolåda, men egentligen spelar det ingen roll!
  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kramar

 10. Liza Ludvigsson

  Jag är gärna med! Detta skulle vara en underbar present till min bror och hans sambo när deras första lilla knyte kommer till världen om ett par månader!
  Mitt favoritmotiv är helt klart den söta lilla nyckelpigan!
  Om jag vann skulle jag vilja ha zookorgen!
  Mail – lizaludvigsson94@hotmail.com
  Håller tummarna!

 11. Lina Eckerström

  Jag fullkomligt älskar Ugglan. Ryggsäcken är ju to die for.
  Hoppas på en fin Zoo korg till stora dottern 🙂
  Ha en fin kväll 🙂

 12. Anonym

  Jag gillar väskorna. Jag såg några barn på dagis som hade sådana ryggsäckar, och de liksom gjorde hela hallen där barnen hänger av sig sina kläder mycket trevligare och färggladare. Hemma skulle jag uppskatta att ha bokstöden, så mycket trevligare i bokhyllan med lite djur mellan böckerna. Mysfilten skulle också vara härlig att ha när jag och min treårige son myser i soffan framför någon film nu i höst. Om jag vinner vill jag gärna ha en zoo-låda. Om jag får välja skulle jag önska mig ugglan. 🙂

 13. Sophie Jansson

  Tycker om dem alla, men aporna är ju så söta med sina öron! Skulle gärna vilja vinna en korg att ha leksaker i! Helst då en apa!

 14. Steffi

  Åh, dessa är ju helt underbara! Om jag har turen att vinna så skulle Ugglelådan vara en klar favorit här hemma ☺☺☺:-)

 15. Camilla W

  Är gärna med ♥
  Ugglan är ju toksöt!
  Mina barn skulle bli jätteglada om vi vann en Zoo låda 🙂
  Håller tummarna!

  wihlborgskan(a)gmail.com

 16. Anna

  Alla motiv är ju så fina! Men om jag var tvungen att välja, så skull jag valt ugglan som låda. Den skulle passa fint i min sons rum och är en perfekt julklapp! 🙂

 17. Alexandra

  jag skulle gärna vilja vinna zoo korgen i ugglan, den är ju så himla söt! Dessutom så är den perfekt då vi inte vet vilket kön på baby vi väntar, den skulle passa i vare sig vi får en son eller dotter!

 18. Janina

  Min favorit är apan. Så enkel och uttrycksfull. Ser att det kommit fler nyheter till kollektionen. Lekmattan var riktigt söt! En låda i form av en apa som små fingrar kan dra i öronen vore kul för mina pojkar.

 19. Carro

  Alla är ju så söta! Älskar nackkuddarna. Tycker nog ugglan är finast, dottern älskar ugglor nu, kanske påverkas jag av det 🙂 Om jag skulle ha tur och vinna så skulle jag gärna vilja ha en korg.

 20. Kristiina

  Hej!

  Min favorit är “Nyckelpigan”.

  Om turen är på min sida och jag vinner så väljer jag en låda.

  Ha en fin dag!

  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 21. Linda, mamma till majken & arvid

  Jag bara älskar dessa ♡
  jag bara älskar ugglorna i dessa. Skulle vilja vinna en ugglelåda till min son Arvid. Är så just nu att han inte har eget rum än (bor i en 3:a) & all hans leksaker ligger i vardagsrummet då hans storasyster har ett eget rum. Vad vore inte perfekt med en egen låda & ha hans grejer i hennes rum i hyllan. Då vet både hon & han att de är Arvids låda. Vi håller tummarna här massa ♡

 22. Lisette

  Hej! Jag fullkommligt älskar det turkosa ugglemotivet och har gått och sneglat på dessa men inte köpt än. Skulle helst av allt vilja ha en låda som vore perfekt för min sons leksaker!
  Ha en bra dag!
  Mvh Lisette

 23. ilona

  Tycker biet och apan är sötast och skulle vilja vinna lådan till min dotter så vi kan förvara hennes leksaker någonstans.

 24. Lina

  Zoo Filt (nyckelpigan)!
  En filt är det bästa “multiverktyget” en förälder kan ha!
  Mysig, värmande, skyddande (mot t ex sol), akutskötbord och för torkning av allt från matklet till överraskande kräk. En förälder kan aldrig ha för många filtar!
  Sonen tittade på bilden och pekade direkt på ZOO APA KORG, så den önskar vi oss 🙂

 25. alisa

  Jag är gärna med och tävlarnom dessa underbara lådor. om jag vinner skullenjag vilja ha Apan till min sons nya egna rum 🙂

 26. Tina Carlström

  Ugglan är mitt favorit motiv. Har badcapen i ugglan (eller rättare sagt, sonen har badcapen).
  En ugglekorg hade varit toppen i hans rum att samla leksakerna i.
  Hälsningar Tina

 27. Malin Lindström

  Jag skulle vilja vinna en zoo-korg till barnrummet. Den skulle passa perfekt med en massa gosedjur i! Om jag fick välja skulle jag vilja ha ugglan, det är mitt favoritmotiv.

 28. Sara C

  Mitt favoritmotiv är nyckelpigan, den är såå söt 🙂 jag skulle vilja vinna en nyckelpigekorg. Den vore perfekt till dotterns leksaker som ligger utspridda här och var.

 29. Anna

  Skulle så gärna vilja vinna zoo korg, apan till min Cornelis är vi ska försöka inreda hans rum då han snart lär börja krypa runt och tänk då att kunna hålla ordning på hans saker i en sån fin korg.

 30. Emmelie

  Favoriten är helt klart nyckelpigan 🙂 Min lilla dotter älskar nyckelpigor och skulle bli överlycklig över en korg i julklapp. Den skulle bli perfekt nu när hon ska få eget rum 🙂

 31. Jessica Andersson

  Hej Jag är gärna med och tävlar. Tycker alla djuren är jätte fina. Men ugglemotivet är nog favoriten. Därför skulle jag vilja vinna en ugglekorg till min sons rum. Håller tummarna.

 32. Mela

  Alla är superfina men älskar verkligen ugglan och nyckelpigan!

  Jag skulle vilja vinna en nyckelpigelåda till min dotters nya rum!

 33. Rikard Arvidsson

  Jag gillade bokstöden mest. Speciellt det bokstödet som var en uggla. Jag vill helst vinna en zoo låda.

 34. Christina Frisberg

  Jag älskar Ugglan och har redan köpt en liten underbara rygga till lilla Matias som är mormors goding, om jag vann skulle jag gärna vilja ha lådan i Ugglan motivet till Matias så han får flera fina saker från Skip Hop!! 🙂 <3

 35. Millah

  Åhhh vad fina, riktigt fina!
  Jag är absolut med och tävlar om en till dotterns rum och saker.

  1. Nyckelpigan
  2. Skulle vilja vinna en Zoo låda, nyckelpiga

  Hoppas verkligen på tur 🙂 Kram // Millah
  millahoman@hotmail.com

 36. Karolina

  Allt i skip hop zoo-kollektionen är jättefint! Älskar Rävryggsäcken! I övrigt tycker jag mycket om ugglorna både bokstöden ( de ska köpas) och lådan. Vill gärna vinna en ugglelåda! Hoppas det är min och sonen Mattis (som precis får sitt första rum klart nu) tur denna gång.

 37. Anki

  Så gulligt att ha i barnrummet 🙂 Jag vet att mitt barnbarn hade blivit superglad för en Zoo-korg med antingen ap-motivet eller så ugglemotivet <3
  Kramar från Skåneland

 38. Frida

  Så fina alla 🙂 aporna är finast tycker jag och skulle gärna vilka vinna en zoo korg till min lille sons lekrum:-)

 39. Angelica

  Det är så svårt att välja alla var så söta men måste säga ap motiven! Jag skulle vilja vinna en zoo låda till min dotter! ☺

 40. Lisa sånning

  Lillasyster 3 månader gammal skulle ju verkligen behöva en förvaring till leksakerna som förökar sig i en hisnande fart. Nyckelpige zoolådan vore perfekt!

 41. Sofie Hansson

  Skulle så gärna vilja vinna zoolåda med nyckelpigan, den är ju såå söt! Hade passat att lägga flickornas leksaker i!

 42. Anneli

  Min favorit är lådan med ugglan. Skulle passa perfekt i theos rum när leksakerna börjar ta över golvet. Snygg förvaring som rymmer mycket

 43. Pia Li

  Min favorit är UGGLAN! Om lyckan står mig bi, då det UGGLE-korgen det får bli! Till mitt älskade barnbarn, som jag kallade UGGLAN,då hon var mindre. För att hon tittade sig alltid runt med stora nyfikna ögon!håller nu tummar och tår, för allt vad det går! Så att hon denna i julklapp får!

 44. Maria

  Jag bara fullkomligt älskar uggle motivet! Otroligt gulligt och så blir man så glad av att se den.:) Skulle passa alldeles perfekt i min sons rum som är skogsinspirerat. 🙂 sen att jag älskar ugglor gör det ju ännu bättre!

  Skiphop är på topp,
  De har ju allt för en liten knopp.
  Jag hoppas såklart att vi vinner!
  Att vi inte har en av de kommentarer som bara försvinner.
  En fin låda med motiv av en uggla vill vi ha,
  det skulle ju bli så himla bra!
  Den skulle förgylla varje dag och se till att de inte bli nå mer stök.
  Så gullig, fin och praktisk som dessutom innehåller alla leksaker! 🙂 Kan ju inte bli bättre. 😀

  Kram till er från mig och Melvin 6 månader. 🙂

 45. Sandra Larsson

  Åh min lilla Sofie älskar “nyckelpigesången” och skulle bli överlycklig om hon hade en nyckelpigelåda att städa sina saker i. Vi övar mycket på det hemma just nu, att städa. Tror nyckelpigan vore till stor hjälp, hihi. Tack för en supermysig blogg!

 46. Madelen W

  Åh, min dotter älskar katter 🙂 Hon har ryggsäcken och den bärs med glädje, så vårt favvo motiv är nog katten 🙂 Alla motiven är ju jätte fina och roliga för de små!
  Skulle bli superglad om vi hade en chans på bi korgen, skulle passa perfekt i barnens rum 🙂

 47. Ylva-Li

  Så himla fina allihopa. Och så himla fin blogg Malin! 🙂

  Min systerson på 1,5 år har inget eget rum än och hans leksaker är alltid utspridda över hela lägenheten. Apan tror jag han skulle tycka bäst om. Korg eller låda spelar ingen roll. En fin julklapp åt honom om jag vinner 🙂

 48. Lena

  Skip hops djur i alla former och färger är ju så otroligt fina. Favoriten är ju solklart ugglorna, och jag hoppas så att jag vinner en uggle-korg till min underbare son.

 49. Malin N

  Hej!
  Jag älskar ugglan! Så himla fin! Skulle väldigt gärna vilja ha korgen med ugglan om jag mot all förmodan skulle vinna.
  Det skulle bli perfekt å ge till min underbara son Vilhelm nu när han fyller 1 år 24e november

 50. Malin W

  Jag gillar ugglan bäst! Supergin, och jag skulle helst vilja vinna en ugglelåda om jag har turen på min sida! 🙂

 51. Sanna

  Åh alla är så fina men min absoluta favorit är Ugglemotivet (Uggletokig som jag är). Skulle bli väldigt glad om jag vann en sån korg till sonen på 5 månader så han har nått att lägga all leksaker i.

 52. Madde

  Jättefina både korgarna och lådorna. Min favorit är korgen med nyckelpigan (rosa/röd). Hoppas jag vinner en sådan till min 2 åriga dotter. Den skulle passa perfekt i hennes rum 🙂

 53. Jennie

  Åh alla är superfina!
  Min lille Melvin 8 månader önskar sig Uggle-korgen till sitt rum.
  Vi håller tummarna! 😉

 54. anna

  Åh va fina de är allihopa!
  Skulle gärna vilja vinna en ugglekorg till min lilla 9 månader gamla son 🙂
  Har av nån anledning kallat hans pappa för uggla (dålig frisyr tror ja) o det hade varit ett perfekt retsamt 😉

 55. Hanna

  Vi har två stycken lådor med uggla o nyckelpigan på, så om jag skulle välja en så skulle det bli nyckelpigan då den är rosa 🙂 Då vi inte har någon tvättkorg ännu i Alice rum så skulle jag vilja vinna en zoo korg med nyckelpigan på 🙂 Kram

 56. Julia

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna zoolådan med apan. Den är ju hur söt som helst och mina grabbars favoritdjur!
  Med vänlig hälsning,
  Julia

 57. Zandra

  Så rolig tävling! En Uggle-korg hade vart perfekt i lilla Kevins rum! Alla saker va ju så fina, jag va inne länge på sidan och klicka runt och har fyllt på med en massa saker på barnens önskelista ☺️ Jag håller tummarna!

 58. Sandra - mamma till Alessandro

  Åh det skulle vara perfekt för oss, vi behöver förvaring till Alessandros rum, vi har inte mycket alls just nu, men så blir det väl när man flyttar till större 🙂 Favoritmotivet är ugglan som är sååå söt! Håller tummarna för att Alessandro får en söt zoo-korg till sitt rum! Kramar från oss

 59. Helga

  Dom är ju bara så fina! Favoriten är helt klart ugglan. Min minsta har en väska med just ugglan (stora har lejonet) och jag har suktat både efter lådorna och korgarna läänge. Håller tummarna för att en ugglekorg flyttar hem till oss 🙂

 60. ronja

  Jag tycker korgen med biet är finast så en sån skulle jag vilja vinna till min alfred som är 4 dagar äldre än din alfred 🙂 passar perfekt i köket o ha lite leksaker i när det är dags att diska eller laga mat.

 61. Lina

  Å jag älskar allt med djurmotiv då sonen på 6 månader blir i extas så fort han ser ett djur!
  Favoriten är apan!

 62. Åsa

  Hej Malin!

  Tack för världens bästa blogg!
  Ärlig mysig & inspirerande 🙂
  Jag skulle bli jätteglad för en nyckelpigelåda till Isabella 4 månader. Hon har inget rum att ha sina grejer i ännu så denna låda vore perfekt i vårt vardagsrum!

  Kram Åsa & Isabella

 63. sabina

  Hejsan! På måndag är det en månad sedan vår lilla Ingrid kom till världen! Då stackarn inte har något eget rum ännu, skulle en sådan fin korg vara en räddning för oss som inte har någonstans att stoppa hennes mjukisdjur och skallror och nappar i. Jag tycker mest om korgen med apan 🙂

 64. Jessica H

  Jag tycker ugglan är så fiiin och skulle passa i min pojkes stjärn/uggle rum. Han fyller 1 år i November så det skulle passa bra att vinna en Korg med Ugglemotiv:)

 65. Marie J

  Ugglan är ju bara så söt! Jag är gärna med och tävlar om en ugglekorg till min sambos nyfödda systerson Felix

 66. Therese

  Jag skulle vilja vinna Zoo-korgen med apan! Skulle vilja ge den till min son som är 8 månader och som ska få ett eget rum när vi ska flytta i december 🙂

 67. Johanna

  Åh älskar Skip Hops grejer!! 🙂 Jag skulle så gärna vilja vinna en zoo låda med ugglan till min dotter! 🙂

 68. Maria J

  Åh gärna med o tävlar om Zoo korgen, tycker den med nyckelpigan är så fin, allt med skiphop med nyckelpigan är fint, skulle bli så fint i tjejernas rum 🙂

 69. 7barnsmamma

  Åå, korgen med nyckelpigan skulle jag jätte gärna vilja vinna till min minsta dotter som är 1 1/2 år. Idag fick vi hem ryggsäcken och rullväskan med nyckelpigan på som vi hade beställt till henne. :-). Så vad vore inte mer perfekt än en matchande korg hon kan lägga sina saker i ;-), hon älskar att lägga saker i lådor och korgar. ( än så länge 😉 )
  Jag gillar alla deras djurmotiv :-). Men kanske mest ugglan å nyckelpigan.

 70. Elin

  Mina favoriter är ugglan och nyckelpigan.. om jag vann så skulle jag vilja ha uggle korgen eller nyckelpige korgen .

 71. Sandra

  Mina favoriter är biet och ugglan. Vi har precis beställt en ryggsäck, biet, som Theo (9 månader) ska ha när vi åker till Paris om en månad:) Om vi vann här skulle vi vilja ha ugglekorgen:)
  Kram Sandra och Theo

 72. Elin

  Åh de är ju så söta allihop!! Svårt att bara välja en 🙂 men jag väljer isåfall ugglorna! De är så fina i alla sakerna.
  Jag skulle vilja vinna en ZooLåda.
  Håller tummar och tår.

 73. Lena - Mamma till Ian & Adrian

  åh vilka söta! Tycker bäst om bokstöden. Vilka underbara bokstöd. Blir inte lika tråkigt med att ha en söt apa i hyllan än ett vanligt bokstöd. Korgarna var med underbara! Aporna och ugglorna var underbara i alla kategorier.