Jessica

Livet med en Tom – om livet med min prins

Annons

Brand någonstans i närheten

Jisses nu var jag tvungen att stänga fönstret i sovrummet det luktar brandrök utifrån och jag hostar som en galning, får se om det släpper så pass mycket att jag får sova lite.

Annars är detta kvällen då jag ber till Gud för världens folk. Herre ha förbarmande, herre ge de som är rädda mod, ge de som sörjer tröst och visa oss din nåd. Låt din kärlek vara oss nära i natt, låt oss bedja för vår värld som fylls av tårar och rädsla. Låt oss be för de som ikväll gör det i ensamhet.

Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...
Annons

Var positiv

Så sägs det att det ska bli bättre, men om man inte orkar om man känner en så stor lust att bara bryta ihop.

Ikväll sörjer jag något som jag inte ens haft, ägt eller som varit mitt. Hur hamnade jag där varför tillåter jag mig att känna så här. Ja, ja jag får väl ge efter känna så här och sedan låta allt börja om.

Jag önskar bara just nu att något kunde vara positivt, bara av sig själv, utan att behöva se det positivt.

Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...
Annons

Idag vill jag minnas

Idag hade jag min första lediga dag på min helg, så vi hade lördag; jag och sonen. Vi valde parken zoo, med allt idag. Vi kom dit strax efter 11 och inledde med pannkakslunch och kaffe. Sedan tog vi en liten kik inne hos lemurerna som var mycket slöare idag än sist, men nära kommer man.

Ringsvanslemur

Sedan blev det karuseller och lite spel, vi fiskade ankor och Tom vann ett gosedjur och vi kastade bollar; tyvärr alldeles för dåligt. Sedan gick vi över till badet som ingår i årskorten eller entrén. Tom badade en stund och jag höll koll medan han badade. Vi hade med oss filt och fika som vi mumsade på efteråt.

Tom var ändå inte nöjd efter det så det blev in i parken igen dät vi gick in och gick stora vändan bland djur och lekplatser. Sedan blev det några karuseller till. Ja, till och med jag åkte ett par med Tom, masken klassikern från barndomen och grodan det lilla och lagoma fritt fall.

Masken

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Äntligen ledig dag

Just nu är det mycket, mycket jobb och jag är rätt trött. Jag somnar i soffan, jag missar nattningen av sonen och så vidare. Idag har jag dock varit ledig och tillsammans med min familj. Vi tog en liten utflykt till shopingcentret för att kika på några saker. Jag passade på att växla in mina överblivna pund från Englandsresan. Sonen hittade en mössa han blev helt förälskad i, han som aldrig ber om något frågade om han fick den, så det blev en tidig födelsedagspresent.

Jag köpte mig en ny muminmugg på Cervera efter att ha fått hundra kronor att handla för och sedan hade ett presentkort på femtio kronor genom Allas panelundersökningar gick muggen på 49 kronor vilket kändes perfekt. Fanns bara en mugg med det motiv jag ville ha så lycka på den turen.

Sedan åkte vi till Elgiganten för att se om de hade Deadpool på blueray som de annonserat om för 99 kronor, tur där med när vi hittade enbart en i hyllan. Ja det räckte ju med en. Ibland är det stolpe in och det var lite materiell lycka på den här dagen.

Viktigare är att det var en dag som jag fick vara nära min familj. Skratta, kramas och prata med varandra.

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Ledig dag igår

Igår hade jag veckans lördag, alltså min första lediga dag den här veckan, det var skönt trots att det var rätt mycket att göra.

Packade iväg en mycket resfebrig son på sina första semesterdagar. Skönt att han får ha det kul när en annan jobbar mycket. Idag har jag kvällspass, så jag försöker att hinna lite innan och samtidigt ta det lite lugnt så man orkar.

Nu har jag inte ledigt förr än på söndag så det kommer att kännas när den här veckan närmar sig sitt slut. På fredag har jag ett viktigt möte efter jobbet som jag verkligen ser fram emot. Det blir en lång dag, men är ett viktigt steg mot framtiden.

På söndag har jag tänkt att sonen och jag ska hinna med ett biobesök. Det var länge sedan vi var iväg och jag har två biobiljetter till en film för oss.

Hoppas på roligare inlägg när jag kommit in i jobbet igen och inte är så trött. Jag har just nu oerhörda problem med sömnen och får inte alls den dygnsvila som kroppen behöver, det gör att jag måste prioritera att orka på jobbet.

Kommentera (0)

Kommentera