Jessica

Livet med en Tom – om livet med min prins

Annons

Ledig dag igår

Igår hade jag veckans lördag, alltså min första lediga dag den här veckan, det var skönt trots att det var rätt mycket att göra.

Packade iväg en mycket resfebrig son på sina första semesterdagar. Skönt att han får ha det kul när en annan jobbar mycket. Idag har jag kvällspass, så jag försöker att hinna lite innan och samtidigt ta det lite lugnt så man orkar.

Nu har jag inte ledigt förr än på söndag så det kommer att kännas när den här veckan närmar sig sitt slut. På fredag har jag ett viktigt möte efter jobbet som jag verkligen ser fram emot. Det blir en lång dag, men är ett viktigt steg mot framtiden.

På söndag har jag tänkt att sonen och jag ska hinna med ett biobesök. Det var länge sedan vi var iväg och jag har två biobiljetter till en film för oss.

Hoppas på roligare inlägg när jag kommit in i jobbet igen och inte är så trött. Jag har just nu oerhörda problem med sömnen och får inte alls den dygnsvila som kroppen behöver, det gör att jag måste prioritera att orka på jobbet.

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Musik i sommarkväll

Ikväll har jag jobbat några timmar i kyrka. Vi var ute i Badelunda en kyrka jag inte är till så ofta trots att den tillhör församlingen. Sonen är döpt där en iskall januaridag.

Ikväll var det musik med en underbar sopran och hennes syster på tvärflöjt. Det var en dryg timmes njutning och en härlig mängd engagerade besökare. Dessutom var det en stund välkommen svalka att gå in i den gamla landsortskyrkan idag när solen har brännt och gjort att utetemperaturen varit näst intill olidlig.

Så efter en lång arbetsdag slår jag nu ihop mina blå och önskar er en härlig midsommardag. Imorgon kommer lite bilder från min midsommarafton, har inte hunnit idag.

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Att vara slut i både kropp och själ

Jag har den sista veckan gått från att vara studerande, till att vara arbetande och ja, visst är det kul att verkligheten löser sig, men det är så hopplöst att inte kunna vara ledig alls i sommar. Känns som om jag sviker mitt barn, att han får vara med alla andra när det är arbetsdagar och när det är ledigt vill jag ge honom allt av mig.

Just nu känner jag att det inte blir något kvar åt mig själv, jag räcker inte till och det gör ont. Ont i en kropp som är för trött, ont i en själ som är överansträngd.

Nu ska denna trötta kropp få lite sömn innan det är midsommarafton fylld med möten med alla och sedan tidig morgon med jobb på midsommardagen och kyrkan på kvällen.

Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...
Annons

Vad jag irriterar mig på ikväll

1. Att Engelsmännen bara har enkelglas i sina fönster, det låter som fan utifrån.

2. Att min fluxflaska har läckt i min resväska, blöta kläder och kladdiga grejer.

3. Att jag naturligtvis lyckades bli åksjuk av start och landning när vi flög.

4. Att adaptern jag hade med mig inte fungerar som den ska; med andra ord det gick inte att ladda telefonen.

5. Att jag har ägglossningsvärk som heter duga, vilket varit mycket jobbigt när man är på resanse fot.

Imorgon hoppas jag på en lista med bra saker i England.

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Nya klackar

Det kan ju vara trevligt med lite nya fina skor på fötterna när man ska gå på fest och igår var det student, så då tar den här dåren på sig sina klackar och känner sig både lång och snygg. Ja det var ju kanske sant att jag blev det, men priset var nog i högsta laget eftersom när jag väl anlände festen var tvungen att gå barfota med jordens största blåsa på stortån.

Ordspråket ska man vara fin får man lida pin. Stämde bra och fick mig att se orutinerad och idiotisk ut.

Så nu med plåster på tån och tvånget att använda fotriktiga skor ger jag rådet att inte använda nya klackar till en fest och om det är långt att gå, använd andra skor att gå dit i och byt på festen.

Ibland beter man sig riktigt korkat trots att erfarenhet skulle gjort en klokare. Att leva är att lära och ibland lär man sig den hårda vägen. Lite tur hade jag dock som fick skjuts hem och slapp gå barfota hem på regnvåt asfalt.

Kommentera (0)

Kommentera