Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Annons

Sportlov

Första dagen på ”sportlovet” började vi med att åka till Valbo. Tro det eller ej men det va barnens idé imorse. 

”Vi vill till Valbo” 

Så det blev en mysig lunch på Ikea, lite handling. Agnes ville ha nya skor & Alfred en radiostyrd fyrhjuling. Så absolut, äre löning så är det. 

Jag behöver nästan aldrig köpa något till barnen. Så idag skämde jag bort dom. ( mormor & morfar brukar vara experter på det annars) 

Imorgon är det jobb för mamman. Medan barnen får kurera sig lite mer hemma hos mormor & morfar på eftermiddagen. 

Sportlov på jobbet, kan mycket väl bli full fart! Hoppas hoppas. 

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...

Sjuka

Här hemma har jag haft sjuka barn sedan i fredags. Feber, snor & hosta. Dom är inte alls sig själv! 

Riktigt tråkigt när man har planerat en helg. Så bli det helt annorlunda.

Men det har blivit en massor av mys. Alvedon & mys.. 

men trots att dom är sjuka så har som sina energistunder. Herregud vad dom kan få mig att skratta. 

Annons
Kommentera (3)

Kommentera

 1. Anna

  Verkar inte gå så bra med potträningen som du sa förut.. Eller varför har dom fortfarande, några månader senare, blöjor dagtid? De är ju över tre nu.

Se fler...

Välkomnar våren

Barnen ( & jag ) är riktigt nöjda med sina nya vårkläder ifrån babyshop.se

Fodrade stövlar, jackor ifrån mini a Ture. Matchtröja, halsduk & mössa från the brand i samarbete med Henke Lundqvist. Hooodieklänning från the brand. 

Hockeykläderna blev en succé. Alfred har sina hänger brevid sängen. 

”Jag är tuff mamma” – första hon sa när hon testade klänningen. 

Är en period i garderoberna nu när dom byter från 92 till 98/104. Så det är mycket som rensas ut. Är kul att handla nytt, men samtidigt alltid lite ledsamt att dom växer så fort. Men visst är våren roligast att handla kläder till? Både till vuxna & barn. 

Annons
Kommentera (5)

Kommentera

 1. Michaela

  Hej! Jag har följt din blogg och instagram sedan du var gravid och jag tycker du verkar vara en sån fin och bra mamma! Jag har alldeles nyss själv blivit lämnad på det mest fruktansvärda sättet och vi har två små. En på 3 och en på 1år. Hur tar man sig igenom detta? Har du några råd eller tips? Just nu är allt så så mörkt… kram

 2. Sofia

  Söta 🤗☺️ Kika gärna in hos mig , skriver om livet mellan Sverige o Spanien då vi har hus både här o i Marbella , berättar öppet om min förlossningsskada som missades för att det inte ska drabba andra och om min älskade lilla son Milton . Önskar dig en fin dag ! <3

Se fler...

Dom här två alltså

Herregud dessa små busungar. Det är full fart från morgon till kväll. 

Dom är så underbara båda två, och helt olika. Dom är som natt & dag. 

Lyckligt lottad att få vara deras mamma. Det tänker jag på varje dag nu. 

Imorgon är det dags för Pappavecka igen, blandade känslor som vanligt. 

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...

3 år

Då va 3 års dagen över. Barnen va nöjda med dagen igår, det blev lite firande hemma hos mormor & morfar. Och ännu mer presenter! 

Herregud va dom blev bortskämda. Ska försöka knäppa kort på lite saker & visa er sen. 

Så svårt att köpa saker till 3 åringar tycker jag. Agnes önskar sig lixom ett stort stenblock, och Alfred en prutt. HahaLikadana hockeytröjor/mössa/halsduk som morbror & mamma har blev succé! 


( Finns hos babyshop – sök på ”make a save” )

Jag lämnade barnen hemma hos mamma & pappa för övernattning igår, jag började jobba 05.00 imorse så det är ända alternativet. Men dom blev överlyckliga som fick mysa & avsluta sin födelsedag där ♡ 

.. idag blir det bara lugnt hemma efter jobbet. Två dagar av kalasande har satt sina spår. Jag hade gärna legat hemma i sängen & sovit nu. 

Annons
Kommentera (5)

Kommentera

 1. Annelie Blixt

  Grattis och grattis! Om du befinner dig i Berlin nästa gång de fyller år hade jag kunnat tipsa 😀 skriver om mitt liv med pseudotvillingar i Berlin och tipsar om saker att göra, restauranger och butiker.

 2. Mamma bläckfisk

  Grattis x 2! Mina trillingar fyllde 3 i december. Jag tycker också att det är svårt att köpa presenter till dem. De har olika personligheter och gillar olika saker vilket borde göra det lättare, men samtidigt slåss de om sakerna och vill alltid leka med just den sak som syskonet för tillfället leker med, vilket gör att jag måste se till att det finns tre ex av allt. Det behöver inte vara exakt lika, men helst så lika som möjligt. Så till sin födelsedag fick de varsin ryggsäck men med olika färg, varsin bok med knappar som låter men med olika sagoteman, varsitt pussel med lika många bitar men olika motiv, och så vidare. Och på kalaset fick de varsin likadan tårta, men i olika färg (hällde karamellfärg i grädden).

Se fler...