Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Annons

Välkomnar våren

Barnen ( & jag ) är riktigt nöjda med sina nya vårkläder ifrån babyshop.se

Fodrade stövlar, jackor ifrån mini a Ture. Matchtröja, halsduk & mössa från the brand i samarbete med Henke Lundqvist. Hooodieklänning från the brand. 

Hockeykläderna blev en succé. Alfred har sina hänger brevid sängen. 

”Jag är tuff mamma” – första hon sa när hon testade klänningen. 

Är en period i garderoberna nu när dom byter från 92 till 98/104. Så det är mycket som rensas ut. Är kul att handla nytt, men samtidigt alltid lite ledsamt att dom växer så fort. Men visst är våren roligast att handla kläder till? Både till vuxna & barn. 

Annons
Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...

Dom här två alltså

Herregud dessa små busungar. Det är full fart från morgon till kväll. 

Dom är så underbara båda två, och helt olika. Dom är som natt & dag. 

Lyckligt lottad att få vara deras mamma. Det tänker jag på varje dag nu. 

Imorgon är det dags för Pappavecka igen, blandade känslor som vanligt. 

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...

3 år

Då va 3 års dagen över. Barnen va nöjda med dagen igår, det blev lite firande hemma hos mormor & morfar. Och ännu mer presenter! 

Herregud va dom blev bortskämda. Ska försöka knäppa kort på lite saker & visa er sen. 

Så svårt att köpa saker till 3 åringar tycker jag. Agnes önskar sig lixom ett stort stenblock, och Alfred en prutt. HahaLikadana hockeytröjor/mössa/halsduk som morbror & mamma har blev succé! 


( Finns hos babyshop – sök på ”make a save” )

Jag lämnade barnen hemma hos mamma & pappa för övernattning igår, jag började jobba 05.00 imorse så det är ända alternativet. Men dom blev överlyckliga som fick mysa & avsluta sin födelsedag där ♡ 

.. idag blir det bara lugnt hemma efter jobbet. Två dagar av kalasande har satt sina spår. Jag hade gärna legat hemma i sängen & sovit nu. 

Annons
Kommentera (4)

Kommentera

  1. Mamma bläckfisk

    Grattis x 2! Mina trillingar fyllde 3 i december. Jag tycker också att det är svårt att köpa presenter till dem. De har olika personligheter och gillar olika saker vilket borde göra det lättare, men samtidigt slåss de om sakerna och vill alltid leka med just den sak som syskonet för tillfället leker med, vilket gör att jag måste se till att det finns tre ex av allt. Det behöver inte vara exakt lika, men helst så lika som möjligt. Så till sin födelsedag fick de varsin ryggsäck men med olika färg, varsin bok med knappar som låter men med olika sagoteman, varsitt pussel med lika många bitar men olika motiv, och så vidare. Och på kalaset fick de varsin likadan tårta, men i olika färg (hällde karamellfärg i grädden).

Se fler...

3 års kalas ♡ 

Hej på er. Det va inte igår måste jag säga! Jag har jobbat, och jobbat lite mer. Är uppe på 100% på jobbet nu så känns inte som jag gör något annat än att jobba.

Men till något roligare. Idag hade vi kalas för barnen som fyller 3 år imorgon ( hur sjukt? ) 

Barnen har varit med & skrivit gästlistan, bjudit in sina vänner & släkten. Och även hjälpt till med dekorationerna idag! 

Barnen va otåliga när vi bara väntade att dom första gästerna skulle komma. 


Sen small det till & blev fullt stå hej. Lokalen nästan full, med vuxna & springande barn. Med varsin, ja sån där man blåser i så det låter. Haha Det va inte alla barn som va sugna att vara med på bild. Så vi fick med en liten skara. Lyckliga barn, trött mamma. Men så roligt att det blev lyckat. Vi tackar till tusen för alla fina presenter! Barnen är helt lyriska. 

Imorgon fortsätter firandet på själva födelsedagen. Kan inte förstå att för 3 år sedan va jag inne på BB för havandeskapsförgiftning, och hade inte än aning om att 06.00 skulle jag vakna & det hela va igång. 

På 3 år har otroligt mycket hänt! Och jag är så glad att det just blev Agnes & Alfred som kom efter 12 timmars slit, den där regniga/slaskiga januari dagen för 3 år sedan! 

Annons
Kommentera (3)

Kommentera

Se fler...

Shoppa shoppa shoppa

En favorit jag tipsade om förut. 

Igår fyndade jag nya täckbyxor till mig själv, en varsin tröja från Disney till barnen i födelsedagspresent, en ny beauty blender, min favorit parfym! 


För er som missat, man blir inbjuden & varje dag kommer det nya kampanjer med riktigt bra erbjudanden! 

Här blir ni medlem & ni får 100kr varje gång ni bjuder in en vän som gör ett köp! Så bli medlem, och bjud in familj, vänner & alla ni känner. 

Annons
Kommentera (3)

Kommentera

Se fler...