Trettonbarnsmamman

Förbaskade virusar

 

Idag har Selina fått stanna hemma från skolan. Hon kände sig inte alls bra och såg också smått eländig ut. Hon är snorig och hostig och under förmiddagen kom febern också 🙁 Och även andra barn har börjat snörvla mera och ikväll hade Alice också fått feber. Febern är inte så där sjuhög men tillräckligt för att de ska vara utslagna.

förkyld

Hoppas dock att det inte blir värre än så och att alla hinner bli friska igen till Karlstad barnmässan 😉

För som vi alla i familjen längtar till att få åka dit och träffa alla finingar som vi redan känner och de som vi inte känner 🙂

Linda som håller i barnmässan är en sån inspiration och lägger ner hela sin själ i sitt arbete och Hittills har BARNmässan samlat ihop 709 422 kr till behövande barn.

Nu är det också deras 10-års jubileum och 20 VIP-bloggare är inbjudna dit vilket är extra spännande. På fredagen kommer sexologen m.m Gunilla Larsson och jag sitta och diskutera livspusslet.

Jag kommer att sitta hos Ann Söderlund och spela in för Loppipodden 🙂

Och på söndagen kommer vi att sitta med tv4 Värmland och bli intervjuade 🙂

Det kommer garanterat att bli en helt fantastisk helg som vanligt och ni som kommer att besöka mässan får så gärna komma fram och säga hej till oss 🙂

Idag har jag och småtjejerna tittat på gårdagens avsnitt av FA. Det var ett härligt avsnitt och jag saknar mina morföräldrar massor.

Lite tråkigt att det var några missar detta avsnitt då vi var ju faktiskt i Åbo inte Helsingfors och min systerdotter heter Denise inte Diana…..Men det kan hända även de största proffsen att man gör småfel 😀

Imorgon ska jag till Finest Awards med Carola, Petra ( Carolas syster ) och Nina 🙂 Det kommer garanterat att bli mycket skratt och roligt på alla sätt ock vis.

Nu ska jag faktiskt göra en tidig kväll för en gångs skull.

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mummu till mybabydolls.blogg.se

    Hej Mirka!
    Jag tittade på FA,när ni var iÅbo,och tyckte att det var så roligt,när Peter sa att nakki korven
    som han åt var det goaste korven,o att den ”låter ”när man biter på den. Det är den ända
    korven som vi äter här i Sverige. Finss att köpa på hemköp här i Haninge,så gått.
    Ha de bäst med familjen.

  2. Ida

    På ett sätt är det ju ändå skillnad på stora familjer och lite mindre familjer, annars skulle ju inte Familjen Annorlunda ha funnits. Om nu en riktigt stor familj vore som vem som helst, varför skulle då någon vara intresserad av det? Helt klart så skiljer sig familjer med många barn från mängden, ingen vill väl följa en vanlig ”svenssonfamilj”, sådär lagom intressant. Så det blir ju lite dubbelt, programmet ska visa att en familj med väldigt många barn fungerar som alla andra familjer men samtidigt så är det ju ett bevis på alla fördommar som finns.

  3. Lotta m nio

    Vi har inte tänkt till Karlstad i år…men jag är jäkligt sugen att åka dig av den enda anledningen att träffa dig o din familj!!! Det är ju faktiskt inte långt fån oss…
    Saknar dig massor och hoppas vi ses snart <3 <3 <3