Recept på de sega chokladkakorna jag bakade idag 🙂
Jag fick 26st av en smet 😉
5 dl florsocker
1/4 tsk salt
2 1/2 dl kakao
4 äggvitor
2 tsk vaniljsocker
75 gram hackad mjölkchoklad
Ställ ugnen på 175 grader.
Vispa ihop alla ingredienserna i en bunke.
Smeten ska inte vara rinning och inte för hård- utan bara krämig.
Tillsätt mer florsocker/ kakao om den är för lös. och droppvis med vatten om den är för hård. Rör sedan ner den hackade choklade.
Klicka sedan ut smeten på en plåt till lagom stora kakor.
Ställ in plåten i mitten på ugnen – i cirka 8 minuter ( lite mer om du gör större kakor. )
Låt svalna innan du tar bort dem från plåten.
Jag har hittat denna recept hos Jennys matblogg och hon har mängder med goda och bra recept så kika gärna in hos henne HÄR 😉
Fy vad de var starka!:(
Dom kakorna är snuskigt goda, mina barn älskar dom. Dom blir som sega chokladmaränger
Fy vad starka!!!
Det är så inspirerande att läsa din blogg, du verkar ha hur mycket energi som helst och alltid nya grejer på gång men det blir väl så när man har 12 barn 🙂
Ååh vad goda dom ser ut! Ska absolut testas 🙂
Dom ser verkligen goda ut 🙂 Ska kanske prova göra dom en dag.
Jag ser att du har min gamla blogglänk. Jag köpte nyligen en se domän istället. Skulle du vilja ändra min blogglänk till http://www.sjubarnsmamma.se i stället?
Ha en fin lördag! Kram kram
Vad gott!
Visst har hon många bra recept Jenny, jag brukar också surfa in där när jag behöver lite ny inspiration för att fixa middagen.
Hoppas att du har en fin lördag!
De ser jätte goda ut och glutenfria toppen detta ska ha prova ska nu vara med igen i familjen annorlunda ?? Ser framemot detta följt alla
men åh så goda det ser ut
Ja de såg verkligen mumsiga ut. Blev nyfiken att prova. När jag läste ingredienserna trodde jag att vitorna skulle vispas men så är det alltså inte?