Trettonbarnsmamman

Mellandagsrea

 

Visst gillar vi alla mellandagsreorna? Jag älskar reor och mellandagsreorna brukar vara givande och tacksamt för då kan jag fynda mycket till kommande födelsedagar m.m 🙂

Redan imorgon startar en butik som jag gillar sin mellandagsrea och kommer att ha  rea med UPP till 50% på allt i butiken.

Jag kommer att ”hänga på låset” för att göra några bra klipp 🙂

wpid-mellandagsrea.jpg

När jag köper märkeskläder så är de flesta just från kidsbrandstore då jag gillar deras bra erbjudanden och snabba leveransen.

Gillar man de på Facebook så missar man inte några erbjudanden 😉

Hur går det för er i julstressen? Känner ni att ni har allt i kontroll?

Vi är i stort sett klara med klapparna efter lite shopping idag. Julmaten handlar vi på måndag och då även de 3 sista småklapparna som vi inte hann köpa idag. Jag har planer på att baka mera julgodis imorgon och lussebullar på måndag. Imorgon kommer Emmelie 🙂

Jag känner att vi har full kontroll över läget och känner mig lugn i själen 🙂

Ingen mera kräkningar sen den kvällen Victor spydde ock inga nya sjuklingar annars heller.

Selina är lite febrig till och från och Thor mår som innan. Han är lika dålig i halsen som innan men nu tar han i alla fall snällt sin penicilin och värknedsättande och kan äta lite mera än innan. Han blev nog rädd för att behöva åka tillbaka till sjukhuset och jag hoppas verkligen att penicilinet hjälper snart.

Ikväll ska vi se på en film som vi hyrde idag. Det var år och dar sedan vi sist hyrde en film 😀 Det blir en sen middag för oss stora till filmen.

Och imorgon ska vi kalasa också men mera om det imorgon 😉

Ang kalas så fyller herrn i huset år om ett par veckor! Han fyller ju dessutom ”halvvägs till hundra” så jag vill hitta på någonting extra fint till honom då. Men vad köper man till den som redan har allt??? Bomba mig med tips och idéer pliiiis 😉

Nu gör jag kväll!

wpid-IMG_20131221_203936.jpg

Det vill säga så snart Lilja behagar att somna 😉

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Köp ett växthus. Det finns billiga, eller åtminstone mindre dyra i plast som duger utmärkt att odla lite allt möjligt i.

  2. Malin

    Hej Mirka!

    Tipsar om liveit.se som har upplevelser och annat trevligt man kan boka åt någon eller åt några (göra något gemensamt som par).

    God Jul!

    Kram Malin

  3. Pinglan

    En upplevelse helt klart! Som att flyga plan med pilot såklart eller helikoptertur över Sthlm. Finns massor med kul. Googla bara på upplevelser Sthlm eller Uppsala.

  4. Hanne

    En mysig helg för er två tycker jag att du ska ge bort. Tack förresten för tipset om rea på Kids brand store. Hittade en klänning som jag velat köpa till min dotter i flera månader men som känts lite för dyr, nu för halva priset! Hon kommer att bli så fin på sitt 4-årskalas i januari! God jul och gott nytt år till dig och din fina familj. Kram från Hannele

  5. Jenny

    Hej Mirka!
    Kom och tänka på ett av dina blogginlägg när jag såg reklam från Jula, de har sådana där stora tomtar du letade efter. Just nu är det dessutom 50% på julpyntet 🙂 Vet inte om ni har något varuhus i närheten men det kan vara värt ett besök.
    Hoppas ni får en fin jul!

  6. Tess w

    Kanske en konsert med någon artist han gillar?
    Eller en tatuering?
    Hoppas att ni har en fin jul och ett gott nytt år med alla era fina barn!
    Stora kramar Tess W

  7. Sussi

    Min man fick en tavla i 50-årspresent i höstas. Målad av Millis Sarri (hon som tecknat Super-Charlie-böckerna bland mycket annat). Jag fick skicka foton och utförliga ”personbeskrivningar” och så gjorde hon en tavla i datorn. Sen gjorde hon den i 3D typ så den ”lever” lite. Superfin! Inte helt gratis men ett minne för livet och man SER verkligen att det är vi på tavlan. Om du vill kan jag maila en bild om du skriver din mailadress.

  8. Emma

    En fin klocka där du graverar in typ en text, namn, datum ect. Jag fick en klocka i morgongåva med gravering och den älskar jag och har den alltid på mej!
    God jul till hela familjen:)

  9. Monica

    Hej även fast ni inte dricker så en guidad tur på mackmyra wiskey, det fick min sambo och tyckte det var jätte kul. Ni har ju inte så långt till gävle. Eller en mysa helg för bara er två.
    God jul och Gott nytt år

  10. Iza

    Jag säger bara, AKTA ER FÖR LUFTBALLONG det är så mycket som ska stämma in, vädret, vindar, köer, kanske just den dagen ni har bestämt så passar inte något av dessa. Vi köpte en sådan ”upplevelse” till present men den blev aldrig av, mycket krångel innan vi fick tillbaka pengarna.

  11. Mallan

    Jag hade nog satsat på en erfarenhet av något slag, finns så mycket roligt man kan ge bort. Luftballong kanske? Det ska min mamma få 🙂

  12. carola

    har inte en aningvad det kostar men min karl har 6 år dit han önskar sig ett matsalsbord som man öven kan göra till biljard o pingisbord. jag jobbar som bäst under stress jobbat natt plus ska fixa inför jul men med ett lugn fixat det mesta på mån blir det tilllaga lite av maten sen bara mysa hela familjen o vara lata ta hämtmat. kläderna som dina barn har på dop kortet var har du köpt dem? hoppas ni får en fin jul!!