Trettonbarnsmamman

Vad tycker ni???

Visst blev den nya designen skitfin??? Jag är sååå sjukt nöjd med den och jag är såå tacksam för att Janna tog emot min beställning!! Besök gärna hennes blogg, en blogg som jag har följt i minst ett år nu och som jag gillar skarpt:-) Tusen tack Janna, du är bäst!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecka

    Tjena, vilken förändring! Den blev jätteljus och fin! Det var jättefint med nya bilder på barnen och ett familjefoto!

  2. Felicia - ensamstående mamma

    En underbar design, Mirka! Det passar verkligen din blogg väldigt bra. Gissningsvis pågår inspelning av familjen annorlunda för fulla muggar hos er i helgen? Jag ser iallafall fram emot kvällar med Familjen Annorlunda, då det var en höjdpunkt i vår vardag sist 😉

  3. Shannara

    Snygg, såklart…

    Halkade in här från wtf och har läst en del… Visst är livet underbart med en hel massa ungar… Jag har iofs "bara" sex stycken… =)

    Ha det gott!

  4. Katie

    Grattis till nya sidan Mirka =) Eller ny renoverade kanske man skall säga 😉 hihiii!!! Den blev jätte fin! Tycker skarpt om din lilla fröken Alice 🙂 Tyckte mycket om henne under familjen Annorlunda och bilden här på henne blev ju jätte fin 🙂

    Gillar din blogg massor!!!
    Kramar, Katie

  5. Hanna

    Oj vad chockad jag blev var inte beredd på att det var ny look…Trodde först jag klickat fel Jättefint var det iallafall..skoj att alla är med på bild.. Grattis!!!

  6. Caroline K

    Hej! Sidan blev jättefin! Följer din blogg tycker att den är bra skriven samt många fina kort:) Absolut bästa bloggen och ni bästa familjen annorlunda ser fram emor en ny säsong!
    mvh CK