Trettonbarnsmamman

Fasiken vad roligt :-)

Kul att ni är så många som vill komma, jätteskoj 🙂 Då sätter jag igång karusellen och börjar planera! Återkommer med datum så fort jag kollat när det passar för oss så tar vi resten därefter för jag vill passa på att hitta på lite roligheter för oss alla i samband med träffen 😉 Och alla tips och idéer tas gärna emot så kommer ni på nåt – anything – maila mig: [email protected] ! Det här kommer att bli såå skoj 🙂 Jättetråkigt för er som bor för långt borta och inte kan komma men vet ni vad…jag har en galen idé 😀 Fixar ni en bloggträff nära er så kommer jag dit….fundera på det om det vore nåt 😉 Jag har även börjat fundera på nåt skoj till sommaren som faktiskt borde gå att genomföra……hmm…..jag tror faktiskt att det skulle bli en höjdare…..måste snacka med maken om det först  innan jag tar upp saken med er 😉 Tillägg: Som en fin bonus så får ni träffa Carola också på träffen ( eller hur C? ) 🙂

 

Idag var det bvc-besök på morgonen och även läkarbesök och allt var bara bra med Älva 🙂 Hon följer kurvan exakt och väger nu 5095 g och är 55,5 cm lång 🙂 Thor ville inte vakna imorse och kom upp först när vi redan var sena till dagis så jag frågade om inte han ville stanna hemma med mamma 😉 Alice och Oliver ville verkligen gå till dagis för de skulle på teater idag. Efter bvc åkte vi till banken och gjorde ärendet jag skulle ha gjort för en vecka sen och fixade lite nya konton mm….

Selina, Jennifer och Benny har varit hos Helena och lekt idag. Kevin är sjuk, alldeles mat, ont i halsen och feber 🙁 Kaninerna får turas om att vara ute ur buren varje dag och det funkar bra 🙂 Idag har Tussan fått kvällspasset och gav mig och Peter en riktig match när vi skulle få fast henne igen. Hon har ett gömställe och där vilar hon mellan varven när hon är ute ur buren. Men det är skitsvårt att fånga henne där och man vill ju ha henne i buren under natten så vi fick kämpa hårt idag 😀 När hon inte vilar så älskar hon att vara på vardagsrumsmattan och skuttar runt och sniffar på ungarna som ligger där 🙂 I buren är kaninerna jättesnälla och gillar när barnen kommer och klappar de 🙂 Selina och Jennifer är duktiga på att göra rent åt kaninerna och det finns alltid någon som villigt byter vatten och ger de mat 🙂

Jag skulle lägga ut lite flera klänningsförslag också ju! Jag har lite delade känslor för den klänningen jag la ut här om dagen – Tycker att den är läcker men tror att den är för vågad för mig…. Här kommer de nya förslagen och jag vill gärna att ni säger vilka 2-3 som skulle passa bäst på mig 🙂 Okej…håll i hatten…här är de:

Nummer 1:

Finns även i svart 😉

Nummer 2:

Nummer 3:

Nummer 4:

Finns även i svart

Nummer 5:

Finns även i svart

Nummer 6:

Nummer 7:

Nummer 8:

Nummer 9:

VAD TYCKS? Ris och ros tack 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tiina

    Den RÖDA (nr1) HELT KLART! Det står säkert Mirka Norrström i den redan ;o) Den skulle sitta som en smäck på dig. Nr 2 är också fin men 1:an är outstanding.

  2. Anita

    Nr 1 i rött skulle vara jättefin på dig eller nr 9 om du inte vill ha rött. 🙂 Lycka till med val av din klänning. Spännande att se vad du valde senare. 😉

  3. Ida L

    Jag tycker du skulle passa bra i nr 1. Det ser ut som en riktig Mirka klänning. Du skulle också passa i nr 2 med något silvrigt smycke till och en fin kofta. Du skulle också passa i nr 5 men i svart nu på vintern.

  4. Jennifer

    Vilka fina klänningar du hittat! Jag och min mamma tycker du skulle passa bäst i nummer ett! Den känns som Mirka-stil!
    Tack för en fin blogg!

  5. petra

    Nr 1 en klar favorit!! 2:an är också jättefin!
    Jag tycker verkligen att en bloggträff blir jättekul! Jag mailar dig om några tankar jag har 🙂
    Kramar

  6. Jenny

    NR 4 helt klart!, den såg mest glammig ut. Nr 1 såg ut som en jul klänning, och många andra som en vardags klänning under sommaren.

    Men smaken är som baken, och min bak är bra go´den 🙂

  7. Madelen utan i & e på slutet

    Hej, vilken fin blogg du har. Ett tips för att underlätta att fånga snabba kaniner. Ta 3 st sektioner kompost galler som bildar en trekant sen ställer du den bara över kaninen (innan kaninen blivit hysterisk stressad och supersnabb 😉 ) Superlätt och sen är det bara lyfta upp den. Ett väl beprövat tips 😉

    Lycka till med både klänning och kaniner.

  8. Madelen utan i & e på slutet

    Hej, vilken fin blogg du har. Ett tips för att underlätta att fånga snabba kaniner. Ta 3 st sektioner kompost galler som bildar en trekant sen ställer du den bara över kaninen (innan kaninen blivit hysterisk stressad och supersnabb 😉 ) Superlätt och sen är det bara lyfta upp den. Ett väl beprövat tips 😉

    Lycka till med både klänning och kaniner.

  9. Sofia

    Jag är lite nyfiken på vart du hittat alla fina klänningar :-).
    Tyckte att nr 6 var jättefin och skulle mycket väl kunna tänka mig den själv 😉

  10. Linda

    Jag kommer gärna också på bloggträffen. Hoppas bara att det är ett datum som jag kan komma på. Bra att det går så bra med Älva med kurvan och det. 😉 När det gäller klänningsförslagen så röstar jag på nr 1, nr 4 (den lila) och nr 5. Kram

  11. Camilla

    1, 2 eller 6 🙂 Ettan va ju så cool och skulle passa dig fin fint och med din kropp så blir de bara så bra tror jag. Nr 2 skulle passa dig och din kropp också.
    Nr 6 är ju bara så sommar söt och underbar och de känns också passande 🙂 Vart har du hittat dessa snyggisar 🙂
    Kram på dig och lycka nu till med letandet 🙂

  12. Heidi

    Jeg må si at nr 4 er kjempe flott og som neste favoritt vil jeg si nr 7 men uansett hva du velger må du jo være en du føler deg bra i og ikke hva vi andre mener. LYKKE TIL 🙂

  13. Camilla

    Måste ju helt klart kommentera här!! Kul 🙂 jag tycker att 1, 5 och 6 är riktigt snygga! Ettan är däremot en sån klänning som passar bättre på en riktigt fin tillställning, som man använder en gång å aldrig mer du vet 😉 femman är fin, kanske lite mer ungdomlig… jag tänker examen/student. Sexan är absolut finast. jag hade valt den själv också och tror du kommer va toksnygg i den :)) kram!

  14. Hanna Mamma till 4:a

    Hej Mirka
    Jag tyckte om den klänningen du hade i ett tidigare inlägg var riktigt snygg…. Av de andra tycker jag nog att du ska köra på den lila nr 4 tror jafg det var…. Lycka till!!

  15. Sara

    Hej Mirka!

    Jag tycker att nummer 4 och 7 skulle passa dig sjukt bra! Hoppas att du hittar just din klänning! 🙂

    Kram

  16. Claudia

    Hej, jag går emot folket här och säger nummer 5 😉 väldigt enkelt men ändå otroligt vacker klänning med de lilla extra med bandet under brösten. Tror den skulle sitta fint på dig 🙂

    Med vänlig hälsning, Claudia

  17. Veronica

    Nummer 1, 2 eller 6.

    O jag vill oxå gärna komma på bloggträff =), även om jag inte bloggar själv, än iaf. Bor ju bara några mil ifr enköping.

  18. Karolina

    hej! Ja den första röda klänningen var ju skit snygg…vart är den i från? Kanske jag också skulle kunna tänka mig att köpa till mig själv då jag gått ner 15kg till 🙂 Roligt att läsa om dig och din familj. Gör en koll varje dag nästan! Programmet följer vi slaviskt!

  19. Annett

    Jag tycker att nr. 1 och 4 var snyggast och att nr 3 ska du tänka bort helt!! Men som sagt det är ju DU som ska välja 😉 Kram

  20. Neta

    Våra kaniner har alltid kommit skuttandes när man öppnat matburken vid buren 🙂 annars är ett tips att slänga en handduk över den, då rör den sig inte.

  21. Neta

    Nr 2,4 och 8 tycker jag skulle passa dig bäst. Gärna med en jacka eller liknande i färg eller varför inte en snygg jeansjacka

  22. Anette

    Jag tror nummer 4 och 6 är klänningar som skulle göra sig bra på dig.
    Nr 1 är fin, men risken finns ju att man ser blek ut i en så röd klänning.

  23. Therés

    Jag skulle lägga min röst på nr 2.

    Jag har följt er på tv men missat din blogg. Synd men ser framemot att följa er. Måste säga att jag är riktigt avis på er med alla barn. Vist jag har inte mycket ork och ibland känns det som en omöjlighet att orka fler barn (fast jag vill ha fler).

    Jag är en så kallad IVF:are utan diagnos. Så vi har det lite svårare att bli gravida men kämpar på. Vi ska flytta till radhus nu och när jag såg de senaste programmen så tänkte jag att den fasen var det länge sedan ni var i nu. Finns ändå hopp om en större familj. Tack för att du/ni är så öppna med ert liv. Ni sprider glädje i mitt hjärta.

    Mvh Therés

  24. Kristina Å.

    Alla klänningar är fina på sitt sätt men nu känns det som att man börjar tröttna på svart så jag tycker den röda verkar härligt eldig och levande och skulle passa dig jättebra. Då syns du också bra på festen! Familjen kanske kan hjälpa till med omröstningen?

    Härligt att du orkar ta itu med att organisera en bloggträff mitt i allt! Men faktiskt känner jag igen mig, har man redan några järn i elden så känns det inte så svårt att fixa några till, eller hur? Det går av bara farten!

    Ha en jättehärlig dag och njut av det härliga, men kalla, vädret.

  25. Ellan

    Nr 4 eller 5 hade jag själv satsat på, ursnygga. Tänk att få göra sig fin för en kväll, vilken lycka;)
    Lycka till i ditt val, det kommer att bli bra oavsett vad du tar på dig, allt klär en skönhet;)
    Kram

  26. Olivia

    Hej Mirka!

    Nummer 1,2, och 6 var finast. Nummer 3 var lite för somrig. Nummer 4,5,7 var lite spretiga och såg billiga ut.

  27. Susanne Albertsson

    Jag tycker att du skulle vara supersnygg i ettan! Det är snygg design och rött är vackert, och du som är så nätt och med ditt blonda hår skulle det bli jättefint!

    Härligt att det gick bra på BVC, men det är klart att det blir fina barn med sådana föräldrar 🙂
    Kram

  28. Malin

    Hejsan.

    Nr:1 Står det Mirka på, den är så du 🙂
    Eller Nr:2

    Hoppas att det blir en som DU tycker om i slutänden…..

    Kram, kram på er alla från Malin

  29. Lina

    Nr 1 tycker jag. Jag undrar hur du orkar med alla sjukdomar under vintern? Jag har bara 3 barn, men det känns som att det är någon sjuk hela tiden. Feber, magsjuka, hosta m.m. då sover dem dåligt jag är helt slut. Du som har 11 måste nästan ha någon sjuk hela tiden? Speciellt vid magsjuka, hur gör du? Vill också säga att jag är så imponerad av dig som person! Ha en bra dag.

  30. Jossan

    Nummer 2 tycker jag! Snyggt med lite mer påklätt och mörkare färg såhär på vintern. Axelbandslöst, spets och ljusa tyger passar bättre på sommaren.

  31. helena

    Jag tycker 3:an skulle sitta som smäck på dig faktiskt med ett schyst armband och många ringar så yea…! Btw, var har du hittat den? vill ha….tänker att man kan ha något över, typ en liten elegant sak i garn, tyg eller varför inte skinn…tänk en liten röd skinnjacka….oj vad snyggt.

  32. Carro

    Hejsan!!

    Alla va fina… men tycker att 1, 2 och 7 va dom finaste 🙂

    Vill bara tillägga att ni är en helt underbar familj, och kollar på er varje måndag… 🙂

    Kram

  33. Nora

    Den första lyser det ett stort ”Mirka” om!Eldig,rockig,men mycket galaSkitsnygg verkligen,också den enda,enligt mig,som är lite mer figursydd!Du har en grym kropp och behöver inte dölja dig i hängande tyger 😀