Trettonbarnsmamman

Neeej, hur kan de göra så här??

Djävulen måste ha skickat sin högra hand för att göra sitt bästa för att fresta mig! Detta kunde väl Marabou ha lanserat för 2 månader sen så hade jag kunnit äta det tills det sprutade ur varje hål på mig *surar*

image

Marabou choklad med lakrits!! Mina två favoriter – det är orättvist 🙁
MEN det står fortfarande 1 – 0 för mig i kampen mot frästelserna 😛

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. May Britt

    Köpte den chokladen idag..har längtat väldigt att den skulle komma hit…men oj vad besviken jag blev,var var det salta???
    Slår heller ett slag för Fazers lakrischoklad!!

  2. miah

    jag håller med dig Mirka, taskig tajming för denna lansering, brukar testa alla nya sorter som de släpper men denna får TYVÄRR TYVÄRR några andra äta, trots att jag ääälskar lakrits+choklad.

  3. Johanna

    Den var faktiskt inte så god. Däremot kan jag tipsa om chokladbutiken.se som har SUPERGOD isländsk choklad med lakrits(och lakrits med choklad :-P), det är gott!

    Det här var alldeles för lite lakrits 🙂

  4. Ella

    Testade Marobo Saltlakrits häromdagen,jättegod:-) Du kanske kan testa en liiten bit bara, eller är det strikt LCHF? Tycker du är duktig iallafall som kan motstå den;-)

  5. Marie

    SUPERGOD choklad. Har tagit slut här i affären. Det är inte
    jag som köpt upp hela lagret. 😉 Ni är den roligaste familjen att följa på familjen annorlunda. Jättefin familj.

  6. Sara

    Hej!! Jag måste tipsa om Anton Berghs mörka choklad med lakritsflarn i, den är ljuvligt god för att vara mörk choklad 🙂 Vet inte procent på den men den är sådär dammig du vet…. Men lakritsen i den gör att den är god ändå 😀

  7. Nina Björklund

    Hej Mirka.
    Först vill jag GRATTA till ditt körkort,du kanske har haft det ett tag nu men i förra omg av serien så övningkörde du.Det är så härligt att få följa er, ni är så fantastiska.
    Och Grattis till det nya stora huset , ja ni behöver verkligen ett strörre hus. Härligt att få bo på landet ungarna måste tycka det är skönt. Du & gubben din är ett härligt föräldrar par och jag beundrar er som har ett stort tålamod.Höppas att ni fick en trevlig Alla Hjärtan Dag. Ser fram imot nästa avsnitt.
    Kram på er

  8. Charlotte

    De är verkligen elaka på Marabou, jag försöker låta bli choklad och lakrits också =( Vad gör man?

    Men fördelen om man faller för frestelsen är att man behöver bara falla EN gång och får smaka TVÅ godisar. Det du! =P

  9. Annika

    Hej! Måste bara skriva nu, efter att ha läst din blogg från början(!) ja, det tog ett bra tag hehe:)
    Sen jag såg er första gången i familjen annorlunda har jag gillat er! Ni är så avslappnade å äkta.
    Ni är en himla go familj!:)

    Och nu till detta inlägg, jag har oxå de där två som favoriter, men har precis fått diabetes, typ 2, och får inte äta socker, så det är en plåga för mig med:( jag hoppas dock det stämmer som många här skrivit, att man blir besviken:)

  10. Marguerite

    HEJ MIRKA!!! Måste få säga att ”Familjen Annorlunda” är mitt favoritprogram!!!…Jag sitter i fåtöljen och tänker på hur lugnt och skönt jag har det (våra 3 barn är utflugna),Hi,hihi!!!…Men jag beundrar dig så oerhört och all kärlek som ni har till varandra, hela familjen!!!…Önskar er allt gott!!!…Kramar från Marguerite!!!

  11. Marie

    FRESTELSERNA…. MED E…
    tips: rättstavningsprogrammet

    Många läser bloggen snyggt om det är rättstavat, eller hur?

    Kram Marie

  12. Pernilla

    Du kan väl köpa en och spara? 😉
    Är det inte ganska lång hållbarhet på choklad?

    Måste även säga att din blogg är så fantastisk att läsa.
    Det är så härligt att läsa (och se på tv) hur bra sammanhållning ni har.

    Kram

  13. Ullis

    Hej!

    Jag älskar choklad i alla former. Så vill du bli av med det så får du gärna skicka några till mig 😉

    Kram Ullis

  14. Mamma till fyra pojkar

    Hmmm… jag köpte en idag och!!!!!! Den var inte så god som jag trodde. Hade velat att lakritsen där inne var mjuk men nej, hårda ”sockerbitar” som smakar lakrits. 😉 Köp hellre äkta lakritsgodis om du vill ha gott! ;))

  15. Veronica Mamma till Tvillingarna Natalie och Tilde

    Hej! Första gången jag är in hit och hälsar på! Såg programmet idag med mina barn och hörde då att du bloggar. Så självfallet blev jag lite nyfiken och letade upp dig =) Det är kul att ha någon mer blogg att följa. Jag väljer dom med omsorg. Jag får små motivations attacker när jag har sett ett avsnitt av familjen annorlunda. Jag blir mäkta imponerad över hur du klarar av vardagen med allt som en familj och hem innebär! Jag har två tjejer, snart 2år, och en ur dålig rygg, och bara den kombon surar till mina dagar. Men nu är jag i farten, har två bröddegar på jäsning som jag ska bege mig till…

    Föresten, jag har länkat till din blogg via min, jag hoppas att det är OK för dig?!

  16. Emma

    Jag tyckte att den var väldigt god 🙂 Men det beror nog på vilken lakrits sort man tycker om 🙂 Men du kan ju köpa hem hem en kaka inte behöver du väl äta upp den direkt utan ta en bit ibland. Det är du värd 🙂

  17. Anna

    älskar choklad o älskar lakrits men just denna gjord mig besviken, den var inte salt på en fläck 🙁 nej, tacka vet jag pollys lakrits, smarr smarr smarr…

  18. Jag

    Gaaah jag som skulle börja mitt nya liv nu ju! nepp får bli till nästa vecka så man hinner smaka chokladen, älskar verkligen choklad och lakrits 😀 Muuummaa… SÅ nästa vecka 😉

  19. josefin

    Hej Mirka! 🙂
    Jag läser din blogg dagligen och följer med Familjen Annorlunda. Ni är en jätte stor och härlig familj♥ Det är väl så att du kommer från Finland? från Åbo, var det så? Jag kommer själv från Finland, bor inte långt ifrån Åbo! Det skulle vara jätte jätte roligt att få träffa din familj någongång. Jag älskar småbarn och ni verkar ju ha några sådana :)Jag är jätte tacksam för ett svar utav dig och du får gärna följa med min blogg om du vill på http://www.photojosefin.blogg.se (kika in)
    ha det bäst!!
    Kram från Josefin 15 år, Finland! 🙂

  20. Eva

    Hej

    Jag tycker du skall ha en svart slimmad klänning i någon fin kvalité. Till det en kavaj kanske silver med mönster. Inte sådana där färgstarka kanevalklänningar ser så billigt ut. Du skulle vara jättefin i en mer sober stil.

    Kram

  21. Bex

    Åh!!!!! Jag äter inte godis och jag tyckte också det..!! Himla skit då 😉 Men när jag börjar äta godis igen så får vi hoppas dem finns kvar!! 😀