Trettonbarnsmamman

Ny säng?

Alla sätt är väl bra förutom de dåliga hahahaa

image

Nellies nya säng kanske 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hoppetossan

    Har ett likadant band ståendes men mina barn vill inte sova på det. De vill springa på det och helst när jag ska försöka hinna promenera lite mellan varven. Å andra sidan sett står mitt ihopfällt. Hade det stått framme hade de säkert byggt en koja av det. Idag är det alla hjärtans dag så idag äts det praliner istället för att motionera. Nästa vecka blir det nya tag. Då ska jag ta tag i mina kilon. Blev inspirerad när jag såg din viktminskning.

  2. celia

    Haha. Du skulle lägga nån av dina älsta där och sen när de ska upp på morgonen vaknar dom nog kvivkt om du sätter på bandet på max 😛
    skojjar bara 😉

  3. Jeanette C

    Vilket bra tips! Min dotter 10 år e seg på att gå upp så då e dt ju bara att sätta på bandet! 😉
    Sör hon e Nellie. Ni var underbara i kväll med!!

  4. Trillingmamma och sjubarnsmor

    Tillåt mig småle :-)… gud så sött <3. Vad du än gör så sätt inte på transportbandet ;-). Du får köra plankan ett par extra gånger i stället.

    Tyckte du var duktig som körde inne i stan i kvällens avsnitt. Inga större svordomar där inte eller så klippte dom bort det ;-).

    Kramelikram så länge

  5. Karolina

    Åh, jag tittade på familjen annorlunda ikväll, precis som alla andra måndagar. Där hörde jag om din blogg, så jag var ju tvungen att kolla in här. Vilken mysig blogg du har!

    Jag ville mest bara tala om för dig hur mycket jag tycker om det man ser av familjen Norrström. Barnen verkar så himla härliga och du verkar så väldigt glad och trevlig och med världens bästa tålamod. Stor kram på dig och hela familjen! <3

  6. Susanne

    Hej.
    Perfekt att hitta fler funktioner för sakerna man har 🙂

    Jag är lite nyfiken på hur det har gått med Peters ITP sedan operationen han gjorde, vi har själva en son på fem år som har ITP (inte så lätt alltid med en liten herre där det är ”full fart och klackarna i taket 🙂 ).

    Hälsningar Susanne

  7. Gunilla

    jag har sett familjen annorlunda ex antal år…. ni har iaf försökt fått barnen att få det bra….gott ! grattis till körkort !

    Själv har jag haft glädjen att i lugn och ro hänga med mina två döttrar som nu är 19 0 20 !

  8. Jenny

    Tycker du är så jäkla cool som kör bil i stan fast du inte är van. Jag har haft körkort i 5 år men inte fan vågar jag köra i stan med all trafik och alla förvirrande skyltar överallt. All cred till dig!! För mig är du en förebild!
    KRAM

  9. Emilia

    Hej!
    Jag har följt er på tv under alla program som gått och jag tycker ni är en underbar familj!
    Kul att jag hittade din blogg.
    Kram från Emilia i Skåne!

  10. Carola (Stolt Mamma till sju)

    Hihi så sött, är man trött så är man 🙂
    Fin klänning du hittat, hade varit kul att se dig och alla andra bloggare men det kommer förmodligen fler tillfällen.Ha en underbar kväll, och en härlig alla hjärtans dag i morgon.
    Kramen ♥