Trettonbarnsmamman

Nu börjar det igen

Nu börjar ångesten över att hitta inte bara en utan två fina klänningar att ha på sig till galorna jag ska på – ett rätt kärt problem dock 😀

Jag älskade klänningen som jag hade på mig i förra årets mammabloggala, men den kan jag ju inte ha på mig igen heller 😉

Mammabloggalan 2011

Kom gärna med klänningstips är ni snälla 😉 Jag vill vara ute i god tid i år 🙂

Nu ska lunch fixas…. Kram ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Issa

    Snyggt, mycket snyggt!Ska bli kul att se när du hittat ”the one”. Du verkar ha en urmysig familj Mirka & Ni har jätte fina barn 🙂 Läser din blogg dagligen 😉

  2. absolutthjemme.wordpress.com

    Hei Mirka.
    Jeg har ikke noe kjoletips, men ville bare si at jeg synes du er veldig pen. Du er herlig når du smiler og jeg elsker å se dere sammen med alle barna.
    Så lurer jeg på en ting. Ha du lett for å gå opp i vekt, eller vanskelig for å gå ned i vekt? Dette virker så lett for deg. Får du til dette lett eller jobber du hardt for det?
    Jeg ser jo at du gjør en god innsats, men sliter du aldri med motivasjonen?
    Jeg følger med dere på nett-tv siden jeg ikke har kanalen selv.

  3. Rullstoltjejen

    Hej Mirka med familj! Jag tittar på er på tv varje vecka och läser din blogg. Du skriver bra och har en fin blogg! Fam Anorlunda är mitt favorit program. Jag måste bara skriva att du har fina barn och jag tycker att det är fantastiskt att alla dina barn är friska det tycker jag eftersom jag sitter i rullstol sedan födsen. kram från rullstolstjejen till dig och hela familjen:)

  4. Karin

    Skulle inte förvåna mig om butiksägare av näthandelsbutiker kastar klänningar på dig nu:) Ett perfekt sätt för de att synas ju:)

  5. Em

    du e jätte fin i den klänningen men skulle jätte gärna vilje se dig i nått mörkt rött.. 🙂

    tror du skulle passa super fint i mörkt rödd

  6. Mamma B.

    Mirka ta en klänning med färg. Röd måste vara så fint på dig och gärna ärm. ( jag gillar inte din tatuerade arm) Inge illa menat.

  7. Tina

    Hej Mirka. Jag älskar att läsa din blogg och jag älskar ännu mer att se dig och din familj på tv. Ni är helt fantastiska, du och Peter verkar vara så lugna, sköna och öppensinnare föräldrar! Man blir glad av att se allt ni hittar på 🙂 Ville bara ge dig en rejäl komplimang, VILKEN KROPP du har för att ha fött så många barn, du är så vacker 🙂 Önskar er all lycka! STOR kram från Tina och min lilla bebis i magen som förväntas komma om tre dagar 🙂 KRAM!

  8. Ewi

    Hej, ha den gamla klänningen igen på en annan gala (du hade ju 2 galor, eller hur?) och så letar du reda på en ny för mammablogg-galan. Annars kan den gamla ”trollas om” genom att t.ex. ha någon snygg kavaj eller kofta över.

  9. finastina

    Jag var gravid i vecka 25 eller något likande förra gången, så jag hade det rätt enkelt, tog den klänningen som jag faktiskt gifte mig i året innan (ingen klassisk brudklänning)… 🙂

    I år så tänkte jag gå på bloggminglet, men vete fanken vad jag ska ha på mig då jag inte är någon riktig klänningstjej, men det löser sig nog. Får de om jag går på galan i år igen, i såfall så blir ju problemet ännu större…haha…

  10. Linn

    Hej! Tycker du att det är okej att höra från din man att du är full med finnar i ansiktet i teverutan, eller är det också något som ”produktionen har bestämt”?

    MIRKA SVARAR: Jag har absolut inga problem med det och nej, det var inget förbestämt utan helt spontant 😀

  11. helena

    Stil = inwear, pret, jackpot, soaked in. Kolla de märkena ska du se, lite dyrare men så stilfulla och snygga…. Låt höra om du kollat å gillar eller ej..så att jag vet att jag inte skriver för kråkorna, kram

    MIRKA SVARAR: Inwear hade några som jag tyckte om – tack för bra tips 🙂

  12. Carina

    Hej Mirka, Jag tycker visst att du kan ha samma klänning i år igen! Med andra skor och frisyr och acessoirer så blir den som ny! Du kan även ha en fin jacka eller kofta över om du vill! Du var jättefin i den!

  13. Tess

    nelly.com har massa snygga klänningar till bra priser!
    Har aldrig vart på gala så vet inte direkt vad som är passande och inte 🙂
    Men ”one shoulder dresses” är väldigt läckert!

  14. Älva s mamma

    Hej ….. Läste om att en del inte gilla namnet älva ! Min dotter född i juli -11 heter också Älva … Fick oxå många kommentarer om att namnet var konstigt och fult ! Men det strunta ja totalt i … Tror många är avundsjuka för att dom inte vågar välja lite mer annorlunda namn … Jag älskar namnet !!!! Kram kram