Trettonbarnsmamman

Lite bilder

Idag kommer avsnitt 2 i Familjen Annorlunda 🙂 Och idag får ni följa med oss till Julita äppelmarknad. Dagen där började lite si och så då det var regnint och ruggigt och vi frös rätt rejält efter en stund ute. Men dagen blev bättre och vi hade till slut riktigt roligt allihopa 🙂 Mer än så tänker jag inte avslöja just nu men här kommer lite bilder på det som visades förra veckan 🙂

Linnéa rider

Jag på hästryggen

Och Jennifer

De bästa team-killarna -Ljudkillen  Martin och vår kamerama Håkan ♥

En dag gammal griskulting

Åker bakom traktorn

Bästa teamet ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carrie

    Hej Mirka!

    Du har en fantastisk blogg som jag har följt länge och du har en fantastisk familj som det är riktigt spännande att läsa om. Självklart ser jag också på familjen annorlunda.
    Jag undrar bara hur varmt det är nere hos er?. Det är ingen snö och ni går ganska lättklädda ser det ut som. Jag bor uppe i norrland och är inte så förtjust i kylan så jag funderar på att dra mig söderut till ett varmare ställe.

    Mvh// Carrie

  2. Charlotte

    Hej!
    Läser men lämnar aldrig ngn kommentar- fy på mig!:-)
    Vill bara säga att jag tycker förgyller FA, er familj är så underbar och alla barnen är så fina och väluppfostrade- jag beundrar er ork!
    Var stolt!
    Kram
    Charlotte- en blogg om Mindfulness

  3. Maria

    Sitter och kollar på avsnitt 2 och vad jag beundrar dig och din familj. Ser de andra familjer och blir så stressad av alla barn som är över allt, hoppar och skriker. Minns förra veckans avsnitt där den ena familjen var på Ikea och barnen levde rövare….

  4. Högga

    Peter må väll vara den coolaste kille på jorden !! skönare snubbe finns inte. Inte för att jag följer familjen annorlunda men när Peder hörs när flickvännen tittar så slår jag mig ner i soffan !
    Go Peter !!!

  5. Carola (Stolt Mamma till sju)

    Jättefina bilder..Kommer också sitta bänkad.

    Måste bara fråga, som ”gamal” travtränare 😀 är det travhästar? ser inte riktigt , men ser ut som en frysmärkning på halsen…Men med nya regler kanske alla har det nu förtiden, var ju ett tag sedan det fanns hästar här hemma.
    Kramis

  6. Minna

    Hej Mirka vilka fina bilder! Tycker absolut att ni är en helt fantastisk familj och jag längtar till kvällens avsnitt! Ha en trevlig kväll kram!

  7. Theresé

    Men det är ju Martin! Vi har gått i samma skola och umgåtts i samma gäng:) Kul! För övrigt ser jag fram emot kvällens program!

  8. mettemy

    Nästan så jag vill hoppa över bio med min man till förmån för programmet…tur att vi kan beställa hem i efterhand annars hade han nog fått gå själv:)Mirka du är väldigt vacker, barnabärande/födande tycks bara göra dej gott. Kanske därför det blir så många ? / MVH Mette

  9. Anki

    Vilka härligt fina bilder 🙂 Nu saknar man ju verkligen sommar värmen. Längtar till TV ikväll
    Kramar Anki med alla grabbar

  10. Anki

    Vilka härligt fina bilder 🙂 Nu saknar man ju verkligen sommar värmen. Längtar till TV ikväll
    Kramar Anki med alla grabbar

  11. Tess

    Håller med Birgitta, vilket bra kort på dig!!
    Jag hoppas att jag också ser så fräsch ut när jag är 40… ehm 39 🙂