Trettonbarnsmamman

Förbereder, tiobarnsmamma numera elvabarnsmamma….

Den här lördagen startade sent, vi åt inte ens frukost först strax efter kl. 10 🙂  Dagen har gått åt att förbereda inför imorgondagens födelsedags-kalas, vi har städat och plockat och haft oss, efter middagen ska tårtorna göras,godispåsar ska fixas mm.

Ja som ni har märkt så har det blivit lite tokigt med allt runt min bloggflytt men inte hänger jag läpp för det….jag vet att mina läsare hittar till mig förr eller senare 😉 Men för att hjälpa de vilsna  lite på traven så kommer jag medvetet att skriva sökord här för de som googlar efter min blogg 😀

Familjen Annorlunda Mirka Norrström tiobarnsmamma – numera elvabarnsmamma

 

Och på måndag är det dags igen – Att nervöst sitta och titta och lyssna på sig själv i tv:n 😀 Vi vet ju liksom vad vi har filmat och så men vi har ingen aning om hur de har klippt ihop all material så lite läskigt är det allt 😀 Jag vet tex att jag svor lite hmm lätt en helg – undrar om det tas med och hur det framställs 😀

Har ingen ork just nu att ladda ner foton från kameran så de får komma senare 😉

Kramens ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annica L

    Hej Mirka,

    Ska bli kul att följa er i tv-rutan igen! Jag önskar bara att TV4 tänker på att det finns många andra familjer som också är ”annorlunda” än de med många barn, regnbågsfamiljer, barn med speciella behov eller funktionshinder osv. De familjerna vet man också ganska lite om och det skulle vara intresant, tycker jag iaf!
    Hoppas du förstår vad jag menar, vill gärna se er familj, för er har man följt så länge, men det finns många andra saker de skulle kunna ta med också!
    Men jag kommer sitta klistrad ikväll 🙂
    kramar

  2. Kerra

    Ska bli jätte kul att följa er imorrn, o skit i hur de vrkar att tappa humöret i tv, de gör vi alla imellanåt 🙂 kram på er alla och Grattis till Selina på 8årsdagen.

  3. Ulrika

    Hallojsan

    Nu har även jag hittat hit till din blogg Den vill man ju inte missa =) Ska bli kul att se er i rutan igen =) Ni är en sån UNDERBAR familj =)=)=) Var det svårt att få över hela din förra blogg hit till den nya ?

    Kram Ulrika

  4. Lisa (sjubarnsmamma)

    Jag tror att de hittar, men jag har skrivit ett inlägg i min blogg om det skulle vara någon som går in på min och läser. Vi hade ett födelsedagsfirande här i går och förberedelserna tog kraften ur mig…skratt…jag var helt slut på kvällen efter kalaset.

    Ha en underbar kväll.

    Kram kram

  5. Sandra

    Blev så glad när jag såg att Familjen A. Ska börja igen och gladast blev nog mina tjejer som fullkomligt älskar er familj. Visste inte att ni skulle vara med igen, inte ett ord om det här på bloggen, men man kanske inte får avslöja det iof! Kul blir det i alla fall, sitter bänkade kl 20 på måndag jag lovar 🙂