Trettonbarnsmamman

Ha…

image

Jag är lite stolt :-)har försökt få hjälp med detta men jag fixade det själv till slut 😛

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ida

    Hade för mig att Peter hade barn sedan tidigare men var inte säker, men såg nu att det var tre stycken. Är det alltså hans fjortonde barn som är påväg? Det är ju helt fantastiskt! Och för dig med såklart 😀 Grattis både till bäbis och hus!

  2. emma

    Kan man SE på någon om den e religiös,ja bara undrar…….?
    Hur beter sej en person som e religiös…?

    Det är väl att vara väldigt fördomsfull eller…..?

    MIRKA SVARAR: Inte ett dugg fördomsfullt faktiskt! Jag har vuxit upp med religiös mamma och styvpappa och superreligiösa farföräldrar och därmed träffat många under min uppväxt….och jag tror inte att de som sett/träffat oss kopplar ihop oss med så pass religiösa människor som skulle vara så strikta som tex ingen prev-medel, ajabaja för abort mm just på grund av hur vi är och beter oss 😀 Det handlar om många ”små”saker som utseendet (mina tatueringar mm), vårt sätt att prata och sånt…. Jag menade inget illa med det utan konstaterade bara lite fakta….de flesta med många barn har faktiskt fått den frågan (om de är religiösa/tillhör nån sekt)och att vi inte fått det tror jag bara helt enkelt beror på just att det är inte det första folk tänker på när de träffar oss….

  3. nyfiken..

    Hej, läste igenom lite Frågor och svar och kom på två lite konstiga frågor, du behöver inte svara.

    1. Har folk undrar om ni är laestadianer med tanke på att ni har så många barn och att dom flesta laestadian familjerna brukar ha finska rötter??

    2. Hur gammal är Peter och hur gamla är hans barn från tidigare??

    MIRKA SVARAR: 1: Ingen har faktiskt någonsin frågat om vi tillhör något religiöst och det tror jag beror på att vi ser absolut inte religiösa ut och beter oss inte ens i närheten till det 😀
    2: Peter är 47år och hans barn är 25 (snart), 19 och 18…

  4. marie kylén

    Du é lika duktig som mig.. o kan o fattar nada på nya saker
    men jag fixa nått häromdagen som jag aldrig trodde sj jag skulle klara,eftersom det stod lite på eng o jag kan inte det så bra,men det gick..
    Mobilblogga é skitkul..
    kramiz från gbg

  5. Maria

    Du ä ba dukti du Mirka 🙂
    Kan inte låta bli att titta till din blogg så fort jag startar datan eftersom jag gillar din blogg så himla mycket 🙂
    Återigen, ha en underbar helg 🙂
    Kramar till alla 😉

  6. Johanna

    Hej Mirka

    Tack för en underhållande blogg. Grattis till din kommande bebis och till huset, du har verkligen en spännande tid framför dig och det är du värd!

    Kom just och tänka på vilken tid du sparar genom att hädanefter bo i stort hus, du slipper springa till tvättstugan stup i kvarten och du slipper handdiska. Ett par frågor för skojs skull: Hur många tvättmaskiner kommer ni att köpa och hur känns det att skaffa en diskmaskin? 🙂

    Kram