Trettonbarnsmamman

Till alla chokladfantaster

Det Göteborgsbaserade bageriet Almondy som gör de  kända  naturligt glutenfria mandeltårtorna, efterfrågade världen över (Närmare bestämt 50 länder runtom i världen säljer tårtorna) har nyligen lanserat Almondy Marabou Schweizernöt, och ja precis som det låter – ett samarbete mellan Almondy och chokladklassikern Marabou Schweizernöt. Crunchiga hasselnötter och fyllig chokladkräm som varvas med Almondys mandelbottnar. Allt överdraget med ett lager härlig Marabou Mjölkchoklad. En superenkel och god fika att bjuda på. Så skönt att ha hemma i frysen för spontana fikastunder. Gott, enkelt och dessutom glutenfritt. Vi brukar ofta ha olika Almondy-tårtor i frysen och ta fram när vi känner för lite gott till kvällsfika 🙂 Du hittar tårtorna i frysdisken och de tinar upp på kort tid ( ca. 30 min ). Jag brukar ta fram de när det kommer gäster och lagom att allt annat är framdukat osv så är de klara att serveras.

www.almondy.com

image

almondy

 

I samarbete med Almondy

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.