Trettonbarnsmamman

Planering, bakning m.m

För ett par veckor sedan var jag ju iväg till vackra Örebro för att planera med min vän och blivande kollega Madde. Det går framåt nu och vi ser framemot att inom kort ha allt klart för starten 🙂

image

Vi möttes upp i Clarion Hotel Örebro där vi hade fått ett jättefint dubbelrum med bastu och hela baletten 🙂

image

Efter att ha lämnat våra saker i rummet gick vi iväg och åt lunch. Kom tillbaka till hotellet och satt oss nere vid restaurangen och jobbade i ett par timmar. Tiden gick fort och till slut gick vi upp och fräschade till oss lite för att sen gå ner igen och äta middag i hotellets mysiga restaurang.

image

image

Vår vän Therese, som bor i stan kom för att äta med oss
image

image

Vi alla valde Jägarstek och det var såå gott!

image

Vi tog 3 olika efterrätter för att vi skulle kunna smaka av de alla 😀 Och de var lika försvinnande goda alla tre *moms*

image

Resten av kvällen hade vi en riktig ”tjejkväll” i rummet. Sov som en prinsessa och innan vi lämnade Örebro på söndagen hann vi jobba lite till 🙂
Inte första gången vi kommer att ha sammankomster i Örebro och på Clarion Hotel.

Igår bakade Linnéa syltkakor och en ny sorts paj som var verkligen supergod.

image

Hallonpaj med vaniljsås och en kaka 🙂

image

Häromdagen köpte jag en ny klänning till mig som jag provade idag ( nej, jag brukar inte prova kläder i butiken) och den visade sig vara för stor för mig. Så medans några av oss åkte till Uppsala för att byta ut klänningen passade Linnéa på att baka lite mera…

image

Hennes första bullar blev jättelyckade ❤

Imorgon är det bröllop. Tyvärr så har några av barnen blivit sjuka ( förkylda med feber) och får stanna hemma med Kevin och hans tjej 🙁 Det gör att vi kommer nog att hoppa av middagen efteråt och åka hem direkt från kyrkan. Även om Kevin och Mli klarar av att passa sjuklingarna så känns det inte ok att vara borta hur länge som helst. De 4 minsta och Linnéa mår bra och följer med oss.

Shiit….ser att klockan har blivit 01.30!!
Den här donnan ska i bingen nu !

Kram ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Ja all fokus nu på det barn som ropar eftet bekräftelse av sina föräldrar!!! Hoppas allt blir bra med henne.

  2. sara

    Hur hinner du ha så mycket egentid? Tycker inte Peter det är jobbigt att vara så mycket själv med dom?
    Min minsta är lika gammal som David och jag är inte sugen på att lämna bort henne än på länge. Känns som att det är medfödda band som gör att jag vill ha henne nära. ( mitt sjätte barn) Har inte du svårt att åka ifrån barnen.
    Som mamma tycker jag det var roligare att läsa om ditt familjeliv, men nu är det som i så många andra bloggar att det snarare skall handla om reklam osv, eller vilket hotel man kan sova på… Jag vet att det är frivilligt att läsa och jag har trappat ner rätt mycket.

    1. mirkak

      mycket har jag inte varit hemifrån 😉 Jag är hemma 24/7 med barnen och förtjänar och behöver ibland komma iväg själv vilket är mitt sett att ladda batterierna och umgås med vänner som de flesta bor långt borta…. Peter är deras pappa och fullt kapabel att vara själv med de han också 🙂 Jag var till Örebro för att framförallt jobba vilket i långa loppet gagnar hela familjen och även om jag saknar alla där hemma så vet jag att det inte går nöd på de och jag gör det just för deras skull 🙂
      Jag är ganska så ur gängorna just nu men kommer absolut att skriva ännu mera om familjelivet om så önskas 🙂 Kram

  3. Anne

    Å så duktig hon är på att baka! Ser verkligen jättegott ut alltsammans! Där har du lyckats föra ditt intresse och kunnande vidare! Så kul!

  4. Anna

    Hej! Jag är medlem i Buzzador och har fått förmånen att buzza Zalve, en ny sårläkande kräm.

    Har nu testat den (och låtit andra testa den). Alla tyckte den var bra och hjälpte mycket. Vill därför rekommendera den till först och främst alla barnfamiljer, men såklart även till alla andra som vill skynda på läkningen av småsår.

  5. Lina

    Vad tråkigt att många i familjen har blivit sjuka men skönt iaf att ni är några som är friska och kan ta er till bröllopet och är med på själva vigseln, det är ju ändå det viktigaste. Maten på restaurangen du och Madde åt på ser ju hur god ut som helst, har blivit lite insnöad på att testa olika restauranger i Stockholm så vi har de flesta helgerna inbokade på olika restauranger nu =)

    http://www.diningandcooking.blogg.se

  6. Karin

    Peter går säkert på middagen eftersom det är hans dotter som gifter sig, det är väl de andra som åker hem så uppfattar jag det:) Hoppas barnen blir friska snart.

  7. Anna

    Men är det inte Peters dotter som gifter sig? Då borde i vart fall han gå på middagen, sjuka barn hemma eller inte! Det är ju hennes pappa!

    1. Lina S

      …Ja pappa är nog mycket viktig på sina barns bröllop…
      Man kan nog bli ledsen om han inte kommer…

  8. Sandra - 3 barns mamma

    Va mysigt och gott det såg ut. Tänka sig att desserterna tog slut 😉
    Mysigt de hade gjort på hotellet åt er och va gott döttra DI hade bakat. Hallon paj lätt inte fel så här i helgtider.

    Hoppas att bröllopet blev bra och att sjuklingarna mår bättre!!!