Trettonbarnsmamman

Tävling – SodaStream Play

Då kör jag en till tävling för er som jag hoppas att ni ska gilla 😉

Denna gång vinner en av er en röd SodaStream Play.

SodaStream Play, designad av den världsberömda designern Yves Béhar, är julklappen som värnar om miljön och samtidigt pryder ditt kök. Play är en lekfull maskin som lyser upp köket med sin starka färg och design. Den är dessutom mycket användarvänlig, flaskan sätts enkelt fast med endast ett klick och avlägsnas lika lätt. Modellen finns i färgerna svart, vit, röd och blå.

Yves Béhar brinner för hållbarhet och är känd för sitt miljöengagemang. Béhars starka tilltro till att design kan åstadkomma positiva förändringar både socialt och för miljön, återspeglas ofta i hans designprojekt och kreationer. Föregångaren till SodaStream Play, modellen Source, belönades även med pris för bästa produktdesign i Reddot design awards 2013. Béhar har hög tilltro till design som en kraft för att åstadkomma positiv förändring både socialt och för miljön. Detta går också i linje med SodaStreams ideal och fokus på de miljöfördelar det innebär att kolsyra sitt eget vatten istället för att köpa på burk och flaska.

sodastream

Tävlingsregler:

Svara här under i en kommentar på frågan:

Varför vill just du ha en SodaStream?

Tävlingen avslutas 13/12  kl. 12.00!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. therese ölund

    Vill verkligen ge den till min man som önskat sig just denna! Världens bästa pappa till mina två barn han förtjänar denna!!

  2. Josephine

    Jag vill så gärna ha en sådan här soda stream då jag hade sålt jultidningar och kämpat för att kunna välja den som premier och tillslut kunde jag det , men sen ställde vi ner den i källaren för patronen var slut och pappa har råkat slänga den. Så just nu har vi ingen och det hade passat så bra nu till jul :)))

  3. Anna Karlsson

    Vill hjälpa en familj som inte har några pengar att köpa julklappar för. Skulle bli en perfekt julklapp till hela familjen. Jag vet att många glädje tårar skulle fällas.

  4. nettan

    Tycker det är så härligt när man.kan smaksätta bubbelvatten själv, behöver inte vara onyttig läsk för att bli festligt. Funkar utmärkt med färska bär eller hemmagjord saft 🙂
    Dessutom har jag en whiplash skadan som gör att jag inte klarar att bära så tungt, så att kunna göra sitt eget bubbelvatten skulle vara toppen!

  5. Frida

    För att det är så sjuukt gott och kan göras i olika varianter!
    Och skulle bli mkt billigare dessutom !
    Har länge velat ha en sodastream men inte tagit mig för att köpa en =(

    Så hålller mina tummar o tår att jag blir den lycklige vinnaren 😀

  6. Lotta Strandö

    Älskar Sodastream och det känns så bra att kunna använda vårt friska svenska kranvatten och göra bubbelvatten från. Vi har precis köpt en liten sommarstuga som renoveras för fullt, hade varit fantastiskt att vinna en Sodastream att ha även här ;-).

  7. Carro

    Dricker bubbelvatten varje dag, har en gammal utsliten Soda Streamer som inte funkar nåt vidare bra. Blir knappt några bubblor, så den blir väldigt dyr i längden. Skulle verkligen behöva & vilja ha en ny i julklapp, och denna skulle jag glädjas mycket åt! 🙂

  8. Carola

    Hej Mirka!
    Ja vad ska man skriva..vår ansträngda ekonomin gör så att vi två vuxna får vara utan julklapp..så vad hade varit bättre än att vinna denna.

  9. Marie k

    Idag känns det mesta piss tråkigt om jag får uttrycka mig så, hela familjen måste trippa på tå.
    Hade blivit väldigt glad över denna bubbelmaskin och inför familjen hade jag inte längre känt mig som ett svin.

  10. susanne

    Hej!
    Jag skulle jättegärna vilja överraska min fästman med denna i 25årspresent, han fyller år om ett par månader! Vi dricker ganska mkt bubbelvatten och läsk, och det går åt än mer när vi har besök. Jag tar gärna det hellre än något alkoholhaltigt 🙂

  11. Linda Persson

    Önskar vinna denna soda streamern då det är en väldigt snygg inredningsdetalj i köket men även för att vi i denna familj dricker väldigt mycket bubbelvatten. Att få en egen maskin skulle kännas väldigt lyxigt 🙂

  12. Christina P

    Hoppas på att detta vinna, då denna kvinna 5 barn och man har, så är vi många som olika åsikter har!
    Smaken den varierar i stort och smått och bubbel i vattnet tycker jag är gott.Bubbel det törsten släcker och denna är snygg och läcker!
    Sen är den bra för miljön och man slipper stå i kön och köpa dricka ,bara att detta hemma fixa 🙂

  13. Emma

    En sodastreamer skulle underlätta vardagen enormt, jag dricker endast kolsyrat vatten och speciellt nu när jag är gravid. En sodastreamer skulle inte bara gynna min plånbok utan även miljön ! 🙂 och sen e den ju snygg oxå!

  14. Linnea an

    Åh vad glad både jag och min man skulle bli av denna! Jag har sedan jag blev gravid fått någon dille på kolsyrat gurkvatten och eftersom jag spelar starkt på mina kort att jag inte får bära med magen så får min man lida och lassa flera flaskor från butiken varje vecka…

  15. Emelie Lundblad

    Denna skulle sitta som ett smäck i detta hushåll! Sambon har alltid sagt att vi borde ha en sådan då jag dricker mycket kolsyrat vatten, men med en liten bebis och husköp så står det inte på priolistan. Tänk att få överraska honom med denna i julklapp (fast att det gynnar mig

  16. Claudia

    Hej, har en ung vuxen dotter som är på väg att lämna föräldraboet och försiktigt börja flyga. Tyvärr har hon lite kroniska skador på vingarna och kommer behöva mer stöd än vanliga ungar. Men vi lever dag för dag trots att det är tungt emellanåt med mycket sjukhus osv. Hoppas kunna ge henne denna röda skönhet-KÄRLEK.

  17. Elin

    skulle väldigt gärna överraska hela familjen med eget bubbel som de alla gillar men att köpa o släpa hem flaskorna är inte alls roligt .

  18. Susanne

    Jag skulle gärna vilja vinna denna fina SodaStream Play till min dotter. Hon har en kronisk sjukdom som gjort att hon måste dricka jättemycket vätska varje dag. Det är ju alltid lättare att dricka kolsyrad dryck, så vi köper många flaskor varje vecka. Hon skulle bli jätteglad om hon fick denna.

  19. Natalie K

    Skulle vilja vinna för jag är en 19-årig tjej som ska flytta hemifrån snart och jag älskar att dricka bubblat vatten. Skulle vara kul att vinna den då vore ett toppen bidrag med tanke på att jag måste köpa mycket annat till mitt nya hushåll och just en sådan här har jag kollat på.

  20. Åsa

    Jag vill vinna den till min son i julklapp:)! Han är 16 år och dricker kolsyrat vatten istället för läsk(vilket jag tycker är jättebra). Dessutom är rött en av hans favoritfärger:).

    Kram Åsa

  21. Emma J

    Jag skulle vilja vinna denna till min fantastiska make som älskar bubbelvatten men aldrig själv skulle unna sig att köpa en sådan här maskin till sig själv. Han är verkligen värd den och jag skulle verkligen vilja ge honom en soda stream! Hoppas nu på turen så att jag kan få göra honom riktigt glad!

  22. Elin

    Hej Mirka.
    Jag skulle vilja ge min svärmor den i julklapp. Hon dricker mängder med vatten och hon släpar flaskor från affären då hon inte har råd att köpa en sån här maskin. Skulle kännas så bra att få göra något för henne då hon alltid ställer upp för oss och barnen. Tack för en fantastisk blogg. Elin

  23. Jessica Jonhag

    Vi har länge tänkt skaffa oss en soda streamer, men får liksom inte tummarna loss! Ofta när de stora barnen har kompisar hemma så försvinner både juice, läsk och annan dryck och jag blir galen när vi övriga i familjen får dricka vatten! En soda streamer hade löst vårt ”problem”. Nöjda ungar som kan dricka hur mycket bubbelvatten de vill och en mamma som slipper vara orolig över att drycken inte ska räcka till oss andra 😉

  24. mortilltolv

    Vi har tänkt å tänkt å pratat å planerat å tänkt att nu köper vi en ! Men varenda gång så har nåt annat mer ”viktigt” måst köpas in men nu hoppas vi att vi får en 🙂

  25. Maria

    Skulle jag vinna en soda streamer skulle familjen få den som gemensam present. Det skulle ge en sådan vardagslyx att dricka bubbel!!

  26. Sara

    Jag skulle gärna vinna denna till världens bästa farfar!
    Han fyller år på annandagen och vi hade tänkt ge han en soda stream i present/julklapp, dels för att han måste få i sig mer vatten, enklare ock godare sätt att dricka vatten finns inte! Och för att han aldrig skulle gå och ”unna” sig någon pryl som han kan ha användning för, därför skulle jag bli så himla lycklig om jag vinner denna till min farfar, som enligt mig är världens bästa<3

  27. linda

    Å vi dricker alldeles för mycket läsk i våran familj, men med en sodastream kanske vi kan få ungarna att tycka bättre om vatten. Att den sen är röd gör det ju ännu bättre, skitsnyggt framme ihop med 2 röda kaffemaskiner och en röd popcornmaskin!

  28. Ankie Lindahl

    Har ingen SodaStremer här hemma men har börjat använda den som finns på jobbet . Känner att nu är även den här familjen redo för lite nya köksapparater !

  29. Anna J

    I våran familj har vi slutat köpa och dricka läsk men med en soda stream skulle jag kunna bjuda barnen på smaksatt kolsyrat vatten istället och det skulle de nog bli väldigt glada för.

  30. malin lindström

    Jag skulle vilja ge den till mina föräldrar i julklapp. De har sällan läsk hemma och det skulle vara smidigt att göra sig någon kolsyrad dryck när man är där och hälsar på!

  31. Malin

    Jag skulle såklart som alla andra vilja vinna denna, vi dricker massa bubbelvatten och det vore perfekt att slippa alla tomma flaskor överallt.
    Har aldrig vunnit något så det skulle vara extra kul att vinna just den här hos dig 🙂

  32. agneta sjödin

    hej mirka, jag skulle så gärna vilja vinna denna läskmaskin,för jag har inte råd att köpa den själv,och jag har svårt att vrida på äldre modeller,så denna ser enkel ut för en reumatiker,dessutom är den miljövänlig,vilket är ett stort plus tycker jag.

  33. Linda

    En SodaStream Play i julklapp skulle vara toppen! Har aldrig kommit till skott att kosta på mig en. Håller tummarna att jag har tur nu och kan överraska familjen 🙂

  34. Maria

    Jag vill vinna den för att jag har länge velat ha en men det har aldrig blivit av att jag köpt någon. Dricker inte läsk för att jag tycker att det är för mycket socker, men tycker ju det är gott med läsk – därför skulle jag vilja ha en =)

  35. Emelie

    Jag hoppas på att vinna för att då kan jag äntligen börja bli av med mitt coca-cola beroende. Och en bubbelvatten-apparat lär ju hjälpa mig duktigt på vägen 🙂 /Emelie

  36. Johanna

    Jag vill vinna denna soda stream för att Jag och min sambo studerar och har förfärligt kran vatten som man inte kan dricka ur, och då blir det dyrt att köpa bubbelvatten/saft eller läsk varje dag, vi vill kunna börja dricka vatten och det smakar ju alltid bättre med lite bubblor i. Kram

  37. Li - fembarnsmamma

    Jag vill vinna! Skulle vara en perfekt julklapp till vår familj. Jag som inte köper läsk så ofta för det inte får plats i vagnen (har ingen bil)…;)

  38. Magdalena

    Jag vill vinna soudastreemen bara för att jag är stolt över mig själv som lyckats presterat över mina egna mål på jobbet under detta år i Stockholm istället för att hoppa på en utbildning hemma i Norrland 🙂 hälsningar en äkta norrlänning som vågade testa något helt nytt!

  39. Isabelle

    Älskar kolsyrat vatten (bättre än tex läsk för tänder o kropp) men efter lång arbetslöshet och nu vid jul ekar börsen tom. Skulle även passa sjukt fint i mitt kök.

  40. mia

    jag aldrig kommit till skott att köpa en sodastream,vissa säger dem är jättebra, vissa att de dåliga o alla har olika modeller,men älskar dricka bubbel men gillar inte alla flaskor man får köpa varje vecka,så vore en trevlig överraskning att få en sådan tillslut i julklapp

  41. Frida palmqvist

    Jag skulle vilja vinna för att ge bort i julklapl till min 10 åriga kusin som har en väldigt lill gammal önskelista : * Mortel * sprits * sodasstream . Precis som att han var på väg att flytta hemifrån. Skulle vara kul att kunna få bidra till hans önskelista 🙂

    Kram

  42. Amanda

    För att jag älskar bubbelvatten! men köpt en sodastreamer har jag inte gjort än. Att bära hem vatten från affären är heller ingenting jag föredrar då vattnet vi har i kranen är fantastiskt. Men jag saknar bubblorna. Så jag håller tummarna att en sodastreamer får ligga under granen i år! 🙂

  43. Hjärtebarnsmamman ♥

    Jag kommer inte ihåg om jag redan tävlat eller inte, och är alldeles för feg för att våga riskera att jag står helt utan tävlingsbidrag 😉
    Men en Sodastream skulle tillföra massvis till min familj! Dock är det bara jag och mannen som dricker kolsyrat eftersom barnen inte tycker om det (yeeeey!).. men det tar sån plats med alla burkar och flaskor, dessutom är det inte ett dugg miljövänligt eller billigt heller!

    Håller tummarna! 😀

  44. Christina Frisberg

    Så att min cola älskande gubbe alltid har billigare/godare/bättre för moder jord sin älskade dryck hemma, och jag skulle ha bubbelvatten närhelst törsten pockar på. 🙂
    Kramar till alla som vill/törs/behöver!! 🙂 <3

  45. P

    jag vill vinna denna så jag slipper släpa hem en massa tunga flaskor från affären som inte är bra för min onda rygg och för att det är bra för miljön.
    Men mest av allt då familjen skulle bli glad av att få en i julklapp

  46. Lina

    Hoppas jag vinner.
    Skulle ge den till min farmor som är 90 år i julklapp. Hon bröt höften för en månad sedan och har svårt att gå ännu och absolut till affären så detta hade varit super då hon älskar sånt vatten.. Å då vet man att hon alltid har nått gott hemna att dricka

  47. Anna

    Åh, detta vore toppen!
    Jag och mina syskon delar från i vinter en stuga tillsammans med våra familjer, och detta vore toppen! Vi blir många och att fylla kylen med flera bubbelvattenflaskor känns tråkigt både för miljön och ekonomin. Så nu håller vi alla 14 tummarna hårt!!!
    God jul till dig och hela din familj!

  48. Emma Söderström

    Att slippa släpa massa vatten skulle göra mig glad som katten. Bubblor vill ju alla ha, så en soda stream vore superbra!

  49. Hedvig

    Jag skulle gärna vilja vinna den och ge till mina svärföräldrar i julklapp. Det skulle dem nog bli väldigt glada för! 🙂

  50. Malin stjernberg

    Jag är så sjukt trött på att kånka hem alla dessa tunga PET flaskor, dyra och icke miljövänliga också. Skulle vara underbart att kunna fixa det hemma själv. Dessutom kunna ha färsk frukt i

  51. Susanne

    Min dotter på 11 år vill gärna att vi köper en sodastream för att hon vill börja att dricka bubbelvatten. Jag har inte vågat att köpa en själv då de kostar en del och det kanske bara är snack från hennes sida. Men att då ha chansen att vinna en är ju toppen. Dessutom har vi rött och svart i köket så den skulle passa perfekt

  52. Sara

    Mitt enda alternativ till vatten då jag ännu inte lärt mig uppskatta varma drycker. Det vore perfekt att få lite kolsyrat vatten då min man sitter och myser med sitt te eller kaffe!

  53. Linnea

    Denna skulle jag vilja ge till min föräldrar i julklapp. De har allting utom en soda streamer och när jag är där och äter så vill jag gärna ha bubbelvatten men de har aldrig det hemma. Så detta vore en superjulklapp till dem.

  54. Jessica

    Jag skulle vilja vinna den och ge den i julklapp till sambon.
    Idag kom sonen på 2,5 år hem och berättade att han och pappan hade varit och köpt en bakmaskin. Och jag som önskat mig just en sådan i julklapp! 😉
    Trots att vi bestämt att ej ge varandra klappar går karln och köper en sådan till mig. Så nu vill jag ju ge honom något bra och fint men med en mammapeng är man ganska begränsad.
    Vi har i flera år sagt att vi borde köpa oss en kolsyremaskin och slippa kånka hem alla onödiga flaskor från affären. Men det blir ju liksom aldrig av. Andra saker prioriteras före.

  55. malin Ångman

    Hejsan 🙂
    Eftersom jag är ensam stående med tre barn är det inget jag har pengar till. Men hade gärna velat göra bubbel vatten till mig själv så ofta jag vill 🙂

  56. Sofie S

    Hej! Tack för en fin blogg:)

    Jag vill gärna vinna sodastreamern så jag har något gott och nyttigt att dricka efter mina träningspass ( var tvungen att börja träna för att gå ner i vikt så min dröm om att göra en IVF kan bli upfylld då man ej ska ha ett BMI över 30) Detta vore en härlig pepp för mej att få vinna.

  57. Anna L

    Jag skulle bli så bubblande glad om jag fick
    en juligt röd och underbar manick
    att festliga till livets dryck
    med bara ett litet tryck
    det skulle bli min bästa vän varje dag
    att njuta bubbelvatten med välbehag
    slippa släpa hem flaskor från affär
    njuta mera av min färgklick och slippa besvär

  58. Ingalill

    Åh, vad den var fin, röd, vacker i formen- kort sagt en riktigt fräsig julklapp. Om jag vinner skulle jag ge den till mitt barnbarn som precis flyttat till egen lägenhet och inte har någon Soda Streamer. Han skulle verkligen uppskatta att få en egen.

  59. Johanna

    Oh! Vilken fin!
    Den hade gjort sig perfekt i mitt kök som går i färgerna svart och rött.
    Har under hösten lyckats gå från Coca Cola, till zero, lika crush och nu ”vanligt” bubbelvatten. Släpar varje vecka hem ca 4 flaskor så denna hade löst många problem!

  60. Nina med tjejligan

    En sådan vill vi verkligen ha i vår familj, vi dricker mycket bubbelvatten och det vore perfekt att kunna göra det själv, istället för att släpa hem flaskor från affären varje vecka.
    Har tänkt köpa en sådan länge men pengarna äts upp av andra utgifter dessvärre och nu när maken studerar och jag är mammaledig blir det ännu svårare att få pengar till en sådan. Det vore en perfekt julklapp till vår familj 🙂

  61. marie

    Jag skulle verkligen vilja vinna denna goding då jag älskar bubbelvatten och tycker det är för tungt att bära hem från affären med en massa mjölk till en stor maila,sen är det absolut bättre mot miljön att bubbla själv.

  62. Sofi n

    Min pojkvän dricker ständigt bubbelvatten och det blir tomflaskor i hela köket. Och för att inte tala om allt släp på de tunga flaskorna till och från affären(speciellt jobbigt om man inte har bil). Han skulle få denna i julklapp och bli världens nöjdaste kille!

  63. Amanda

    En sånn här skulle jag vilja vinna, dricker väldigt mycket bubbelvatten. För miljön har jag tänkt att detta måste vara bra.

  64. Emmy Andersson

    Hej,
    Jaqg skulle vilja vinna en sodastream sa jag kan ge den till min alskade sambo i julklapp. Han alskar lask och dricker mycket coca-cola pa dagarna, sen vi fick barn for ett ar sen har han bestamt att det ska bli andring pa dom vanorna och har pratat om att kopa en sodastream sa han kan dricka gott kolsyrat vatten med olika frukter och bar i istallet men det blir aldrig av. Darfor skulle detta vara en perfekt julklapp till honom.

    halsningar Emmy

  65. Åsa

    Jag som har diabetes och därför äter LCHF skulle ju kunna behöva något som jag kan festa till min dricka med 🙂

  66. Eva

    Jag vill inte ha den själv, utan jag vill vinna den åt min son som nyligen har fått en egen lägenhet och som gillar att dricka ”bubbelvatten”. Med en Sodastream skulle han spara många kronor och slippa släpa hem tungt och dyrt vatten från affären 🙂

  67. Anna Ökvist

    Jag älskar julen och dess sagolika atmosfär,
    främst för att jag ända från småbarn till pensionär,
    fortfarande tillåts att ha barnasinnet kvar,
    och kan njuta av allt juligt så mysigt underbar.
    En Soda Stream har jag önskat mig länge då vi jämt,
    kånkar bubbelvatten hem från affären…..flämt.
    Så en sån här röd & juligt fin i vårt kök skulle bli populärt,
    tror hela familjen skulle uppskatta den efterlängtat kärt ♥

  68. Eva Larsson

    fick en sodastream av min barn för 8 år sedan används dagligen men är nu väldigt tråkig o ful skulle vilja prydda mitt kök med en ny o fin

  69. Alexandra

    Jag skulle vilja ha denna då jag älskar att dricka mineralvatten, men då jag bor tre våningar upp så är det hemskt att släpa upp flaskor varje månad. Denna skulle vara perfekt julklapp till mog själv! 🙂

  70. Linda

    Vår Sodastream gick sönder för ett par år sedan och sen dess har det inte blivit av att vi köpt någon ny, alltid har det varit något annat som prioriterats högre. Vet ju med mig att jag dricker mycket mer av kolsyrat vatten än vanligt kranvatten, så detta skulle vara en perfekt julklapp till mig själv!

  71. Marina

    Hej! Är en ensamstående, långtidssjukskriven mamma med 6 barn. 2 av dom har nyligen flyttat till egna hem. Den äldste grabben älskar kolsyrat vatten men har inte ekonomi till att köpa det själv. Han skulle bli så glad om han kunde få en sådan i julklapp från mig. Sen är ju även röd hans favoritfärg. Kram…

  72. Annika

    Skulle vilja vinna en Sodastream till mig och min 2-åriga dotter. Hon ÄLSKAR bubbelvatten! Tyvärr räcker pengarna inte till för den lyxen av att köpa varken sodastream eller vatten på flaska så denna vinst skulle sitta fint så här innan jul. Att den är vackert röd är ju bara ett stort plus! Håller tummar och tår 🙂

  73. Emma - williams mamma

    hej jag är så gärna med och tävlar!!

    Delat i min blogg: http://www.nattstad.se/Emnitus/sodastream-16522016

    Jag vill vinna denna soda stream till mig, den hade passat in perfekt i vårt kök och jag är inte mycket för läsk men jag har en sambo. Vi har ingen soda stream nu sen 1 år tbx då den gick sönder men jag vet att min sambo hade blivit riktigt glad om en soda stream hade varit inpaketat i hans ena julklapp! =) håller tummarna för den perfekta julklappen!

    /Emma

  74. Jessica Sundberg

    Med denna kan jag slippa vatten hämta
    och från affären dryga tyngden kämpa
    Men ändå fylla bubblig vätska uti glasen
    Genom egenhändig påfyllnad utav gasen
    Jag kan få smak av både cola eller fanta
    och det går bra utan att behöva flaskor panta

  75. Karin Stjärnkvist

    Eftersom jag är en Ramlösa- och vattenälskare har jag länge funderat på att köpa en SodaStream. Det har dock av någon anledning bort prioriterats, men nu väcks mina hopp igen!

  76. Therese

    Åh den skulle jag verkligen vilja vinna till min sambo som älskar bubbel vatten. Han dricker det varje dag så det hade underlättat med en sodastreamer i hemmet

  77. Camilla Torstensson

    Hej Mirka! Skulle verkligen vilja vinna en ny sodastream då den vi har sjunger på sista versen… ( är från 2005) Vår dotter , 7 år har lärt sig själv på egen hand att bubbla vattnet. Så länge det finns bubbelvatten brukar andelen läskdrickande minska i vår familj, så snälla låt oss vinna en ny och rädda julen från all must=) Camilla

  78. Helena

    För att jag älskar bubbelvatten och dricker det varje dag. Skulle vara skönt att slippa släpa hem flaskor från affären men också spännande med lite egna smaker.

  79. Ann-Sofie

    Fick i augusti mitt fjärde barn en liten flicka(efter tre pojkar) under graviditeten så fick jag ett sådant craving för läsk kunde drömma om läsk 🙂 nu när Lillan är fyra månader så har jag fått bort läsken och det tycker jag är strongt gjort, med har inte kunnat få bort kolsyra behovet så det går väldiga mängder kolsyrat vatten som min man tycker att det är sådant slöseri att köpa hem… Så jag skulle verkligen vilja ha i min ägo en sodastreamer så jag skulle kunna njuta av mitt vatten i tid och otid utan tjat från gubben 😉 nu när man har föräldrapenning och tänker på varenda öre.

  80. christina

    Skulle så gärna vilja vinna en sån då jag får så ont i ryggen av att släpa hem tunga flaskor med vatten från affären…….Rött är dessutom min favorit färg och den skulle passa så bra i mitt kök, vore så roligt att vinna den…….★☆★

  81. Sofia B

    Har länge haft i tankarna att köpa en, men efter att ha varit hemma med barnen över 3 år har det inte blivit av pga ekonomin, så det vore ju perfekt att vinna en 🙂

  82. Nina

    Denna kropp är byggd av kolsyrat vatten 🙂 i våran kyl står alltid en stor flaska med denna ljuvliga dryck..full på morgonen och tom på kvällen. Har jag missat att handla hem så skäller jag på gubben min..så för husfridens skull vill jag vinna en SodaStream Play som dessutom är i kärlekens färg Röd (kan det bli bättre?).

  83. Vera

    Min syster älskar kolsyrade drinkar, hon är helt galen i det! Hon flyttade nyligen hemifrån för att kunna plugga och jag saknar henne massor! Jag ska hälsa på under jullovet och det vore kul att överraska henne med en sodastream. 🙂

  84. Tina Carlström

    Jag älskar bubbelvatten. Och jag handlar hem massvis i veckan. Detta är vare sig ekonomiskt eller miljövänligt. Har länge önskat mig en sodastreamer, men det har bara inte blivit av (funderat i 3 år minst). Kanske har jag lyckan att vinna en sodastreamer som hjälper mig på färden att slå in en liten önskan och vardagslyxdröm!

  85. Sanna

    Här hemma dricker vi onödigt mycket läsk och sockrad dryck, och jag har som mål inför 2015 (eller ja, redan nu egentligen) att försöka minska ner detta på riktigt. Att få vinna en sodastream skulle hjälpa oss otroligt mycket då vi i stället för att köpa sockrad dryck skulle kunna dricka eget bubbelvatten (som jag tror är betydligt mycket bättre) om inte annat mer miljövänlig i alla fall.

    Kram Sanna

  86. Eva Hull

    Har länge önskat mig en soda stream för att slippa bära hem ”allt vatten” till vår stora familj! Hoppas detta blir årets julklapp till oss alla….

  87. sarianne

    En av mina tjejer har lite extra hull om man ska uttrycka sig så, därför vill jag vinna en sodastreamer så manändå kan festa till det med lite gott bubbelvatten de gånger man vill dricka något annat än enbart vatten och då också kunna undvika saft och läsk bättre.

  88. Linda

    Hur snygg som helst! Och lite bubbel i vattnet gör det mycket godare! Hade passat fint här hemma på diskbänken 😀 Hoppas på vinst!

  89. Eva Östblom

    Vi har nyrenovrat kök med röda detaljer, vattenkokare, köksmaskin, elvisp och kökslampa.
    Sodastreamen ropar efter oss, den passar in i gänget.
    Väntar och hoppas (jag fyller år den 11/12).
    God Jul till hela din familj! Kram Eva

  90. Maria Källström

    Oj, det här var ju roligt! Jag vill egentligen inte alls ha en sodastream för jag gillar inte kolsyrat vatten. Men mina barn har länge önskat sig det. Vi har fem barn, varav de tre äldsta är i skolåldern/tonåren och de pratar ofta om att de skulle vilja ha en egen sodastream i deras TV-rum, där det finns ett litet minikök.
    Precis innan jag gick in på din blogg, surfade jag runt och kollade på just olika sodastreammaskiner. (Jag kan ju inget om detta!) Och så har du plötsligt en tävling om just det jag är ute efter! Det vore förstås kul att vinna…. Tack för en mysig blogg!
    Maria

  91. anna

    Tror miljön skulle må bra av att jag fick ha en sån hemma.
    Många vattenflaskor blir det från affären då jag dricker massor av bubbelvatten,

  92. annica sundström

    En jul utan must är som ett bröllop utan bubblor i glaset -med denna får jag hjälp att fixa kalaset. Vi skålar sen för både brudgum och tomtefar , vem vet det kanske är samma karl 😉

  93. Ann-Sofi

    min älskade soda stream har gått sönder
    Och då går min värld under
    För utan mitt bubbel
    Blir det trubbel.
    Håller tummarna 🙂

  94. Sara Nordberg

    Efter flera års användning av sodastreamer så sjunger vår gamla på sista refrängen. Att då har chansen att vinna en ny vore rena drömmen. Håller tummarna stenhårt.
    Kramkram!

  95. Birgitta

    Då jag och mina två barn bor i ett kvarter fullt med barn och vår dörr alltid står öppen för alla vore det lite lyx att kunna göra eget bubbel att bjuda på! 🙂 God jul!

  96. Lisa

    Jag skulle vilja ha den här för den skulle vara fin i vårat nya kök som går i svart/vitt. Sen så dricker vi ju sjukt mycket kolsyrade drycker också 🙂

  97. Sara Eriksson

    Jag vill vinna för att jag är gravid igen!! 🙂 och med det kom suget på kolsyrat vatten. men..det hjälper mot mitt illamående med. Sen är den grymt snygg med! ���♡

  98. maria

    För att jag så gärna skulle vilja vinna något nån gång en sådan där maskin skulle passa perfekt hemma hos oss☺

  99. Benjamin Agnarsson

    En sodastream skulle jag vilja ha, för att göra kompisen gla’! I många år har han velat ha, men pengarna har inte räckt så bra… Att kunna få göra någon nöjd, tycker jag är en riktig fröjd. Därför skulle jag vilja vinna detta pris, för att få se en soda stream hemma på hans spis!

  100. mammalinda

    Det vore väldigt lyxigt för både mig och barnen att kunna fixa bubbelvatten själv hemma. Mycket bättre än att bära tunga flaskor från affären! Och mycket nyttigare än läsk och saft. Fast lika gott 🙂 Perfekt!!!

  101. Lisa Larsson Follin

    Jag vill vinna en sodastream så jag kan ge den till min mamma!<3 Hennes har gått sönder & nu när hennes man (min halvpappa) gått bort i cancer är det lite dåligt med pengar. Hon är verkligen värd denna 🙂 <3

  102. Hanna Tärnlund

    Då jag har slutat dricka läsk men övergått till kolsyrat vatten skulle det vara bra med denna så man slipper vara en miljöbov…

  103. anna m

    Jag har plågats av migrän flera gånger i veckan, men sedan i somras har det i princip försvunnit tack vare att jag började med LCHF. I samband med att jag började med LCHF har jag också dragit ner rejält på mitt cola zero intag och ihärdigt försökt gilla kolsyrat vatten eftersom det är lite roligare än vanligt vatten. Jag börjar acceptera det allt mer, och vid få tillfällen (speciellt när man dricker från nån som har en soda streamer) är det riktigt gott. Förutom att jag gärna vill ha en soda streamer så är färgen perfekt för mitt kök! Hoppas, hoppas, hoppas att jag vinner 🙂

  104. Helahea

    Här är dörren öppen för ungarna o dess kompisar de dricker läsk o bubbelvatten i mängder. Som jag släpar o drar på hem från affären. Tänk vilken lyx det hade varit att ha Sodastream Play på köksbänken. Älskar att ha ungdomarna här hemma så är de inte på byn o hänger ❤️ De berikar våra liv.

  105. Maria

    Skulle vilja vinna en sodastream till min svärmor som släpar hem ofantliga mängder mineralvatten och med denna skulle hon slippa det dessutom slita mindre på den onda rygg hon redan har .

  106. Mia söderström

    Vår gamla soda stream har gjort sitt. Och en sån här fin röd skulle verkligen passa hemma hos oss!!

  107. Ulrika

    På jobbet har vi en kaffeautomat som gör många olika sorters kaffe. Kaffet är alldeles för gott och dessutom gratis så många koppar blir det om dagen. En soda-streamer bredvid automaten skulle nog uppmuntra många av oss att köra ”varannan vatten”.

  108. Ztinis

    Hej Mirka,
    Jag väntar nu mitt andra barn och jag mår pyton (som man ska göra i början), med ettan mådde jag som en prinsessa från dag ett så detta är en helt ny upplevelse!
    Det som faktiskt hjälper när det är som värst är kolsyrat vatten och frukt. Det är typ det enda jag får i mig när det är som värst. Gubben får släpa hem litervis med loka och jag lovar att både han och jag skulle bli så glada över att kunna fixa mitt kolsyrade vatten från ”egen källa”.
    Korkar upp ännu en lokaflaska, petar i mig en kiwi (äter ca 5 st. om dan) och håller tummarna för vinst! 🙂

    //Kram

  109. Linda från finland

    Min 12 åriga son vill vinna den.Han har diabetes sedan han var 8 år och han får inte köpa bubbelvatten eller läsk när hans socker blir upp och ner,Skulle vara roligt att få göra egen läsk utan massor med socker i utan använda citron istället och minska på det söta.

  110. Nillan

    En perfekt julklapp till familjens ”papp”(norrländska). Han jobbar och sliter när han upptäcker att bubblet tryter. Orsaken till detta är att hans ”spätta” och son bubblat sig mätta. Så nu vill denna spätta göra de enda rätta, en ny soda stream är nog hans största dream.

  111. Caroline, i väntan på nummer tre!

    Jag älskar kolsyrat vatten och har önskat mig en sodastream sedan jag flyttade hemifrån, dels för att jag hatar att ha alla dessa pantflaskor liggandes överallt, men också för att det är mycket mer miljövänligt med en sodastream, jag slipper släpa på vattenflaskor och dricka från affären och behöver bara ta med patronen för att fylla på och ibland köpa någon smak till. I längden skulle det dessutom bli mer hälsosamt då jag hellre köper en dricka istället för en flaska vatten. Så det är en kombination av att jag tänker på miljön, hälsan och att jag helt enkelt är väldigt bekväm av mig 😉

  112. Helen ljungdahl

    Det skulle vara så kul att vinna en Soda stream, för då skulle brorsan få tillbaka sin,som vi just nu lånar på obestämd tid..

  113. Rebecca Järnefjord

    Jag älskar kolsyra! Och därför är läsk min stora last. Det blir att jag köper läsk istället för kolsyrat vatten i affären. Jag försöker gå ner i vikt och få bort allt onödigt socker som finns i läsk. Därför skulle en sodastream passa mig perfekt, den skulle vara en stor hjälp i min resa till ett nyttigare liv. Och dessutom få mig att bli miljövänlig genom att använda kranvattnet istället för att köpa läsk/vatten i affären.

  114. Jenny

    Jag skulle vilja vinna denna till mig själv. Jag har ingen och det är både tungt och dyrt att släpa hem bubbelvatten. Min 11-åring dricker hellre bubbelvatten än läsk ibland, vilket är bra, men det är jobbigt att bära hem olika drycker för olika barn. Så denna skulle göra det lite lättare.

  115. liselotte

    Jag är gärna med och tävlar. Vill vinna till min dotter som fick vår gamla, och så köpte jag nya fina flaskor till henne. Då passar inte de nya flaskorna till den äldre soda streamen, så det skulle passa bra med en ny så hon också kan göra bubbelvatten.

    1. Tiina

      Helt enkelt på grund av de fem S:en…
      SLIPPA få belastningsskador av
      att släpa hem tunga flaskor
      bubbelvatten…
      STRYPA det onyttiga söta
      läskdrickandet i familjen…
      SPARA miljön förstås…
      SPENDERA pengarna till annat
      än dyrt bubbelvatten…
      STILA lite med en snygg
      Sodastream på diskbänken…

  116. Evelina Hallerström

    Jag vill mer än gärna ha en till mina tre barn eftersom det är mycket nyttigare att dricka bubbel vatten än läsk och saft till fredagsmyset !

  117. Anita

    Genomgick en Gastric bypass för fem veckor sedan och ska dricka mycket. Tycker inte om vanligt kranvatten längre så det blir mycket kolsyrat

  118. Tiina

    Helt enkelt på grund av de fem S:en…
    SLIPPA få belastningsskador av att släpa hem tunga flaskor bubbelvatten…
    STRYPA det söta läskdrickandet i familjen…
    SPARA miljön förstås…
    SPENDERA pengarna till annat än dyrt bubbelvatten…
    STILA lite med en snygg Sodastream på diskbänken…

  119. Kicki

    Jag hade en sodastream, men gav bort den till pappa för att han skulle bli lite glad under en jobbig period, och jag saknar den hur mkt som helst! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en ny….och röd är ju alldeles fantastiskt fint:)

  120. Nina Saarenpää Holmertz

    Hej!
    Anledningen till att just jag vill vinna är att jag försöker gå ner i vikt men är beroende av Cola zero. Med denna kan jag istället dricka olika kolsyrade vatten & därmed minska Cola förbrukandet!!

  121. Veronica

    Jag skulle gärna vinna denna snygga röda åt världens bästa pappa. Inte nog med att det snart är jul, han fyller dessutom sextio år på annandagen! Tack för en bra blogg!

  122. Emelie

    Jag är gravid med mitt första barn och bubbelvatten är det ända som hjälper mot muntorrheten och det ständiga illamående. Blir dyrt i längden att köpa hem en massa Loka och Ramlösa så det vore toppen att kunna bubbla sitt eget vatten, plus att man alltid har det tillgängligt.

  123. Jill Schreiber

    Vi har aldrig haft nån sodastream, men det vore ju fint att slippa bära hem tunga flaskor med läsk och vatten från affären.
    snygg va den också!

  124. Helena Andersson

    Jag vill vinna för att överraska mina pensionerade föräldrar som alltid ställer upp för barn och barnbarn. Hemnet är alltid fyllt med mat och dryck till alla som vill ha och för att de ska slippa bära och släpa hem tung dryck så vill ga ge dem en härlig julklapp!

  125. Therese johansson

    Om jag har turen på min sida vill jag ge den i julklapp till mig själv. Jag älskar bubbelvatten men pga min fibromyalgi handlar jag väldigt sällan hem från affären då det blir tungt att bära.god jul till er alla och den lille i magen 🙂

  126. Mamma till fyra pojkar

    Men så fina tävlingar du har! =)
    Det är ngt speciellt med små pojkar och bubbelvatten eller bubbelvattenmaskinen som de kallar den här hemma. Att de kan vara så roligt att få göra bubbelvatten själv, behövs inte alltid så mycke att få det små att bli glada . Vi har en hemma men den sjunger nog sista värsen nu, hade varit så kul att vinna en ny, dessutom sådan här lyxig o fin. =)

  127. Agnetha

    För att jag gillar bubbelvatten!!! Känns som ett bra alternativ istället för läsk, men lyxigare än vanligt vatten.

  128. Sanna

    Jag har redan en men önskar att få en så jag kan ge den till min storasyster…. Hon brukar vara så hemskt ”läsk törstig” när hon kommer hem till mig

  129. Suzanne

    Jag och mina barn skulle så gärna vilja vinna den där. 🙂 Vi gillar bubbelvatten allihopa och på helgen kan man lyxa till med lite cola-smak också. Deras pappa arbetar som resande och är iväg 200 dagar om året, så om jag som inte är så stark i armarna slapp bära hem en massa flaskor från affären blir jag väldigt glad. 🙂

  130. Anja

    Jag vill vinna för att själv kunna bubbla. Är såå trött på att bära hem läsk med tillsatser och socker. Vill bubbla själv och veta vad jag ger mina barn.

  131. Anita Korsvall

    Jag skulle bli jätteglad om jag vann en sådan manick då skulle min slitne man slippa bära hem backar med ramlösa kram

  132. eleonore

    Hej! Om jag vinner en sodastream skulle jag ge den till min mamma som dricker JÄTTEMYCKET kolsyrat vatten, hoppas! Hoppas! :))

  133. Annica

    Jag skulle vilja vinna en Soda Stream för att vi dricker väldigt mycket kolsyrat vatten, med stor familj och många troll så går det mycket vatten. Det spar på miljön att göra eget och det finns så många goda smaker till. Tänk att slippa bära hem en massa flaskor som man sen ska bära tillbaka för att panta. Så för både plånbok och miljö önskar jag mig denna 🙂

  134. carro

    jag skulle vilja ha en sodastream för att vi dricker så otroligt mycket dricka och sen så är sambon pappaledig och jag ska börja plugga i januari så då kommer vi inte ha råd och köpa dricka så mycket längre så detta skulle vara perfekt att vinna 🙂

  135. Sofia

    Åhhh denna vill jag vinna till mina föräldrar! De har ett sommarhus dit de bär bubbelvatten för min skull (älskar bubblat) så vad mycket miljövänligare det vore om de hade en sådan på plats istället. Sen spar det ju mina föräldrars kroppar med som slipper bära bubbelvatten dit för min skull..

  136. Ella

    Hej
    Skulle verkligen vilja vinna denna då vår streamer verkligen sjunger på sista refrängen.
    Den skulle även bli en toppen julklapp till min sambo då han ”missbrukar” bubblat vatten.
    Håller tummarna

  137. Maria Adolfsson

    Den skulle min son bli glad för! Han pluggar på universitetet, och letar egen lägenhet. Det är mycket som behövs när man ska ha ” eget hushålle” …

  138. Pernilla

    Ohhh jaaaa, vilken läcker apparat. Vinner jag denna röda läckra bubbelmaskin ska jag ge den till mig själv i julklapp

  139. Sophie Jansson

    Hej! Skulle vilja vinna denna eftersom våran gamla sjunger på sista versen. Just nu är jag mammaledig med min lilla dotter Trixie och då är ju inte ekonomin den bästa! Så det hade varit kul att få en julklapp till sig själv!

  140. Towe Holmberg

    Jag vill vinna den så slipper jag bära en massa vattenflaskor upp för trapporna. I vår familj har vi en mjölkallergisk dotter som måste dricka annat än just mjölk och då vore en Sodastream himmelriket för henne och oss

  141. Helena

    Jag vill vinna en Soda Stream Play för att ge till min älskade mamma och pappa, en röd skulle passa perfekt i deras kök. En perfekt julklapp och en liten tröst för att jag inte kan åka hem över julen.

  142. Tuija

    Skulle verkligen vilja vinna en sådan med förhoppningen att få barnen att dricka mer vatten, för det måste väl vara roligare om man får ”bubbla igång” det själv???! 🙂

  143. Camilla Forsgren

    Jag vill ha en Soda stream för att jag skulle vilja överraska min man med en sån i julklapp. Vi dricker väldigt mycket läsk/bubbelvatten och skulle verkligen behöva en soda stream för att spara pengar då vi inte har så gott om sånt. Tyvärr är de ju lite dyra i inköp så därför har det aldrig blivit att vi kunnat köpa en själva. Så nu håller jag tummarna hårt att vi ska vinna den här! 😀

  144. Agnes Grape Nutti

    Våran sodastreamer är trasig och mina tvillingdöttrar på 2,5 älskar sitt ”bubbevatten”. Jag hade gärna velat vinna denna då ekonomin är skral då jag är föräldraledig med lillebror på sex månader.

  145. Jessica

    Lilltjejen i familjen älskar bubbelvatten, och smaksätter gärna efter egna idéer! Det vore toppen om ”tomten” vill ge en bubbelmaskin i år!

  146. Maria N

    Detta är perfekt produkt till mig å min familj eftersom vi älskar bubbelvatten å speciellt läsk. Skulle spara många slantar och miljön. Perfekta julklappen till oss

  147. Malin

    Jag vill vara med och tävla om denna soda stream. Som gravid så har ett av min stora cravings varit coca cola. Ack så otroligt gott men nu börjar det göra väldigt stora hål i plånboken. Men som du med största sannolikhet vet så är det ju så svårt att låta bli det man helst vill ha som gravid 😉 En soda stream med smaktillsats skulle underlätta mycket för plånboken och mitt samvete 🙂 Sen när bebisen väl kommit ut, som jag hoppas är väldigt snart, så kan den hjälpa mig att bli av med cola behovet då jag tycker väldigt mycket om bubbelvatten. Ha det toppen!

  148. susanne j

    Jag skulle behöva något som muntrar upp lite i tillvaron just nu. Känner mig som om en ångvält har kört över mig -igen.

  149. susanne

    Jag skulle vilja vinna för att min nuvarande sodastreamer (som är flera år i nacken) börjat lägga av. Jag och barnen äääälskar kolsyrat vatten och med mycket annat att prioritera här hemma än en sodastreamer just nu skulle det vara kanon att få vinna en ☺ kram.

  150. Annika

    Helt enkelt därför att det går åt en 1,5 l petflaska om dagen i detta hus så det blir mycket släp från affären. Perfekt julklapp till vår familj!

  151. Liselott Eriksson

    Jag skulle vilja vinna därför att vi köper hem alldeles för mycket bubbelvatten på stor flaska.Blir både tungt o mängder av pant! Men jag föredrar bubbel ist för läskeblask

  152. janina

    Hohoho när min sodamaskin gått ur ti’n och jag nu inget bubbel får dricka så skulle jag bli så glad att jag hicka om jag denna gåva kunde få skåda 🙂

  153. Jenny

    Jag älskar kolsyrat vatten men då både jag och min sambo är sjukskrivna med väldigt begränsad ekonomi har vi varken råd att köpa en Soda Stream eller bubbelvatten på flaska (mer än till ”fest” då och då). Därför skulle vi bli oerhört glada över att vinna en sån här maskin!

  154. Alexandra

    Ja skulle egoistiskt vilja vinna den till mig. Har väldigt svårt för att kosta på mig själv något och det har blivit ändå värre sen ja blev mamma. ( nån som känner igen sig

  155. Evelina

    Jag skulle vilja vinna en sodastream för att öka mitt vattendrickande nu under graviditeten. Jag är superduktig på att dricka vatten på arbetstid (där har vi en kolsyrepump woho) men hemma är jag alldeles för dålig, vilket resulterar i galen huvudvärk och klagomål från BM. Så med denna prylen skulle det underlätta både hemma och hos barnmorskan vid provtagningen heheh!

  156. Lisa

    Skulle vilja ha en hemma, då min pojk som är 7 år ääälskar bubbelvatten med citron i! Nu dricker han detta bara hos sin mormor så de vore gott att ha hemma!

  157. Jeanette

    Jag skulle vilja vinna en Sodastream till mina döttrar, som dom sen i sin tur kan ta med till stallet.
    Med en sodastream på stallet så tror jag dom skulle bli duktigare på att dricka ordentligt och dessutom ska alla andra på stallet kunna få ta del av den. Sen att den dessutom är väldigt snygg är bara en fördel.

  158. carina Andreasson

    Bubbelvatten är gott, tänk vad lätt att med ett tryck och ett plopp så har du bubbligt vatten,så gott!

  159. Bettan

    Hej mirka
    Skulle verkligen behöva en soda stream ,dricker mycket bubbelvatten både för ekonomin och det är tungt att bära hem
    Godjul
    Bettan

  160. Frida

    Å denna vill jag vinna!! Jag vill ha den då våran andra som hängt med några år inte längre funkar som den ska, den hade varit en perfekt julklapp till mina föräldrar då båda saknar den. Speciellt nu när mamma håller på att gå ner i vikt och dricker en hel del kolsyrat vatten. Kanske även jag kan lära mig att tycka om kolsyrat vatten då 😉
    Hoppas på tur 🙂

  161. Linda

    Jag vill gärna vinna,för jag behöver lite uppmuntran i livet… För snart ett halvår sen fick jag veta att jag har parkinson som är ovanligt vid min ålder och att jag är tjej.. Så just nu är det en kamp i att få rätt medicin och rätt mängd.. Så lite bubbel skulle kanske kunna uppmuntra i detta mörker..

  162. Josefine

    jag vill vinna en till min mormor som annars måste släpa flaskor med Loka/läsk/bubbelvatten. Utan bil blir det ganska tungt för henne att handla. En sodastream skulle underlätta rejält mycket. Håller tummarna! Skulle vara den perfekta julklappen till världens bästa mormor.

  163. eva

    hejj jag har alltid önskat mej en bubbelstream fast det finns inte alla gånger pengar
    till det man vill ha så därför hoppas jag vinna denna vilken lycka till jul detta skulle bli
    passar även på att önska dej med familj en skön jul

  164. Maria B

    Vi dricker massor av bubbelvatten, så därför köpte vi en sodastream för några sedan, men eftersom att jag har reumatism så köpte vi helt fel modell, det var svårt vrida fast flaskan i maskinen, att med ett enkelt klick få fast flaskan och kunna bubbla vatten låter ju fantastiskt, då skulle även jag fixa det och slippa be om hjälp, lycka för oss och miljön, slipper vi bära hem vatten med bubblor från affären. Så vi skulle bli rikitgt glada över denna snygga och praktiska sodastream 🙂

  165. Caroline F

    Jag skulle vilja vinna den till mig själv. Har extrem sjukhusfobi och ska föda barn i början av februari. Jag skulle gärna ha med mig lite eget bubbelvatten då jag på riktigt inte ens kan dricka kranvatten på sjukhus utan att få kväljningar… Tråkigt vore ju om min partner ska behöva springa till Pressbyrån stup i kvarten för att köpa dricka till mig!

  166. Cilla

    Skulle gärna vilja vinna denna röda, snygga SodaStream för att ge min son i julklapp! Han har nyss flyttat för studier och har önskat sig just en SodaStream. Så det skulle vara roligt att få ge honom denna!