Trettonbarnsmamman

Veckans mage m.m

Hej alla fina:-)

Helgen gick i en rasslande fart och det är måndag igen. Alla barnen är lediga idag då det är studiedag i skolorna och Bennys och Victors bästisar från Torstuna kom till oss imorse för lek m.m under dagen:-)

Vi har återigen haft tur med att få fint väder även om det har blåst lite. Daniel kom och var hos oss över helgen och vi har varit ute mycket och tagit hand om tomten osv. Jag har varit rätt ur gängorna sista tiden men börjar komma tillbaka till det normala igen.

Jag glömmer lätt bort att fota under helgerna men igår tog Selina lite kort med min mobil och passade då på att ta nya magbilder ( fast det blev i helfigur denna gång ).

image

Vecka 20 + 0 igår ♥

Vi hade härligt fredagsmys till Idol och Lilja är då överallt och ingenstans. Hon går från famn till famn, busar och stojar och njuter av allas uppmärksamhet:-D

image

Hon är också snabbt framme om hon ser att någon äter någonting för att tigga till sig en smakbit.

image

Nybadade tjejer ♥

Vi har även hunnit smycka till Peters bil med lite ego-reklam.

image

Tanken är att även jag ska ha dekaler på min bil men jag måste fixa nya med en annan färg på texten – svart text på en svart bil blir inte så bra;-) När vi fixade dekalerna körde jag en vit bil…..

Idag var vi uppe tidigt trots en ledig dag. Till klockan 9 hade jag hunnit bla duscha, fixa frukost/äta, bada några barn, klippa Benny, Nellie och Älva och dammsuga. Sen fick det bli en kaffepaus för mig….en lång sådan:-D

Jag måste börja ta tag i föreläsningen jag ska hålla på lördag. Jag vet ungefär i huvudet hur upplägget ska bli men ska nog för säkerhets skull få ner de tankarna på papper också….in case of hjärnsläpp;-)

image

Fick fina blommor igår av maken ♥

Hoppas alla får en finemangens dag!

Kramis ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Du är så OTROLIGT vacker!!!
    ❤❤❤❤❤❤❤
    Kan inte förstå att du fött så många barn! Du ser ut som en färsk nyponros ju!! Ser så ung ut och bara strålar! 🙂

  2. Anna

    Hej fina Mirka!
    Så fin mage! Jag är i v 18 så några veckor efter dig men bara med min andra 🙂 jag tänkte bara fråga var Älvas super fina pyjamas är köpt? Kram

  3. Lena

    Han är ju bara för gullig din kära man.Fin tunika eller klänning du har .Ha en fin höstdag med barnen-Va fin bilen blev.
    Kram Lena

  4. 3 barnsmamma

    Underbart att fortfarande bli uppvaktad med blommor efter så många år och barn tillsammans, jättegulligt verkligen:-)

  5. mormor Mia

    Är det en familj eller ett företag ni har? blev fundersam när jag såg reklamloggan på bilen, verkligen en annorlunda familj som kör med reklam för fam. bilen.

      1. mirkak

        Jag gör i allra högsta grad gratisreklam för min egen blogg 😉 Och även för portalen jag bloggar hos! Resten får stå för dig själv 😀

      2. Anki

        Förstår inte alls att det skulle vara något konstigt när man gör reklam för sin blogg. På min tidigare bil så gjorde jag reklam för min kennel och det vet jag många som gör…. Ser inte alls något konstigt med det!

    1. cappicio

      Att vara förälder i en familj är som att driva ett företag
      Man är vd och bestämmer.
      Man är logistik chef när man ska hämta/lämna barn och med flera barn fler hämningar o lämningar.
      Man är ekonomichef samt inköpschef…
      För att toppa det hela som en liten kostchef osv
      Det enda som är annorlunda är väl lönen 🙂