Trettonbarnsmamman

En kväll med vänner och en present

Ikväll rymde jag hemmet och sällskapade med 3 kära vänner över en god middag. Charlotta och Katarina från Loppi, Carola och jag åt fantastisk god mat i Uppsala och hade bara helt enkelt en väldans trevlig kväll på alla sätt och vis.

image

Tack mina vänner ♥

Igår kom min kära make hem med en överraskning som gjorde denna fru riktigt glad. Är det någonting jag hatar så är det när viktiga hushålls-saker inte fungerar som de ska. Våran dammsugare har ju varit halvt kaputt sen några veckor tillbaka och jag dammsuger minst 2 gånger dagligen så en dålig apparat gör mig grinig.

image

Nu har jag en ny älskling att dansa runt med och den har dessutom väldigt fiffiga funktioner på handtaget så därifrån kan jag starta/stänga av och höja/sänka sugeffekten 🙂 Jag behöver inga blommor eller choklad eller dyra smycken m.m – ge mig bra fungerande saker som gör hushållsarbeten lite enklare/trevligare så är jag den gladaste frugan i landet 😀

God natt ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janne

    Härligt Mirka
    Min Johanna blev också glad när jag gav henne en exakt likadan maskin 🙂 Måste också säga att du blev grym med lugg uppe på Formex!
    Kram Janne

  2. Anki

    Håller med dig, hushållsgrejor som fungerar o underlättar vardagen är glädjeämnen bara det 😉 En fungerande dammsugare är ett måste när man som jag har ett gäng hundar + familj som drar in diverse…..
    Kramar från Skåneland