Trettonbarnsmamman

Ny hårfärg, samtal m.m…

Klockan sex i morse var det en blå himmel och såg ut att kunna bli en fin dag idag. Nu klockan 11 får jag nog inse att det kanske inte blir så. Molnigt och kallt ute igen . Ja ja, bara det kan bjudas på lite sol imorgon som är jag glad 😉

image

Jag har färgat håret. Vad tror ni, blev det bra?

image

Svårt att fånga Davids leenden på foto men ibland lyckas man ♥ Han kan skratta och prata hur mycket som helst men så fort kameran/mobilen kommer fram blir han allvarlig 😀

Nellie och Älva är ju lediga på fredagarna vare sig de vill eller inte. I morse hade jag utvecklingssamtal på förskolan och tjejerna blev sura för att jag åkte dit själv. De ville vara på förskolan ju. Men de fick snällt stanna hemma och gosa med pappa 🙂 Samtalet gick bara bra. Det märks på de att de tycker om att vara på förskolan, det är aldrig några som helst problem med de osv. Jag hade själv den bilden också så det kom inte direkt som en överraskning men kul ändå att höra det från pedagogerna. Om ett tag ska vi åka till veckans sista sjukhusbesök sen ska Linnéa på bio och vi hämtar Emmelie från hennes jobb i Knivsta.

image

Emmelie ska följa med oss till Furuvik imorgon 🙂 Kevin vill inte hänga med, hans exakta ord: ” Jag är nog lite för gammal för sånt nu. ”  😀 Det är ju helt upp till honom att välja.

Jo, angående nytt hårfärg…..

image

Nog för att jag tycker att färgen är skitsnygg så har jag inte kommit så långt som att färga mitt eget hår….ännu.

Det är Jennifers hår som fått denna vackra färg och hon är supernöjd 😉 Ska ta kort på henne när hon har kommit hem så får ni se.

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. mirkak

      Jo då det finns bälte 🙂 Jag skulle ta upp honom direkt efter och fotade nära så ingen risk för att ramla ur 😉

  1. Anita

    Hårfärg ??? Ny eller… ? Vill bara säga att jag tycker du är en fantastisk kvinna.. alla barn och all kärlek, omtanke ! Suveränt ! Ha ett fortsatt bra familjeliv, lev nära och lyckligt !

  2. Helena

    Du är vacker som du är Mirka! Personligen tycker jag du har för ljusa färger för att ha en sådan markant hårfärg. Du skulle se väldig blek ut.