Det Göteborgsbaserade bageriet Almondy som gör de kända naturligt glutenfria mandeltårtorna, efterfrågade världen över (Närmare bestämt 50 länder runtom i världen säljer tårtorna) har nyligen lanserat Almondy Marabou Schweizernöt, och ja precis som det låter – ett samarbete mellan Almondy och chokladklassikern Marabou Schweizernöt. Crunchiga hasselnötter och fyllig chokladkräm som varvas med Almondys mandelbottnar. Allt överdraget med ett lager härlig Marabou Mjölkchoklad. En superenkel och god fika att bjuda på. Så skönt att ha hemma i frysen för spontana fikastunder. Gott, enkelt och dessutom glutenfritt. Vi brukar ofta ha olika Almondy-tårtor i frysen och ta fram när vi känner för lite gott till kvällsfika 🙂 Du hittar tårtorna i frysdisken och de tinar upp på kort tid ( ca. 30 min ). Jag brukar ta fram de när det kommer gäster och lagom att allt annat är framdukat osv så är de klara att serveras.
I samarbete med Almondy
åh så gott blir så sugen nu de är jätte goda .måste prova den nya oxå.
är ju nästan så man dreglar här så goda de är hahhahaha 😉
Mmm… Det är ju fredag idag hihihi.. Min favorit var daimtårtan med apelsin smak.
Kul med en ny smak, min favorit har länge varit daimtårtan (älskar daim) och brukar ha en i frysen om man får oväntat besök =)
http://www.diningandcooking.blogg.se