Igår åkte jag, Peter oh Lilja till Bålsta för att äta en 5-rätters middag på Lidls pop up – Dill restaurang.
Det är en restaurang som åker runt till vissa städer i Sverige för att under några dagar servera 5-rätters ihopkombinerad av Angela Hartnett, en stjärnkock som har bla arbetat med Gordon Ramsey och driver 4 restauranger i London.
Läs mer HÄR.
Platserna till restaurangen har gått åt fort oh jag förstår nu varför 😉
Vi delade bord med ett trevligt par från Bålsta och hade en fantastisk kväll.
Några av de urduktiga kockarna 🙂
Menyn
Passade på att fota lite mellan rätterna 😉
Första rätten. Kycklingbitarna i skålen till vänster var sååå goda oh har fått recept på de. Bollarna var fyllda med risotto oh mozarella och helt fantastiska.
Laxen var den godaste jag laxen jag ätit!
Tortelli med skogssvamp, spenat och parmesan – även det försvinnande gott!
Entrecote med lök och glömda morötter var helt fantastiskt gott.
Efterrätten var verkligen pricken över i:et! Det absolut godaste jag någonsin ätit i efterrättsväg! Hade vi suttit själva så hade jag nog slickat ren tallriken 😀 😀
En helt fantastisk matupplevelse fick vi och jag kommer absolut att försöka boka in oss om de gör nya turneer!
Hej! Skulle inte du kunna dela med dig av recepten här på
Bloggen?:)
Låter så gott ! Har missat detta trots att jag bor i Bålsta , var det prisvärt ?
Tack för din Mycket Trevliga blogg , läser den VARJE dag ! Kram
Jag tycker att det var prisvärt – 350kr per person 🙂
Tack för ditt snabba svar , får hålla utkik efter nästa tillfälle i Bålsta
Ha en underbar sommar !