Mirka Norrström är trettonbarnsmamman i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Familjen består av Peter 51 år, Mirka 42 år, Kevin 17 år, Linnéa 15 år, Jennifer och Benny 12 år, Selina 11 år, Victor 9 år, Oliver och Alice 8 år, Thor 6 år, Nellie 4 år, Älva 3 år, Lilja 1 år och David, född i februari 2015. Dessutom tre stycken bonusbarn: Emmelie 28 år, Daniel 22 år och Mikaela 21 år. Familjen har även medverkat fem säsonger i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)
Mail: [email protected]
Mirka Norrström är trettonbarnsmamman i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Familjen består av Peter 51 år, Mirka 42 år, Kevin 17 år, Linnéa 15 år, Jennifer och Benny 12 år, Selina 11 år, Victor 9 år, Oliver och Alice 8 år, Thor 6 år, Nellie 4 år, Älva 3 år, Lilja 1 år och David, född i februari 2015. Dessutom tre stycken bonusbarn: Emmelie 28 år, Daniel 22 år och Mikaela 21 år. Familjen har även medverkat fem säsonger i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)
Mail: [email protected]
När jag gör köttförslimpa så blandar jag i fransklöksoppa & cream fräs i köttfärssen & den formar till en limpa & in i ungnen enkelt & gott inga kryddor behövs mer än löksoppan
jag blev så inspererad att jag gjorde in första köttfrslipa igår, lite mer än halva är nu skivad i frysen.. skönt å slippa stå å steka en evighet (som med panbiff och köttbullar) vi hade potatis och gröna bönor till, dottern älskar gröna bönor.. hon älskade maten å åt massor, vi vuxna med..
Ser väldigt smarrigt ut 🙂 men med en massa örter i limpan blir den ännu godare 🙂 och vi brukar ha potatis och rotfrukter runt om i formen väldigt smidigt när allt är klart samtidigt 🙂
Gott! 🙂
Jag brukar lägga potatis, morötter och rödlök i klyftor, runt om.
Ha oregano i smeten till köttfärslimpan.
Sedan penslar man allt med en blandning av soja och flytande margarin.
Det ska även ösas med buljong efter halva tiden i ugnen.
Hur som helst är det jättegott! 🙂
Brukar äta det som det är eller med en kall sås till gjord på gräddfil.
När jag gör köttförslimpa så blandar jag i fransklöksoppa & cream fräs i köttfärssen & den formar till en limpa & in i ungnen enkelt & gott inga kryddor behövs mer än löksoppan
hej Mirka
Vi träffades på mässan det var vi som sålde skyddsänglarna vår hemsida http://www.mag1c.se
mvh Carina
jag blev så inspererad att jag gjorde in första köttfrslipa igår, lite mer än halva är nu skivad i frysen.. skönt å slippa stå å steka en evighet (som med panbiff och köttbullar) vi hade potatis och gröna bönor till, dottern älskar gröna bönor.. hon älskade maten å åt massor, vi vuxna med..
Ser väldigt smarrigt ut 🙂 men med en massa örter i limpan blir den ännu godare 🙂 och vi brukar ha potatis och rotfrukter runt om i formen väldigt smidigt när allt är klart samtidigt 🙂
kan man få receptet?? =)
Hur lång behöver limpan vara om man ska föda så många =)?
Jag använde 1.3 kg köttfärs och det räckte precis 😀
Gott! 🙂
Jag brukar lägga potatis, morötter och rödlök i klyftor, runt om.
Ha oregano i smeten till köttfärslimpan.
Sedan penslar man allt med en blandning av soja och flytande margarin.
Det ska även ösas med buljong efter halva tiden i ugnen.
Hur som helst är det jättegott! 🙂
Brukar äta det som det är eller med en kall sås till gjord på gräddfil.
Önskar en bra dag! 🙂
Ser jätte gott ut 🙂
/ Maria husetfullt
Köttfärslimpa är så jäkla gott. Skall nog göra det snart 🙂
Kan man få receptet på den. 😀
Mitt recept jag har funkar ju inte då den blir platt hehe
Min dotter tjatar om köttbullen i ugnen o nu kanske
Jag kan göra den igen…ler..
Mvh camilla
det ser godt ud 😀