Trettonbarnsmamman

Blev ju helt ok :-)

Köttfärslimpan blev faktiskt helt ok 🙂 och såsen jag gjorde av skyn blev riktigt god!

image

Jag är mätt och nöjd 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kicki

    När jag gör köttförslimpa så blandar jag i fransklöksoppa & cream fräs i köttfärssen & den formar till en limpa & in i ungnen enkelt & gott inga kryddor behövs mer än löksoppan

  2. lillys mamma

    jag blev så inspererad att jag gjorde in första köttfrslipa igår, lite mer än halva är nu skivad i frysen.. skönt å slippa stå å steka en evighet (som med panbiff och köttbullar) vi hade potatis och gröna bönor till, dottern älskar gröna bönor.. hon älskade maten å åt massor, vi vuxna med..

  3. Emelie

    Ser väldigt smarrigt ut 🙂 men med en massa örter i limpan blir den ännu godare 🙂 och vi brukar ha potatis och rotfrukter runt om i formen väldigt smidigt när allt är klart samtidigt 🙂

  4. Caroline A

    Gott! 🙂
    Jag brukar lägga potatis, morötter och rödlök i klyftor, runt om.
    Ha oregano i smeten till köttfärslimpan.
    Sedan penslar man allt med en blandning av soja och flytande margarin.
    Det ska även ösas med buljong efter halva tiden i ugnen.
    Hur som helst är det jättegott! 🙂

    Brukar äta det som det är eller med en kall sås till gjord på gräddfil.

    Önskar en bra dag! 🙂