Trettonbarnsmamman

Vad säger ni??

Jag funderar på att ha en liten bloggträff i Enköping om intresse finns 🙂 Vad säger ni….Finns det några som vill komma på en bloggträff tro?

Det här är en idé som kom idag och jag vidareutvecklar den gärna om ni vill 🙂

Första tanken är att träffas över en fika, lunch eller middag, mingla runt, umgås och ha det trevligt för en billig peng…..

Sen kan idéen växa mycket mera och vem vet – kanske kan jag fixa ihop fina goodie-bags också 😉

Så är ni intresserade? Kom gärna med tips och idéer 🙂

Det skulle vara så kul för mig att få chansen till att träffa åtminstone en del av mina läsare ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Vart anmäler jag mig och måste man ha en blogg? 🙂

    MIRKA SVARAR: Jag tar emot anmälan så fort datum är bestämt och man behöver inte ha någon blogg 🙂

  2. Ann-sofie

    Hej mirka jag bor i knivsta och skulle jätte gärna komma på din blogg träff
    om jag får? de skulle vara så kul att få träffa dig. jag läser din blogg varje dag
    tycker att du har en sådan underbar familj. har följt din blogg ända sen ni va med i familjen annorlunda första gången. hoppas att vi ses på träffen kram / ann-sofie

  3. Tiina

    Idén om en bloggträff är ju kanon. Din blogg är ju dock så populär så du kanske får ha 2 träffar då alla som vill kanske inte kan komma/få plats samtidigt. Jag skulle mer än gärna komma och har inte såå värst långt till Enköping heller.

  4. mamma till Jennifer

    Det låter ju jättekul! Bor i Ransta(en bit utanför Sala) så jag har inte så långt att åka! Har följt din blogg ändå sen ni var med i Familjen Annorlunda första gången! Är grymt imponerad över hur du får allting att flyta på så fint med alla barnen! Har nyss fått mitt första barn och ibland känns det som att jag inte hinner någonting mellan ammningar och blöjbyten! 🙂 kram på dig och hoppas vi ses snart!

  5. Åsa Garding

    Låter jättekul, jag är intresserad av bloggträff. Har inte varit inne så länge på din blogg, men tycker att det är en rolig idé.

  6. Andrea

    Hej!
    Har ingen egen blogg, men läser din varje dag! =)
    När är träffen tänkt?
    Bor själv i Sundsvall, men skulle gärna vilja komma och träffa er! =)

  7. Pia

    Åhh vilken bra idé! Skulle gärna komma till Enköping för en träff, låter jättetrevligt!Du är ju helt fantastiskt bra på att ”ta tag i saker” !! Följer bloggen dagligen :-)Är liksom fast nu…hihi. Du skrev att du gärna tar emot ideér så här kommer ett förslag…Kan det kanske uppskattas att det samtidigt finns någon försäljning av ex barnkläder eller annat som kan vara trevligt? Jag skulle gärna lasta bilen full med lite av det jag gör bl.a barnmössor,napphållare,förkläden mm Allt i Glada Färger & Mönster. Kika gärna in på http://www.fundesign.se och hör gärna av Dig om intresse finns hos Dig & om Du tror att det vore nåt för boggträffen.
    Ha en bra helg!
    Pia // http://www.fundesign.se

  8. Anna

    Hej Mirka!

    Bloggträff, så kul. och ngt jag skulle vilja vara med på.
    Jag kommer att ta bilen från Sthlm, och se det som en utflykt. Kanske ngn mamma vill följa med i min bil.

    / Anna

  9. Neta

    Vet du verkligen vad du ger dig in på nu? 😀 Du får nog hyra sporthallen då eller ha begränsat antal pers.;) Tror intresset kommer att bli gigantiskt och jag skulle gärna komma men skulle förmodligen inte komma i närheten av er med min rullstol i trängseln så jag avstår nog. Läser ju annars både hos dig och Carola men morsar nog p åer på Ikea eller Gränby nån gång i stället. 😉

  10. Ellan

    Att ordna något i södra delarna av landet hade inte varit helt fel…..Någon som har idéer och förslag. Har bara tänkt att föda mitt 4:e barn bf 4/5) först och sedan förhoppningsvis kunna gå igen (besvärlig foglossning) sedan är jag på, hade varit så himla roligt och väldigt välbehövligt för oss mammor 😉
    Kram på er!

  11. Martina N

    Låter skitroligt med en bloggträff men det är lite långt att åka för bara en fika eller middag tyvärr. Hoppas ni får trevligt iallafall. =)

  12. Ellinor

    Hej!Låter som en toppen ide men då jag jobbar varannan helg&inte har körkort,tror jag det blir svårt att få till för min del men tack för inbjudan&klart ATT jag kommer om det bara går!

  13. Carina Persson

    Åh Mirka, så roligt det hade varit. Men jag bor för långt bort och kan inte bara åka så där över dagen. Jag bor ju i Skåne och skulle i såfall behöva hitta någonstans att sova över. Jag skulle verkligen behöva komma ut lite, jag har inte varit någonstans utan barnen sedan första barnet föddes för 11½ år sedan. Och sedan min man dog har jag inte kommit ut alls utan att ha barnen med. Har det tufft just nu med en sjuk mamma och idag dog min bästa vän i en trafikolycka. Hon var 38 år gammal och lämnade sju barn efter sig. Jag är i chock.

    Men hur gärna jag än skulle vilja komma på bloggträff, så går det nog inte att ordna. Så synd, så synd.

    Hoppas att ni får riktigt roligt på träffen, alla ni som ska dit.

    Stor kram från Carina och barnen

  14. Maria

    Absolut! Va skoj!
    E inte bloggare själv längre, utan bara flitig läsare!
    O bor i Västerås dessutom…nära o bra!

  15. Johanna

    Hej Mirka!

    Vilket roligt initiativ.
    Jag bor i Enköping och har nu följt din blogg i några månader, sedan jag läste om er i våran lilla tidning.

    Jag skulle gärna vilja träffa dig och din lilla/stora blogg sfär.
    Dock bloggar jag inte alls själv, är det ett måste?

    Hälsningar Johanna

  16. Camilla råsberg

    Hej Mirka!
    Det låter som en jätterolig idé. Vi mammor som läser din blogg behöver komma iväg på lite trevligheter. Nu bor jag i skåne så det blir nog lite långt för mig att åka. Detta tycker jag du ska satsa på.

  17. Ingrid

    Oavsett vore det kul att träffas!! Blev så rumphugget sist när min mamma snodde mina barn. Hade ju tänkt de skulle få leka ihop ju. Så en revansch på det. 🙂
    Eller så kan ni komma hit! 😀

  18. Susanne

    Hej! Gud vad kul 😉 tyvärr så bloggar jag inte men följer din blogg Mirka 😉 men det vore kul med tips och idéer med att komma igång med blogg;) jag kommer jätte gärna 😉 kram

  19. Annelie

    Jätte bra idé =) jag skulle absolut komma.
    Vilken tur att man bor nära.
    Å va fint ni gjort i Kevins rum så såg det minsann inte ut när jag bodde där för 12 år sen =)

  20. Camilla

    Åh så kul det hade varit!!!
    Men 50 mil bort… 🙁 så synd.
    Men ni om ha möjlighet att komma kommer ju få en jätterolig upplevelse!

    Camilla, mamma till 5 pojkar <3

  21. sarah

    HEj hopp gummi.. hihi kanon kul ide..

    Bor i Västerås så de vore kanon kul! kanske till och med kanske lite shopping på ikea här i Västerås kanske vore en ide. AA ja bara en tanke..

    ha en toppen kväll!

    KRAM

  22. Lotta m åtta

    Åh! Det låter ju jätteskoj! Jag hade nog gärna velat komma…har strax över tjugo mil till Enköping tror jag. Så om bilen håller och inget annat hinder *hosthostharkel* finns så är jag på!

    Jättebra initiativ!

    =)

  23. maria

    hej hej måste säga att de så härligt o se eran familj, ni e er själva!
    ett stort plus från mig, ni e anledningen att ja ens tittar ….
    ni gör ett kanon ”jobb” som föräldrar o har en underbar familj kram maria

  24. Maria

    Oj vad roligt och vilket initiativ 😀 bor söder om sthlm men kan nog ta mig upp till dej om de så skulle vara 🙂

  25. Lottiz

    Hittade din blogg för ett tag sen och läser den nu nästan varje dag. Beundras av din ork, ditt lugn och tålamod. Tycker du har en härlig familj.

    Vilken bra idé med bloggträff, skulle vara roligt att vara med på 😀

  26. Taina

    Kul idé! Vi är ett gäng bloggande utlandssvenskar på den amerikanska östkusten som träffats IRL några ggr. Himla roligt för på något sätt ”känner” vi varandra innan vi ens har träffats. Tack vare blogosfären. Vi har träffats i NYC och det är inte helt fel. Sist vi var där var vi tvungna att besöka ”Sockerbiten” som är en äffär med svenskt lösgodis och DET är något vi som utlandssvenskar/finnar) längtar efter. Hoppas du får till träffen! Att du hinner med allt är en gåta för mig!!!

  27. Mamma till 3

    Hade mer än gärna kommit men bor alldeles för långt bort 🙁 Du får säkert ihop ett glatt gäng, med mycket skratt och snack 🙂

  28. Annika

    Vilken jättekul ide! Jag bor i Västerås så det vore väl perfekt. Spännande att höra och se hur det blir. Vart skulle detta hållas i så fall? Kram till min favvobloggare!

  29. Petra

    Vilket roligt initiativ! Jag kommer gärna!!
    Jag tycker din ide´är kanon och som du säger går det att utveckla den vidare vartefter.
    Själv bor jag utanför Sala tillsammans med min man och våra 8 barn så det är inte allt för långt från dig 🙂
    Härligt!
    Kram Petra

  30. Viktoria

    Åh vilken härlig ide’. Va en annan bloggerska ”att vara någons fru” som ordnade ett sånt i Malmö förra helgen och uppslutningen va stor. 180 personer blev dem, jag var tyvärr inte där men en vän till mig var och ger det mycket ros. Jag hade gärna kommit men känner att det är en bit att färdas! Men lycka till i alla fall / V

  31. Malena

    Wow, det skulle ju vara väldigt roligt! jag har ju följt dig sen du var med i första familjen annorlunda-omgången. Jag bor en bit bort, men åker gärna en bit för att träffa annat folk, kan vara kul för mina barn att göra en utflykt =)

  32. Elin

    Hej!
    Jag vill gärna att du ska ha en i stockholm eller så. Jag bor söder om stockholm, och jag är vän me Linnea på fb o skype. o vi är jätte bra vänner. så om du ska till stockholm på bloggträff, kan linnea me då också 😀