Trettonbarnsmamman

Ready to go…

image

Face off

image

Face on….
Redo för världen 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Blir faktiskt sur när folk anser sig ha rätt att uttala sig negativt om utseendet bara för att man lagt ut en bild där folk anser att man ser ”trött” ut! Även om jag inte tycker att utsidan är det viktiga, så måste jag bara få säga: Jag tycker du ser fantastisk ut för att ha burit, fött och nu uppfostrar 11 bustroll!! Och du är faktiskt minst lika fin helt ”naturell” (utan smink). Keep up te good work!

  2. marie

    hej ja inte konstigt du ser sliten ut när du inte sover hela nätterna;)vem som helst vet hur sliten man blir av sömnbrist!men inte stor skillnad på bilderna;)du har väldigt lite smink helt enkelt:D

  3. annelie o

    Vet du Mirka jag fick för mej att du skulle vara på galan igår fattar inte varför mene om du inte va där ska vi skälla på tv4 för dom verkat haft kul ..:) jag skulle velat vara där hihihi .
    Nu vill vi ha vååår visst 🙂

  4. Monica

    Hihhi ja man blir ju trött av vakennätter o du ser onekligen trött ut..Hoppas du snart får sova bättre!!!
    Vill bara lägga till en liten kommentar o de är de att folk får skaffa hur många barn dom vill de har jag aldrig lagt värdering i men vad jag som vän skulle säga om jag hade en nära vän som skaffat ”många” barn är:tänk på dig själv oxå glöm inte din egen kropp!!! Man ska hålla många år o finnas för de barn som fötts samt även orka barnbarn…..ingen moralpinne utan bara vad jag tänker på…ha de så gott!/Monica

  5. Elinvehmanen

    Hejsan jag är 9 år gammal och älskar dig på familjen annulunda du är bäst där hoppas du kan svara på det här medelandet 😀

  6. Annelie

    ville bara tillägga att jag tycker du är fin också men det var så rolig komentar till bilderna, så passande liksom!

  7. Jenny

    Hej hej.. måste fråga, hur orkar du? Jag har två pojkar, en tvååring och en på 9 månader. Jag är 26 år gammal och känner mig helt otillräcklig. Jag är visserligen kroniskt sjuk i besvärlig tarmsjukdom och reumatism, men ändå, jag har svårt att räcka till.
    Min lille är väldigt klängig och vill vara i famnen mest hela tiden, har inte dina varit så när de var små? Hur klarar man det med äldre barn som också behöver uppmärksamhet? Nu har min stora börjat på dagis och för första gången någonsin är jag ensam med lillen, känns väldigt ovant och jag får dåligt samvete över att han inte fått den tiden tidigare!

    Jag är jätte inspirerad av eran familj, hur ni kan ha så många men ändå väluppfostrade barn. Tack för att ni delar med er!! 🙂

    Önskar att jag också kunde ha en stor familj (har själv 5 syskon) men tror inte jag skulle orka med varken graviditeterna eller att ta hand om så många.

  8. BM

    Hej
    Jag vill skicka en liten hälsning.
    Både jag och min mamma följer ofta familjen annorlunda på tv och vi tycker att med de bilder och glada ansikten som era barn visar tycker jag inte att NÅGON borde klaga på att ni har många barn.
    Alla barn är olika och detsamma gäller alla vuxna.
    Att era barn är så glada visar bara att ni kan ta till vara på dem så varför ska andra klaga.
    Det finns många som bara har ett barn och vars barn inte är lyckliga. Visst alla barn har sina bra och dåliga dagar. Gör som ni gör det är ju helt klart uppenbart att det Fungerar. Annars skulle barnen inte vara så glada (även om det låter välldigt upprepande är det ändå sant)som det är.
    Lev och njut.
    Lycka till och vi hoppas vi får se mer av er på tv4.
    MVH
    Britt-Marie
    (född 84 yngst av 3 men med 6 morbröder/mostrar)