Trettonbarnsmamman

Nytt

Selina har det nya fina linnet från Vossatassar på sig 🙂

image

Gillar att deras kläder är så förgglada 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea Petersson

    Hej Mirka!
    Jag är en av dem som också ”lärt känna” er på ”Familjen annorlunda”. Tycker mycket om er och följer gärna din blogg.
    Jag har själv många barn och vet hur oerhört mycket det ger och betyder, även hur mycket energi det kräver! Men den får man ju oftast igen på sätt och vis. Jag är glad att ni och andra vågar vara ”annorlunda” och inte måste leva exakt likadant som medelsvenssons, även om varje familj i sig är unik med sina personlighet och gåvor. Vi får ju också olika förutsättningar och med/motgångar i livet, som formar oss.
    Tänkte på när jag såg en skymt av ert kvitto att ni kanske skulle tjäna på att handla på Coop och utnyttja deras återbäring. Jag vet flera familjer som verkligen tjänar tusenlappar på det. Det kanske ni redan gör? Det var bara en tanke..
    Hoppas Du får en bra dag! Duktigt att du fixar att kämpa på med träning och kost mitt i allt! Du är ett föredöme, tycker jag!
    Kram, Linnea

  2. Audrey

    Moi Mirka! Alla era barn är så himla vackra! Och namnen ni har valt passar perfekt till barnen. Jag tycker att Benny verkar så himla cool och rolig, då han påminner så mycket om min lillebror när han va liten. Han fick mig alltid att skratta. Sen tycker jag att du har all rätt att bli irriterad på vissa som skriver elaka saker på din blogg eller nån annanstans. Folk är så avundsjuka på dig och då beter dom sig så illa. Men försök skita i såna människor! Du är helt fantastisk och har en underbar familj!
    Många stöttande kramar <3

  3. Annica

    Hej Mirka! Är 20 år och har följt (följer) alla säsonger av familjen annorlunda och har fastnat vid er familj extra mycket. Både du och Peter verkar vara så genuint ödmjuka människor och jag är imponerad och fascinerad hur ni uppfostrar elva barn med kärlek, respekt och omtanke. Ni har så fina barn och jag önskar verkligen att den dagen jag ”skaffar” (hatar det ordet egentligen eftersom det låter så…tvärgjort?) barn att jag kan förmedla den trygghet ni utstrålar i min uppfostran. Tack för fina program och en jättefin blogg. Hälsa hela familjen och fortsätt som ni gör, ni är så bra!
    Kram Annica