Trettonbarnsmamman

God förmiddag!

Måndag igen….Peters sista arbetsvecka sen kan hela familjen njuta av ledigheten 🙂 Inte för att det blir så mycket ledighet egentligen med renoveringar, flytt, körkort mm 😀 Men nog ska vi hinna hitta på lite roligheter också.

Nellie har för andra dygnet vaknat riktigt piggelin runt kl. 4 på morgonen och det har tagit över en timme innan hon somnat igen *gäsp*
Idag ska jag ringa några viktiga samtal, få iväg viktiga papper mm.
Selina har sovit hos min syster och de kommer före kl.13 då jag ska passa min systerdotter Denise när syrran jobbar några timmar 🙂
Jennifer ska iväg på äventyr med Jeanina, hennes gudmors dotter 🙂

Hade en familj här och tittade på lägenheten och de ville gärna ha den men har tyvärr bara plats nr. 13 så det ser nog inte så lovande ut för de 🙁 Idag kommer en till familj nån gång under dagen….

Tusen tack för era tips för olika sidor med väggtexter – Håller på att kolla igenom de alla men det finns ju såå mycket fint att det är inte lätt att välja och bestämma sig för vad man vill ha 😀
Jag skulle helst vilja ha hjälp av någon som verkligen gillar och är duktig på inredning för jag suger på det området!
Jag har verkligen inte fantasi nog för att se framför mig hur det kan tänkas se ut 🙁

Så om någon känner sig manad att hjälpa mig, vara en bollplank åt mig – maila mig så förklarar jag närmare hur jag har tänkt mig ungefär att det ska se ut 😉 [email protected]

Thor har blivit till en riktig mini-terror – Bulldozer from hell liksom! Inget illa menat så men han är en stor retsticka just nu och det finns inte mycket/många som stoppar honom 😀 Han är stark som en oxe och rår på alla sina större syskon också men helst är han och små-jäklas med lilla Nellie….Håller fast hennes ben när hon ska gå mm och Nellie blir helt galen på Thor! Annars ger Thor tjuvnyp till de äldre, kastar saker på de mm så nu är det hårdhandskarna som ska på gällande Thor.
Tyvärr så är han så van att han fått göra vad som helst utan att syskonen agerat tillbaka och även om jag säger till syskonen att inte acceptera hans beteende och att ge igen så gör de inte det oftast….
Men vi ska nog få ordning på den lilla busen också 😀

Nu kommer de som ska titta på lägenheten så see you 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Soffi

    Tack för svaret! Jag kan säkert maila dig lite bilder från mitt hem, o tips på ”bra-att-göra-grejer-utan-att-bli-ruinerad”. Om du vill?

    MIRKA SVARAR: Jättegärna 🙂

  2. A-L

    Hejsan!!

    Du skulle nog fundera på chabby chic inredningssti. Ett annat tips är att ni ser över värmeanläggningen så att ni inte får så dyra uppvärmningskostnader.
    Ett tredje tips är att ni gör ett garage av delar av huset. Ni har ju mycke pojkar som kanske gillar att skruva i bilar i framtiden. Det är ju högt till tak där ni har scen. Kom i håg att man absolut inte får slå av värmen på vintern för då fryser ledningarna sönder som gör att det blir mycket dyra reparationskostnader!!

  3. Ingela

    Oj det finns mycket inredning att göra i ett hus..Rom byggdes inte på en dag och det lär ju bli jättebra då nu är klar:-) Har även mailat dig för någon vecka sen dock inte ang inredning utan annat krafs hihi ville ha råd osv men nu är det bra…Antar du inte haft tid att svara:-)
    Tillägger dock att jag är ingen stacker som mailar dig haha tycker du är en fin person med dubbelt så många barn som mig så kan ge råd osv…Tur din blogg finns alltid kul att läsa 🙂

    Kram

  4. Camilla

    Som några andra skrivit:styleroom,tradera men även bloggar,blocket mm finns det mängder.Loppisar och köpa färg så kan man åstakomma massa fint =)
    Men framförallt inredningstidningar har massor,man får lite ideer ifrån enna tidningen och så lite ifrån nästa och så vips så har man kommit på vad som passar för just sej,och det rummet =)
    Är det barnens rum då finns det ju hur mycket idder som hellst*L*

    Lycka till med körkortet!!! Håller själv på med just de.
    Och grattis till nya huset =)

  5. Linnéa

    Åh inredning som är så roligt! Man kan göra så mycket men ändå krävs det så lite! 🙂 Har precis fått vara delaktig i att inreda och måla granndotterns (1,5år) rum, blev super mysigt! Lycka till med allt!

  6. jennie

    styleroom.se där hittar man massor av ideer och kan titta i andras album hur de har renoverat och fixat hos sig 🙂

  7. Soffi

    Hej!

    Vad vill du ha för inredningsstil? Själv älskar jag Shabby chic, så det kan jag tipsa om 😉

    MIRKA SVARAR: Precis vad jag är lite inne på – Vill ha det ljust så det blir vita väggar typ överallt, färgklickar med kuddar, gardiner och sånt

  8. c

    Glömde av någon anledning att tipsa dig igår. Tradera! Där är det många affärer som budar ut sin texter till bra priser. Tror att min väggtext kosta runt 20kr inkl frakt (Förändra din tanke och lev din dröm.) 🙂

  9. Mamma Marina

    Pust, vi har oxå en jobbig 5-åring hemma nu just och det är lillasyster som får sig nu just. Mina nerver börjar tryta, skulle vara intressant att höra hur ni tacklar liknande problem. Vet att det går över, men nu just känns det som våra dagar är ett evigt grälande.

  10. mammax4 i Finland

    Där skulle TV4 ha något om du vill ha hjälp med inredningen. En kombination av Familjen Annorlunda och Bygglov/Äntligen hemma.

    Lycka till med det nya hemmet! Ska säkert bli skönt med större ytor både inne och kanske framför allt ute.

    MIRKA SVARAR: Ja det vore ju jättekul 😀 Hoppas de läser min blogg och ser min ”vädjan” hehee