Paj med hallonpannacotta
12 digestivekex
75 g Smör
1 tsk kanel
Fyllning:
3 gelatinblad
2 1/2 dl vispgrädde
500 g kvarg hallon
3–4 dl hallon
Mixa kex, smör och kanel. Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt stå i kyl ca 15 min. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädden. Rör ner gelatinbladen. Låt grädden svalna något. Blanda grädde och kesella. Häll det i formen. Låt stå i kyl minst 3 tim. Garnera med hallon.
Med jordgubbar på istället för hallon 😉
Åhhh jösses amalia vad gott det lät!!
Jag ”lånar” ditt recept 🙂 Jag har en väldigt god oxå som är med passionsfrukt bland annat.. ska nog lägga receptet på bloggen någon dag 🙂
Ha det gott
Den ser grymt god ut. Den ska jag testa i sommar.
Ser riktigt god ut. 🙂
Sara: Hehe oj då…:D så klart det är 😉
Tack för det…
Använder det inte så ofta som hörs 😀
allt bra? 🙂
Carola; Kvarg och kesella är samma sak! 🙂
Hej, ville bara berätta att jag länkar hit från min blogg från och med ikväll, för jag tycker att din blogg är värd att sprida vidare…ha det bra Charlotte
Kan hålla med om att denna paj är Väldigt god!! Gjorde den till midsommar o den blev omtyckt av alla!!
Undrar hur den smakar om man byter ut kvarg hallon mot kvarg rabarber?? man kanske skulle prova!
//Emma
Yummie 😛
Ser underbart god ut..
En liten fråga bara, kanske inte spelar någon roll men är det kesella eller kvarg hallon man ska ha? 🙂
Antar att det ska vara kvargen 😀
Kram