Trettonbarnsmamman

Paj med hallonpannacotta

Paj med hallonpannacotta

12 digestivekex
75 g Smör
1 tsk kanel

Fyllning:

3 gelatinblad
2 1/2 dl vispgrädde
500 g kvarg hallon
3–4 dl hallon

Mixa kex, smör och kanel. Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt stå i kyl ca 15 min. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädden. Rör ner gelatinbladen. Låt grädden svalna något. Blanda grädde och kesella. Häll det i formen. Låt stå i kyl minst 3 tim. Garnera med hallon.

P1000098 - Kopia
Med jordgubbar på istället för hallon 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotte

    Hej, ville bara berätta att jag länkar hit från min blogg från och med ikväll, för jag tycker att din blogg är värd att sprida vidare…ha det bra Charlotte

  2. Emma

    Kan hålla med om att denna paj är Väldigt god!! Gjorde den till midsommar o den blev omtyckt av alla!!
    Undrar hur den smakar om man byter ut kvarg hallon mot kvarg rabarber?? man kanske skulle prova!
    //Emma

  3. Carola

    Yummie 😛
    Ser underbart god ut..
    En liten fråga bara, kanske inte spelar någon roll men är det kesella eller kvarg hallon man ska ha? 🙂
    Antar att det ska vara kvargen 😀
    Kram