Gott att ha på chokladmuffinsen:-)
150 g smör
75 g vitchoklad
150 g naturell färskost
4 dl florsocker
Smält chokladen över ett vattenbad eller i micron. När allt har smällt, ställ undag det och låt svalna.
Ställ smöret i rumstemperatur så det blir lite mjukt. Vispa smöret tills det blir mjukt och krämigt i konsistens.
Tillsätt den smälta chokladen, färskosten och florsockret. Se till att allt blandas ordentligt. Spritsa på muffinsen/cupcakes.
Och vad använder du för sprits? Måste väl vara ganska stort hål?
En fråga till 😉
Hur länge håller den? Kan man göra den dagen innan och spritsa samma dag man ska äta dom?
Kimberley: Ja det tror jag absolut:-)
Åh tror du det passar till choklad och hallonmuffins? Tänkte göra sådana till sonens kalas, har köpt blått och gult strössel så ja vill ha en vit topping på.