Trettonbarnsmamman

White chocolate frosting

Gott att ha på chokladmuffinsen:-)

150 g   smör
75 g     vitchoklad
150 g   naturell färskost
4 dl      florsocker

Smält chokladen över ett vattenbad eller i micron. När allt har smällt, ställ undag det och låt svalna.
Ställ smöret i rumstemperatur så det blir lite mjukt. Vispa smöret tills det blir mjukt och krämigt i konsistens.
Tillsätt den smälta chokladen, färskosten och florsockret. Se till att allt blandas ordentligt. Spritsa på muffinsen/cupcakes.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. kimberley

    En fråga till 😉
    Hur länge håller den? Kan man göra den dagen innan och spritsa samma dag man ska äta dom?

  2. kimberley

    Åh tror du det passar till choklad och hallonmuffins? Tänkte göra sådana till sonens kalas, har köpt blått och gult strössel så ja vill ha en vit topping på.