Stronger Life

Första dagen i Spanien

Men hej! Nu är vi äntligen nere i Spanien i vårt andra hem. Vi har lyckats med flytten, sov hos mamma de sista dagarna eftersom allt är kaos i nya lägenheten då målaren ska måla om alla väggar. Sen åkte vi iväg till vårt andra hem i Spanien och nu är vi här och njuter av solen, vädret, palmerna och havet. Jag bara älskar det här. Det är otroligt fuktigt dock men det är nog för att vi inte har AC hemma. Det hade varit bättre luft annars tror jag.

Vi kom igår kväll, var så trötta så vi handlade bara hem mat och grejer sen blev det ”tidigt” i säng.
Idag gick vi upp och städade ur hemmet, dammade av och sånt för imorgon kommer en mäklare och ska värdera. vår bostad. En annan mäklare ska försöka sälja den för lite mer än vad vi köpt den för så vi får se vem som lyckas sälja först. Sen får vi se vad vi hittar för något att bo i också. Vi är rätt kräsna så vi får se.

Idag har vi bara varit på stranden (efter städandet). Så himla mysigt att ha nära, det är något som man får se om man ska ge upp.. för om vi ska ha mer grönt så blir det lite längre bort och då blir det lite längre till stranden. Prioriteringsfråga. Hur som helst så va det riktigt mysigt idag. Gott att äta och bara en massa bad. Precis som en riktig semester ska vara.

Nu har alla duschat och vi ska äta middag inne i antingen la Zenia Boulevard eller Las Habaneras som också är ett shoppingcentrum närmare oss. De stänger efter 23 här i Spanien så det är otroligt mysigt att gå ut och njuta av en god middag och något gott för barnen när alla tagit en liten siesta.

Hoppas ni har det fint i Sverige. Kan vara skönt med regn, efter all torka vi haft eller hur?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.