Stronger Life

Lite tankar från Spanien

Nu har vi varit här i några dagar och barnen börjar bli slöa av att inte äta som de ska och mycket sol och värme. Om de får välja så badar vi varje dag, hela tiden, men jag är lite skeptiskt till att ha de i solen varje dag. De bränner sig ändå och det kan lätt bli för mycket. Men idag tror jag vi skippar stranden, vi tar poolen. Det är sol på förmiddagen har jag för mig och blir lite mindre sol sen på eftermiddagen. Trodde aldrig att jag skulle fly från solen haha.

Vi hade en mäklare här igår som ska värdera och säga till oss vad de tror att vi kan sälja vår lägenhet för. Sen har vi börjat kolla runt lite vad vi kan tänka oss köpa och ska även ha möte med bankmannen nästa vecka för att se vad vi kan låna upp till nu när vi har mer att gå in med. Hoppas verkligen att allt mår bra.

Sorry att jag bli kort numera men att sitta framför en dator är inte min plan när jag är på semester 😉

Bild från igår kväll

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.