Stronger Life

Nya hemmet!

Wow vilka dagar det har varit! Galet mycket med flytt, galet mycket värme, galet trötta, galet ont i kroppen. Men nu är vi äntligen klara, nu är vi utflyttade från hyreslägenheten i Sköndal och har flyttat in i bostadsrätten i Enskede. Det är så himla härligt att ha lämnat det området bakom oss. Så länge vi snackat om att lämna det stället och nu så. Vi lämnade radhuset, andra steget blev att lämna området. För barnens skull så har vi stannat länge än tänkt, men nu så va det dags. Vi ville investera pengarna och nu har vi gjort det, framtiden tryggad, check! ✅

Älskade Enskede, äntligen tillbaka. T-bana, nära mamma, nära centrum, sol hela dagen, stor balkong, allt känns så härligt. Det är så fint men jag har svårt för tapeter och även med den där mörka färgen, de är slitna och inte alls så fina. Så vi kommer att ha en målare som kör igenom hela lägenheten så att det kommer att se ut som nytt och det får han göra medan vi är i Spanien. Wohoo… imorgon åker vi, så nu ska jag försöka vila upp kropp och knopp.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.