Header Image

Stronger Life

Tjejen med många drömmar! Välkommen till min blogg om livet. Mycket har förändrats under pandemin och det gjorde även jag. Jag tog ett kliv in i det spirituella livet, började kämpa för vad jag brann för och nu befinner jag mig mitt i jakten på mitt drömliv. Jag har precis studerat klart och licensierat mig till kostrådgivare med KBT inriktning och fortsätter studier med livscoach licens. *Målet* Starta eget *Drömmen* Jobba platsoberoende, pendla boende mellan Spanien och Sverige samt vara ekonomiskt oberoende. För kontakt maila Didi på strongerlife.media@gmail.com

Smart av alla sorter

Publicerad,

I samarbete med pgw. se

Så mina vänner, hur har dagen varit hittills? Jag har haft en sån härligt dag och jag hoppas på att den fortsätter minst lika bra hela vägen ner till kvällen/natten.

Idag har jag haft produktiva möten, varit effektiv i mitt arbete, fått in nya möjligheter och hunnit vara ute på promenad samt tränat. Kan det bli bättre? Ja det va en dumfråga, klart det kan det.

Jag tänkte att jag ska fokusera mer på kosten denna vecka som kommer. Men jag tänker inte vänta tills måndag som jag brukar, jag tänker ta det redan nu. Jag vill göra matlådor igen, så som jag gjorde när vi bodde i radhuset. Varför försvann det överhuvudtaget. Det va en bra rutin att ha.

Jag har ett fullt kylskåp mer eller mindre, kryddor på plats och mat i frysen att tillaga. Så idag blir det: 

Torsdag– linssoppa med härliga kryddor (mina favoriter är bland annat grillkrydda, paprika och spiskummin)
Fredag– Omelett med grönsaker till lunch          tacos till middag.
Lördag– Tacos till lunch        broccolipaj (utan skal) till middag
Söndag– Broccoli paj till lunch      och kanske nyttiga plättar/pannkakor till middag

Nästa vecka får bestå av poke bowl, linssoppa, Halloumi pytt och annat smarrigt

Kryddor är matens hemlighet tror jag. Jag försöker alltid att använda mycket spiskummin (bra för magen), curry och lite gurkmeja (bra för inflammationer i kroppen och leder) och standard är svartpeppar, salt, grillkrydda. Det brukar passa till det mesta man tillagar.

Jag funderade lite på det att kan man inte kanske göra ”matlåda” till alla ens måltider? Även mellisarna?
Tänk vad härligt det skulle vara att ha hela kylskåpet klart med frukost, lunch, mellisar, middag. Jag ska nog testa det nästa vecka. Det jag behöver göra då är bara portionera upp allt i matlåda/skålar så att jag sen bara kan gå in och ta det jag behöver och fortsätta jobba. Vad effektivt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *