Stronger Life

Kan inte klippa bandet!

Hej på er alla underbara!

Läste ni att jag skulle på Soul Reading igår, hos underbara Beatriz Soto? Jag var där, träffade henne och hon är precis lika underbar i verkligheten som i telefon och Instagram. Love her!

Vi satt och snackade en hel del om vad jag vill göra i livet, vart jag är på väg och vad jag önskar vägledning i. Sen gjorde vi en cacao ceremony och efter det så gjorde vi soul reading. Det är svårt att förklara med enkla ord vad det hela går ut på och hur men kort och gott så lyssnar hon in till mina guidens, angels, ancestors för vägledning. Vad som kom fram, behåller jag för mig själv. Men det var härligt att få saker och ting bekräftade så att jag inte går helt vilse. 

Det otroligaste här är att det hon sa, var saker som jag redan hade fått upp flera gånger när jag läste Oracle deck cards. Det liknar tarot kort men är änglakort. Och det va också en härlig bekräftelse.

Det som däremot alltid kommer att vara en utmaning för mig i mitt liv, det är en person i min närhet som ofta tar mycket energi av mig. Idag mår jag bra dock men jag har det som en pyrande tanke inom mig ändå. Allt personen säger, allt personen påpekar, allt personen ska lägga sig i etc. Det tar energi ifrån mig, det äter upp mig inombords och sist jag sa nått om det så blev vi ovänner i flera månader. Personen är ingen jag bara kan utesluta från mitt liv av olika anledningar men jag behöver nog bara jobba med mig själv mer. Vet inte alls hur, för det här har varit ett problem i många, många, många år men for now, it is, what it is. 

Ha en härlig dag full av solsken.
Njut av livet, njut av din kaffe/te/dryck, le, känn lyckoruset i kroppen och må bäst.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.