Stronger Life

Ringer i panik..

Intensiv dag det blev. Det börjar rasa in jobb nu när vi är färre på jobbet. Jag har massa annat jag vill göra ikväll också men det är läxor med barn som ska göras, samtal och beslut att ta med maken och annat smått och gott. Men jag tror allt kommer att sluta så bra!! Hoppas jag kan berätta lite mer snart.

Från det ena till det andra. Att hota barn på fritids.. ”Jag kommer att ringa din mamma” , är det verkligen en bra taktik. Jag menar, ska du ringa så ring. Men använd det inte som ett hot. Lejonmamma som jag är så spelar det mig ingen roll hur mycket fel min dotter gjort, det tar jag med henne personligen här hemma. Men håll inte på att hota min unge.

Hon ringer i panik, rädd och allt till mig, i tron att jag ska bli förbannad på henne och ta den personalens parti. Vännerna överdrev och hittade på, typ som att strö lite mer bensin i elden. Jag visste redan hur saken låg till så jag bad henne att ta det lugnt, andas, vara sansad och inte alls kaxig eller nått. Men att bara svara de att det är helt förståelig och okej att de ringer hennes mamma. Jag svarade att jag alltid är på hennes sida oavsett vad men att vi två pratar sen. Skönt att höra hur lugn hon blev och tackade för att jag alltid stod vid hennes sida.

Herre Gud, hon är 10 år, ska hon redan behöva advokat? 😀 Jag menar, det är så skolan beter sig i alla fall. Men hur som så tycker jag att det är bättre att man bara gör det utan att säga det som hot till barnen. Det lär de inget alls.

Åh okej, nu ska vi må bra i alla fall.
Jag är tacksam till livet att jag har styrkan att kunna stå upp för mina barn, att lära de vad som är rätt och fel och att jag får finnas vid deras sida för att kunna implementera visdom i de med åren som går.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.