Stronger Life

Idag längtade jag såå

Vilken mysig eftermiddag jag fick. Jag var så sugen påa tt få hem barnen fort, ville packa ner en rygga tillsammans med de, ta lite frukt och bär, glass och bege oss ut på äventyr. Tiden gick och jag väntade på att lillan skulle komma till sin skolgård, de var ute på annat äventyr med skolan. När de väl kom hem blev det rätt sent men jag gav inte upp, ville verkligen göra något med de. Frågade om de orkade gå ut och det gjorde de.

Vi skyndade oss ut med glass, blåbär, hallon och kakor i väskan. Ut mot solen, en promenad på 20-25 minuter och sen satte vi oss i en lekpark på gräsplätten och tog fram picknick-filten. De blev så glada. Tänk att en sån liten sak kan göra barn så glada. Det gillar jag, sann glädje. Inga telefoner, inga paddor, bara vi och naturen. Bara vi tre och lek, äventyr, prat och skratt, mys och sol. Jag älskar det.

Nu ska jag duscha av mig lite snabbt, gå upp och läsa bok med barnen, sen får de sova och jag ska sätta mig och lägga in räkningarna så att de alla dras imorgon fredag och sen vill jag bara vila. Jag måste lära mig att komma ner i varv, släppa mobil och dator efter lockan 21:00 egentligen. Måste ha det som ett nytt mål tror jag. 🙂 Man kan läsa bok, man kan kolla på tv, man kan vara med maken, vad som helst men måste bort från datorer.

Ha en fin kväll

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.