Stronger Life

Inredning utomhus

Idag har jag varit ute på altanen nästan hela dagen och njutit av solen. I helgen som va, så rensade vi förrådet rätt mycket och ska fortsätta lite även denna helg. Men det tog så mycket på krafterna förra helgen pga pollen, att jag nästan kände mig sjuk där och då. Sen är jag så trött varje dag pga just pollen men också för att maken snarkar så mycket att jag inte sover bra, jag vill bara dumpa han i ett dike! Och jag kan typ inte väcka han lite snällt heller, för jag hinner blir så irriterad att jag vill strypa karln Avskyr ljudet ur snarkningar, det har nog med min barndom att göra.. men vi lämnar det där.

Idag har jag också suttit och spånat lite, på hur vi ska göra med våra möbler när vi flyttar. Från altan till balkong, det är svårt att få plats med allt. Nu har vi en okej stor balkong, inte direkt gigantiskt men hyfsad. Man får plats med mindre loungemöbler eller alternativt fina cafémöbler. Lägger man på lite grönfärg i palmer, kuddar eller nått, så kommer det bli riktigt fint med lyktor också. Jag tror det blir bra, om vi tar oss tiden att mäta och se vad som finns för alternativ.

Det är så kul att leta inredning och dekorationer till ett hem, mindre kul att bränna pengarna men himla skoj när man får leveransen.
Men nu lägger jag det på is ett tag och fokuserar på att bli av med det jag har först, för att se vad som behövs sen.

home-inredning

 

Caf´ébord och stolar // kuddar / pläd // Lyktor // lyktbollar //// Kruka //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.