Stronger Life

Get Stronger

God morgon finaste ni! Jag vaknade till så glada nyheter från olika vänner, att jag steg upp med ett smile. En vän hade klarat av provet till den utbildning jag tar nu och är nu utbildad personlig tränare och kostrådgivare, jag är så glad för hennes skull. För mig kommer det här ta lång tid för jag har jobb, blogg, utbildning och hela familjelivet.

En annan bra och härlig nyhet för mig, va att STRONGER kommer ut med ny kollektion!! Jag älskar ju märket stronger och tycker de har så snygga plagg. Jag har precis fått göra mitt första köp hos de men tyvärr inte till mig utan till dottern. Men jag ska vara ärlig och säga att de konkurrerar med Elly Pistol som jag också fallit pladask för. Men nu handlar det om Stronger och länkar till hemsidan finns här nedan under respektive kollektion! Så läckra. ?

Denna kollektion YOLO finns här: Tights // BH // Topp

Denna kollektion heter XOXO och finns här: Tights // BH // Topp

 

Jo men annars då, bortsett från massa goda nyheter och allt, jisses vad tiden springer iväg. Jag har inte hunnit blogga och klockan är snart 09:00. Jag är ledig idag men hade en massa annat att göra. Ungarna mår bra, men ena vaknade med lite huvudvärk idag. Så det blir en kort dag, bara skola och sen hem igen. Kanske ska testa baka olika saker med Mammafitness idag. 🙂 De har bra tips på nyttig bakning. Jag älskar sånt. Sen har jag träning, överkropp idag och jag älskar att träna axlar, det ger så snabbt resultat och är så snyggt med fina axlar. 😉 Mer än så kommer jag inte på just nu men vi hörs senare, ska plugga lite nu. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.