sandrasinspiration

Välkommen vecka 40

7 days to go ? Vi hoppas det i alla fall. Om inte mindre 😉 Men jag VET att man kan gå över tiden ?

Mår bättre än jag gjort förut. Illamåendet finns där vissa morgnar, men det var ett tag sen jag kräktes nu. Nu känner jag mig mest tung och har lite ont framtill av foglossning. Längtar verkligen till jag kan sätta på mig strumpor normalt eller vara huka mig ner för att hjälpa Vincent knäppa en jacka… Men det kommer ?

Nu går vi bara och väntar. Har rätt starka sammandragningar som jag tror är förvärkar. Vissa gör ondare, men de är inte så täta. Men förhoppningsvis kanske något satt igång… Vi får se om jag går 41 (40+0) fulla veckor eller ej… ?

Vek 40 ???
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.