sandrasinspiration

Välkommen vecka 39

Två veckor kvar exakt idag ?? Om hon kommer runt BF vill säga. Jag hoppas på det 🙂 Barnmorskan trodde också hon kunde komma runt det då Vincent var så punktlig, men förstår samtidigt att sånt är väldigt svårt att veta. Vi får hålla tummarna helt enkelt 🙂

Känner av förvärkar mer och mer. Ibland gör de ondare, men kommer inte så tätt så ingen idé att brusa upp sig om att det är på gång. Minns sist när vattnet gått och de riktiga värkarna satte fart. Man vet lixom när det är dags, när det gör så pass ont ??

Mår annars som tidigare veckor. Lite oro, lite ångest och ibland supertaggad. Kanske helt vanliga känslor även för en omföderska. Vi får se hur förlossningen blir, ingen som kan förutspå. Men snart är hon här i alla fall.

Längtar så mycket till att kunna röra mig igen nu. Gå promenader med barnvagnen och leka mer med Vincent. Kunna sätta mig ner på golvet tillexempel och kliva upp som en normal människa ?

Känner mig inte lika brydd över vikten längre. Förstår att mycket av den är vätskan som kommit. Hade t.o.m. gått ner lite i vikt sist jag kollade och det är tydligen, enligt den app jag har, normalt under sista veckorna. Känner mig ändå taggad på lite utmaning i kost och löpning efter all återhämtning efter förlossningen sen. Just med att komma i bättre form och må bättre inifrån ??

Sista barnmorskebesöket innan BF har jag på måndag, sen återstår ett till 2 november, men det är efter BF så jag hoppas inte den blir av… ?? Tyckte nyss jag skrev in mig på barnmorskemottagningen. Veckorna har gått sakta, men ändå snabbt på något sätt. En underlig tid denna graviditet tycker jag eftersom jag inte alls mått som jag brukar eller känt mig som mig själv som jag gjorde under förra grav. Så olika det kan vara från graviditet till graviditet när det ändå sker i samma kropp. Skönt att det snart är över i alla fall och lillasyster är här med oss ?

Mage vek 39 ?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.