sandrasinspiration

Babyshower ?

Åh idag blev jag totalt överraskad av min familj och mina fina vänner!!! De hade ordnat en babyshower för mig. Det trodde jag inte med barn nummer 2. Tänk att jag nu fått ha en under båda graviditeterna ????

Blev verkligen överraskad. Hade ingen aning om något och det brukar jag ändå kunna ha, men har inte märkt någonting på varken min mamma eller min moster som fixat en massa ?

Jag, mamma och Vincent skulle åka ut till Danne och min mosters sommarstuga en sväng under dagen då Stefan var iväg på innebandymatch och det var inge konstigt med det, mer än att hemvägen blev lite rolig. Vi stannade flera gånger just för att vi egentligen var tidiga till min pappa, där babyshowern skulle hållas. Men jag trodde jag skulle dit och visa Vincent något som pappa hittat till honom ?

När vi klev ur bilen hos pappa kommer alla tjejerna fram bakom husknuten och skriker ”SURPRISE” och jag blev jättechockad haha. Nej men trodde verkligen inte det här… SÅ KUL ???

De hade fixat massa fint med pynt och fika och jag fick superfina och nödvändiga presenter till baby V ???

De hade dukat och fixat på altanen och så var alla skjutdörrar öppna så vi var mestadels ute för att undvika smitta i dessa tider. Perfekt och det är ju så man får göra nu när man inte vill smitta någon. Även om kylan hittat hit. Tur jag tagit på mig Stefans tjocka tröja och mössan ????

Ni får se bilder här nedan. Så fint ???? Är så glad och tacksam över eftermiddagen!!! ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.