sandrasinspiration

Hydrojelly mask hos @cosmetink

Igår var jag bjuden till @cosmetink för att få göra en ansiktsbehandling. Det var denna behandling jag skulle gjort för någon vecka sen, men då kom sjukdomar emellan så jag är så glad att jag fick komma dit igår 🙂

Detta är en behandling som Cosmetink nyligen tagit in på salongen. Jag har för mig att Felicia som jag gjorde behandlingen hos, nämnde att de tagit in 5 olika masker. Dessa olika masker är för olika hudtyper.

Jag fick innan fylla i ett papper om vad jag anser mig ha för ”problemområden” i min hy och vad jag egentligen behöver ”hjälp” med. Jag tycker själv att jag har en del porer. Och jag vet att jag bör ta bättre hand om huden, just med rengöring och krämer även om min hud inte alls är något av en katastrof.

Så den mask jag fick testa på igår heter Super Greens Strength och är bra för alla hudtyper, oljig hud, anti-agin, stressad och trött hud. Den är helt enkelt rik på vitaminer och mineraler och hjälper till att balansera huden. Ska motverka mörka ringar under ögonen och ger huden ny energi. Typ exakt det jag behövde. Lite extra energi till huden inför förlossningen ✨

Dessa masker heter Hydrojelly masks och kommer från Esthemax. Dessa är en ny generation av avskalningsmasker ✨ De består huvudsakligen av utvalda alger. Maskerna skapar en vakumliknande tätning så att näringsämnena lättare ska kunna tränga in i huden. Och dessa masker kan användas på alla hudtyper, även vid behandling av hudproblem.

Felicia började med att rengöra mitt ansikte. Jag valde att gå dit utan smink då jag ändå kom direkt hemifrån. Men det gör man som man vill då ansiktet innan rengörs i vilket fall som helst. Bara här kände jag att det var så skönt att få lägga sig ner och koppla av. Hudvårdsprodukter väljs här ut efter vad som passar just din hudtyp.

En bild innan, den nakna sanningen. En trött och svullen jag i gravidvecka 37 ?

Den Hydrojelly mask som hudterapeuten rekommenderat för just ditt ansikte läggs därefter på. Här frågade Felicia om jag kände mig bekväm med att ha masken för ögon och mun, detta är alltså valfritt och man behöver inte känna att den behöver läggas på de områden om man inte känner för det. Men jag valde att göra det då jag hade näsan fri att andas med. (Man andas ju som en stor val dessa veckor… ?) Detta var ingenting jag uppfattade som obehagligt. Och tiden gick otroligt fort.

När masken las på blev det lite kallt i ansiktet, men som höggravid var detta en av de bättre sakerna med masken, haha. Så skönt! Och det kändes ingenting annat från masken, som givetvis inte kändes kall under behandlingens gång.

Medan masken låg på fick jag en skalp- och nackmassage. Hur skönt? Att bara få ligga, koppla av och njuta. Speciellt i dessa veckor när man är som tröttast och tyngst. ?? Jag hade lite grubbel innan hur jag skulle orka ligga på rygg, det är ju en av de sakerna som känns svårast som höggravid, men Felicia erbjöd mig en kudde under knäna som gjorde det hela bättre och jag kunde enkelt ligga på rygg under hela behandlingen.

Jag skulle absolut rekommendera dessa masker som behandling. Jag kände mig så fräsch direkt efter och den känslan har hållit i sig även idag. Jag har känt mig renare och lenare på något sätt. Nästan även finare, hehe.

Den behandlingen jag gjorde tog ca 30minuter och var perfekt för mig som höggravid. Kan också tro denna är perfekt för de som varken vill, kan eller har tid att lägga sig ner en längre stund. Annars finns det två behandlingar till som tar 40 alternativt 90 minuter. Jag gjorde behandlingen som heter Hydrojelly mask – basic. Här kan ni se de olika Esthemax masks boka direkt.

Bild tagen direkt efter ✨?

Är ni intresserade av att prova någon mask? Nu kan jag erbjuda er 30% rabatt med koden sandrainspo30 ? Ni kommer absolut inte ångra er, tvärtom, ni kommer känna er så fräscha och rena. Kanske ge bort en mask i julklapp? Eller köra en tjejkväll med lite masks? Så härligt ✨ Ni kan även kika in på min instagram @sandrasinspiration för att se video från behandlingen ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.